Вече цяла година мина, а все така задружна е ФЕВРУАРСКАТА дружина! (10)

• 23 237
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Кумико, честито тогава!  Laughing

# 601
Благодаря за отзивчивостта момичета!Падна температурата на Криси  -  ся е по-спокоен - то беше ужас - целия потен вир вода и много чарвен, жежък и ревеше като заклан!-ся е вече ОК!

# 602
  • София
Еее, браво! А вашата педка най-накрая е разбрала, че има безплатен пентаксим?  Crazy

# 603
  • София
Неви,какво си съгрешила в тоз живот !?!  Hug Деа си е с характер момичето и това е !  Crazy

Яничка,справила си се с положението,браво !  Peace

Кристинче,честита количка.Дай да я скиваме и ние. И аз не вярвам мъж ти да се хване,че е 80 лв,че за тия пари трябва да е по-така изглеждаща.

Мускетарките,браво,добре си изкарвате вие!  Flutter

Плами,Силвъри,как беше в Джъмборето вчера ?

Мии, и аз съжалявам за избора си на количка,ма аз си я избирах и сега няма на кой да се сърдя... Twisted Evil Кошницата за кола е с уплътнения (нз как да го обясня по-добре) горе за главата и вече му е тясно на раменатана Анди...  Crossing Arms Трябва да се взима нов кош за кола сега !

Ника,пуснала ли си снимка на Макс или аз съм я пропуснала някъде ?  Mr. Green

Мяу,честито обръщане на Люс,а и на Ясен на Ел !

Стар, хубава си много на сватбата.  Flutter

Изведох днес кучето с малкия в кенгурото,но май ми е последен път.Тежи ми,а и като съм по-дребна и със затегнати колани докрай,Андрей пак ми идва ниско и даже имам чувството,че му 'ритам'крачетата.  Crossing Arms

Ох,с тия коментари и аз откачам,но слава Богу засега не съм чула нещо покъртително. Но и не излизам много на площадката пред блока и не се спирам със съседите.  Peace

Имам още за писане ,но засега толкова ! Извинявам се за пропуските. Hug

Аа,Кумико,честито акане на Иво Crazy

# 604
 Неви  Hug
 Кумико честитоо Simple Smile))
 margarete аз като сме вкъши я кърмя съшо легнала,че понякога се обърква и заспива,но и навън доста се кърмим,че напоследък по 6-7 часа бяхме навън,сега вече с тия жеги незнам как ще я караме
Передудке супер беше джимбори-То (така се произнасяло  Crazy) Рали ние ходим с метрото,но пак си е бая неудобно.Слънчо вземай и ремаркето,ще си намери занимание детето,няма да откажат да го пуснат  Peace
Пухче виж и здрав да ти е рожденника

Ели май е по-добре днес (пу,пу,пу) разстройството поне минава,иначе още има лека температура Sad

# 605
  • София
Пеперудке, не си пропуснала, не съм снимала.  Embarassed Ще взема да се стегна днес.
Ти с каква количка си, нещо ми се въртеше, че беше хубава?
silvery, големи сте ентусиастки да ходите с градския транспорт някъде с децата.  Crazy Айде метрото поне е направено човешки и има достъп с количка, ама другите превозни средства, ужас.
Бебешките занятия кога точно са? Ако съвпаднат с почивка на мъжо, може да се включа /щото ще ме докара, пък и ще гледа Борис  Laughing/.

# 606
  • София
Влизама да почерпя за 4 навършени месеца на Ясен yes

Да са ниживи и здрави- Ния, Яница, Мария, Валентина и другия кавалер в групата Иво!!!

Шаманче, честит празник. Пожелавам ти здраве, щастие и прекрасни мигове!!!

# 607
Ее, изчетох ви най- накрая... Mr. Green

Честит Рожден Ден на Шаманката, пожелавам й да бъде много щастлива и все така всеотдайна и неуморна за кърмаческите серии!

Оф, Ника, така ме ошашка за палеца... Tired

kumiko , браво, честито!  Joy

margarete, намерила си решение, то ние майките ако не се натоварим като катъри, кой да е... Crazy , ама аз напоследък пазарувам и оставям част от покупките в колата мъж ми като се прибира да ги качи, че ... кошницата с Ина, чанта, на Преслав играчки, покупки ... е, понякога не ми стигат  ръцете, пък докато се добера до 4-я направо ангелите ми изкачат... Sick

Ина от тази нощ киха и й тече нослето, тази сутрин веднага й дадох витамин С, а после отидохме при педи, че утре сме и на кнсултация, все пак да я погледне. Е,много се ядосах пак, много ме нерви тая нашата докторка вече... #Cussing out , прегледа я и като й гледа гърлото, толкова й е стиснала ръката, че чак е посинена... #2gunfire И ми каза така да продължавам лечението, вит. С и Стеримар, нямало нищо сериозно... Като я попитах утре да идваме ли на консултация, каза: "...ами да, ще дойдете разбира се...", аз "...а ваксината, ще я отложим ли?", "...утре като дойдете ще преценя..."  smile3515

И аз вече много се нервя на коментари за захранването, кърменето и дебелината на децата, ма много тъп народ, бе...  box Подминавам ги, защото ще стане скандал...  newsm48

s.newa, спокойно, давай все така, като започне да сяда, Деа ще започнат да й харесват разходите, надявам се... Hug

