Вече цяла година мина, а все така задружна е ФЕВРУАРСКАТА дружина! (10)

• 23 230
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • До Балкана

Лошото е че като някой ме питаше колко струва и мъжа ми веднага 80лв от Англия и сега всички чакат въпросният сайт!Ужас.

smile3532 давай го де!

# 616
  • София
Мяуче, много гадно туй с главата.  Hug

Да ви кажа честно, не знам какво им правя на моите деца, ама и двамата не искат да ги нося. И всички сме доволни.  hahaha

# 617
  • София
Кристинче, страхотна количка! За 80лв. дори и мъжа ти ще си помисли, че е далавера!  Mr. Green
И нашата новата е страхотна за бутане и адски лека и маневрена, стига Кралицата да благоволи да се вози.  bowuu
http://www.facebook.com/photo.php?pid=3559866&l=fef1ee4eb9&id=584698077

И аз имам проблем със завиването на Диди. Много рита това чаве и си изритва завивката. От което се събужда, естествено.  Tired

Да ви имам проблемите с кърменето навън и ходенето с градския транспорт.  Hug
Диди абсурд да я накърмя седнала, вече и не опитвам.  Peace

Мяуче, оправяй главата бързо!  Hug

Аз съм доволна от сутрешната "разходка" на терасата - Диди седя повече от 30 минути в шезлонга (естествено се правех на маймуна пред нея  Mr. Green ). Тя - на сянка, а аз на слънце и успях да си поопека кълките, от което ми се позаличиха някои от бруталните стрии (т.е. потъмняха).  Flutter От всяка кофти ситуация намирам кяр!  bowuu

Иначе дребната е в прилично разположение на духа.  newsm30

# 618
Мяу  Hug дано ти размине болката

Ще взема и аз да я напичам повече Ели на слънце,че не смеех много  Crazy то странното е че вече в носа няма нищо,а сополи повръща  newsm78 а док казва че и гърдите са чисти.От де са тез сополиииии???

Ника и към края на месеца ще сме там,че нали взехме карти за по 4 посещения,не са малко 12 лв де( почидих се и аз дали да ги дам) ,ама мисля че за 5те  ходения ще усвоим всичките и номера и ще си ги прилагаме вкъщи после

Това куини мнооо 'убаво беееее

# 619
.

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 17:24 от kristinchetto

# 620
  • София
Кристинче, я вземи си редактирай постингите, че не се знае кой чете и кой ви познава!  Peace Да не се изненадаш неприятно като мен, като научиш, че някой те следи из форума.  Hug

Борис още спи. кога ще излизаме да играе, кога ще пазарувам, кога ще готвя... Нема да готвя и това е.

# 621
Тенкс Ника, не се бях сетила! Hug

# 622
Мяу, навеждам се напред за да не падне  Peace...и държа за ръце или за дупе с една ръка...  Peaceи се движим бавно Peace
Амиииии кО да правА ??? Едното иска навън, другото не може само в къщи  newsm78

# 623
Мяу, навеждам се напред за да не падне  Peace...и държа за ръце или за дупе с една ръка...  Peaceи се движим бавно Peace

Ох-ох, хич не е лесна вашата и тя...Но чудесно се справяш!

Кристинче, страхотно е возилото, ха дано си изкара 80тях лева  Mr. Green  Wink

Мяучеspoko , дано по-бързичко ти мине главоболието...много мразя, но добре че рядко ми се случва...

Пеперудке, взимах чужда количка, една шарена и весела, но не  Naughty !Уви, явно ще си почакам още известно време... Тооо накрая лятото ще свърши и тогава Лейди Ди ще благоволи да седне в количка  hahaha Ама тогава аз ще викам: "Няма, мамо, да излизаме, студено е, мъгливо е, вали...Виж колко е хубаво у дома!"  Twisted Evil

Силвъри, браво на Ели, сборила е бацила, само така  Hug

Ника, няма да готвиш я  Peace В тия жеги, не се готви Crossing Arms! По един таратор и филия с лютеница и айре, беж в леглото  hahaha!

Аз днес пък готвих свинско със сметана, топено сирене и кашкавал, противно на подходящата лека храна за сезона  Animal Pig
Утеших се със няколко ореховки и купичка сладолед, та ми олекна малко. Чакам да захладнее и отиваме на сянка, мъжете да мятат топка, пък ние с Деа да си повисим с кенгуруто покрай тях  Sunglasses

# 624
  • София
Момичета, НИЯ ПАДНА ОТ ДИВАНА, да не ви казвам как изрева, след 5 мин гушкане се успокои сега яде, но почна да заспива с шишето, колко време трябва да я държа будна и за какви симтоми да гледам.

# 625
 Съни  Hug
нямам представа аз какъв съвет да дам,дано някой от тези дето са по наясно пише и дано й няма нищо на Ния  Praynig

# 626
Момичета, НИЯ ПАДНА ОТ ДИВАНА, да не ви казвам как изрева, след 5 мин гушкане се успокои сега яде, но почна да заспива с шишето, колко време трябва да я държа будна и за какви симтоми да гледам.

Уф...миличката!
Ника беше писала преди време и аз прилежно съм си ги преписала:
Не трабва да заспива веднага(предполагам 15-20мин са ОК), дали изглежда сънлива или отнесена, дали може да се фокусира или зениците му са ралични по големина.

# 627
  • София
Съни, много съжалявам за инцидента ви. Аз не съм мн компетентна ама гледам че май никой не е наоколо. Аз бих я подържала будна час поне. Сигурно знаеш за какви неща да следиш- зеници, сънливост, повръщане. А най-добре се обади на лекарката според мен- ще ти даде по-компетентно мнение от всеки тук. Най-вероятно нищо и няма, бебоците са много жилави. Ясен като падна(също от дивана), изрева зверски и по-същия начин се успокой за 5 мин. След това тръгна да заспива по време на хранене. Нищо му няма слава Богу... ама и аз бях почти сигурна че е ок и не съм го държала буден.

# 628
  • София
Благодаря момичета, май нищо и няма, 10 мин вече си говори нещо и се смее, рита с ръце и крачета, изяде си всичките 160 мл.  Hug

# 629
  • София
Съни, дано всичко е наред!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт