Вече цяла година мина, а все така задружна е ФЕВРУАРСКАТА дружина! (10)

• 23 211
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Пухич,да ти е жив и здрав!  Hug

Черпя от твое име:

# 586
Е Съни,златна си ми ти Hug

# 587
  • някъде тук
ДД Hug

Честит  рожден ден Шаманче   bouquet Бъди жива и здрава   Hug  bouquet

Ние се прибрахме че навън стана много горещо и сега Жорката спи в количката Laughing Проверих сутринта и аз за майчинството и нямам преведени пари ще звънна на счетоводителката да видя какво става Rolling Eyes

# 588
  • София
Шаманката, Честит рожден ден !!! Желая ти здраве,щастие и прекрасни моменти за теб и семейството ти !  Hug   bouquet Party

Нямах нет тия дни и сега отивам да се информирам какво става тука последно време. Simple Smile

Честити месечинки на всички закръглящи ги бебоци и оздравяване на болните такива !!!  Simple Smile

# 589
Честити месечинки на всички бебоци, закръглящи ги днес!   bouquet

# 590
  • София
Пух, за ти е жив и здрав мъжа!   bouquet

# 591
Пухче, жив и здрав да е мъжо и да се слушкате взаимно!   bouquet Hug

# 592
Здравейте!Ние се пребрахме от разходка, че стана вече адска жега. Ще излизаме чак към 5 часа(не че пак няма да е жега, ама хайде).
Аз напоследък не мога да пиша, защото от миналата сряда съм и с каката вкъщи и лудницата е пълна. Каката се разболяминалата седница и познайте - малкият вчера се разболя и той от каката  - страшна кашлица (влажна) , суполи(зелени) и зачервено гърло. Явно е заразно, защото от групата на Алекс само 5 деца са останали здрави , всички други са с еднакви симптоми. Та от вчера малкият е на антибиотик - Панцеф, пием и сироп за кашлица - Флудитек, а за суполите капем адреналин. Направо ми се свива сърцето като знам , че миналият месец на 10.05 ни изписаха от болницата и сега пак на същата дата е болен, ама дет вика докторката  - Ами той все едно ходи на детска градина и боледува техните болести, каквото домъкне каката, го лепи и той веднага.
Надявам се бързо да се оправим, че на 20-ти този месец тръгваме с него на море и ще е цяло приключение. Още не съм уведомила педито какво мисля, ама тя и без това няма думата.

# 593
Жив, здрав , подкрепящ и обичлив любим на Пухи
Шамане, здраве и сбъднати мечти за теб и семейството ти
Таче, дано нашето желание да ви се подредят нещата да задвижи колелата на късмета на Емо , той вече е проработил с теб и тази златунка малка, сигурна съм,че още малко трябва  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Благодаря ,че сподели това за киселото мляко, сега чувам и ще го пробвам (дано не ми се налага в близките 50 години де  Wink )
Честити месечинки на всички бебешори празнуваши тези дни, да ви носят само радост  bouquet
Като нищо съм пропуснала нещо, но ще ме прощавате  Crazy
Водих Ради за ваксина днес - последната й до 6г. newsm44
С док. се разбрахме да сложим синфлорикс-а на Тино Мартино  след края на приемите на пентаксим-а, та съм спокойна вече Simple Smile

Ето да ви демонстрирам нашата количка "тандем" Crazy (габровска иновация)

http://www.facebook.com/album.php?aid=2041009&id=1397011525&l=57c13e3c0d

# 594
margarete, страшно готино сте го измислили с тандема. Нашата Алекс ако я кача в количката на бебо ще я строши - на 4 години е вече 21 кг.

# 595
  • София
Хаха, Марги, жесток ти е тандема!  Grinning Много са сладки и двамата!
Ваня, да ти е жива и здрава Алекс!  Hug

# 596
Честити месечинки на малките ни съкровшща: Ния, Мария, Валентина, Яница, Ясен и Иво! Щастливо и безгрижно детство им пожелавам!
 smile3525 smile3525 smile3525

Пухче, да те слуша мъжлето, да те обича и да сте щастливи пожелавам!
 newsm59  bigdance2

Яничка, спада ли температурката на бебчо?

Марго, много хитро това с количката  thumbsup

Ванче, бързо да оздравяварт децата, че е гадна работа...

Пеперудке,  wavey

Моят опит да се разходя с Деа за пореден път бе неуспешен...Чувствам се ей така  newsm45 smile3511 smile3514 всеки път, като не стане...много безсилна се чувствам...

целувки на всички   love001

# 597
Марги, много ти е готин "тандема", явно си случила на количка. Моята първа количка така скърцаше че огласях Сопот като излезна с нея -Cangaroo Victoria.Сега си взех една лятна ама не като на Кристинчето( щото мъжо беше с мен) та наистина е 80лв, но още на 3 ден и засвириха колелетата- явно паважа в града е виновен за моите беди та дано поне колелетата не падат.  Sick
bela * не се ядосвай от тъпи коментари, мен пък най редовно ми се чудят що съм толкова дебела, а и директно си ме питата кат че ли друг ми е раждал детето а не аз. Днес направо се ядосах,аааааааааааааа кво ми е на кръшната снага ???? smile3515
Шаманче честит рожден ден  bouquet
Честити месечинки на порастващите ни бебчета в темата
Всички  бебчета с температура бързо да оздравяват(много са гадни тез ваксини,  ей направо не ми се мисли че пак наближава да ни слагат 2 в 1)
Кураж на всички които имат нужда от подкрепа Hug Hug Hug

п.п Да вметна че и мен ме гледат като изтрещяла като кажа че още кърмя-"Ама още ли" като че ли отрова му давам #2gunfire
s.newa  Hug Hug, упорита е Деа, ама и ти не се отказваш- ще стане  Hug Hug

# 598
До сега не се претрашавах, но един пост на magnolqm, ми даде кураж  Mr. Green
До сега като се измореше Ради я качвах "на гъбъ" и бутах количката за ужас на всички минувачи и за мой,че ме гледат и обсъждат в ролята на "магаето"  Blush
По този повод, ужасни болки имам в кръста (както и след предишното ми раждане). Не знам мускулна маса ли загубих, от преумора ли е ,но ми се плаче. И в комбинация с болезнена разширена вена и сериозни мазоли + паднал свод на краката ми иде да се ... щях да напиша да се гръмна, амааа ФърлА ми е любимото  Mr. Green
Почнах да правя гимнастика, ама все така. Tired
Правя по 150 коремни преси на ден от поне половин месец , но съм все така издута в талията, приличам на бидон (може да се каже с мляко) на два много тънки крака Sick Дупе отсъства  Sad Може ли Природата да е тъй несправедлива хем да "даде" в талията, хем да си вземе в ханша  #2gunfire
Как кърмите навън в тези жеги бе момичета Sick Аз кърмя Тин само легнала от поне месец, днес се наложи да го нахраня навън, така неестествено ми дойде Shocked Той е пораснал,не знаех как да го хвана, препотихме се и двамата - ужас  Shocked

# 599
  • София
Колко и трябва на една мама! hahaha Бебчо ни направи подарък за месечинката си - изака се! newsm44 Ей, олекна ми! Днес му беше 11ти ден без аки. Явно ние сме от случаите, в които "е нормално кърмено бебе да не ака и по 10 дни".

Общи условия

Активация на акаунт