Ами това засега от мен, днес е много горещо и ще стоим в къщи поне до 18,00 часа...  Nature Sunny площадката ще почака  1swing

Преслав изтърси дистанционното на ламината, а Ина се събуди ...  smile3538

# 608
  Ника,то и ние май само с метрото се возим,пробвах аз веднъж с автобус ама...кошмар си е .Забавачницата е всяка сряда от 14.30 първия път е безплатен,айде организирай се,поне си наблизо.Предния път Бръмби бепе и с Алекс,пуснаха я и нея вътре,намери си забавление детето,едва ли много се кефят че има и по големи деца,но със сигурност не са го показали.взимай ги и двамата,хем да ги видим,че снимки не ще дочаме  Laughing

pina_preslav дано не е нищо сериозно  Praynig
Ели пак повърна сополки,уффф тъкмо си помисля че е по-добре и .... Sad

# 609
обещаните снимки на новата каляска!
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/pokupki-na-mami-2010.422161.19156343
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/pokupki-na-mami-2010.422161.19156346

Много съм доволна, заслужава си парите, сутринта я свалих сама от 4-тия етаж с една ръка, а в другата детето и чантата.Супер маневрена е!

# 610
  • До Балкана
 Peace
Честит рожден ден Шаманче, много прекрасни мигове ти пожелавам и добрината, която даряваш да ти се връща стократно! Hug

Честити да са и днешните ни месечинки!
Неве, изхитрих го Бо и още в 9.30 бяхме на линия за извъндомни занятия - добре повлия!Да ти кажа, споделих с мъжа ми за Дейка и количката, човека толкова се трогна и каза, че идваме да пробвате нашата количка.  Mr. Green  И си разсъждавах, няма ли как да пробваш различни колички на дружки, може да има промяна! newsm78
Кристинче, каляската е страхотна, със здраве да си я ползвате!
И мен и намирисва, че Бо няма да понесе лесно Пентаксима, дано грешим Никич!
И за пюретата, Деси, мисля си, че наистина може да е антиреклама. Педито ме предупреди, че имало много натровени деца тази година от захранване с пазарски зеленчуци! И  аз се чудя какво да правя. Ако си имах градинка......друго щеше да е! Затова съм избрала по-малкото зло според мен! Rolling Eyes

# 611
  • София
Силвъри, мерси! Те няма да го върнат и големия, той пък е толкова кротък, че където го посадят там ще си стои. Аз мислех ако влизам с бебока в Джимбори  Crazy, да го оставя него в съседния детски кът /и татко му, де, той сам няма да иска да остане/. Ама сега гледам, мъжа ми ще е почивка в сряда чак на края на месеца.  Mr. Green
Айде бързо да се оправят сополките на Ели.  Praynig И Макс постоянно повръщаше секрети, много гадно. Откакто се стопли няма и помен от хремата, знаех си аз, ама такова пекане му направих, че бая съм го оцветила.

Пина, дано не е нищо сериозно при Ина!  Hug
Кристинче, честита ти количка! Със здраве да си я ползвате, а за 80 лв. изглежда просто перфектна!  Crazy Wink

Днес главата ми бръмна. Благодарение на НЕизлизането, вкъщи нямаме една троха хляб, какво остава за ядене. Най-лошото е, че имаме само безкофеиново кафе и въпреки, че мушнах две двойни, пак ми се спи ужасно.
Борис си легна чрез заплахи /мразя да правя така/, и тогава пък Максим стана. Ей, аман. Придремва по няколко минути и нали не може да суче като хората - все си изпуска бибата, събужда се и мрънка за нея /явно го мъчат вече зъбите и него, че много я иска/.
На всичкото отгоре всичките ми опити да го завия търпят провал. Тази сутрин се беше одървил от студ, от тази вечер го пъхам в чувалчето и това е.

# 612
.

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 17:58 от kristinchetto

# 613
  • София
 Joy Joy Joy
Кристинче, аз също не съм го виждала това Куини на живо и аз бих гледала така  Shocked от любопитство.  Hug

# 614
  • offshore & overseas
Айде, и аз да изокам! Боли ме главата. Cry Туй ще да е възмездие, задето давах съвети у форумско как се пие аулин при мигрена. Все още не съм за аулин, но след малко ще повърна от болка. Sick

Марго, чудна ти е снагата, ай ся! И моите крака са тънки в сравнение с талията и раменете, живей си спокойно Whistling. Правилно ли прочетох, че носиш Динчето на гръб и буташ количка?

Аз мойта Халя, която ми се бебосва напоследъкЪТ, я нося отпред, опирам се с лакти на дръжката на количката и си я бутам така. Само дето, като ревне и Люс, кво праиме? Настава ад поднебесен...

Айде, да видим кога ли ще смогнем и ний да стигнем до джъмборето (аз го произнасям на чист бг език). Малко множко ми идат тия 20 лв., че дори и 12, но както някой би рекъл, всеки си преценява, или пък навярно си заслужава Mr. Green.

Пеперудке, изуми ме ти в старанието си никого да не пренебрегнеш. Има го тоя момент, че с кенгуру и слинг често пъти бебетата падат прекалено ниско и крачетата им се удрят в колената на мама, което е доста тъпо усещане.

Какво, какво, най-после свърших една работа, ама не чувствам удовлетворение още.

П.П. Кристинче, наистина е много футуристична количката, защо да не се заглеждат -- определено прави впечатление.

Ай стига ви толкоз!

Общи условия

Активация на акаунт