ЦДГ Моряче - Варна

• 45 475
  • 234
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Родителска среща за 1а група - 22.10. от 17ч.

# 166
Yanina да ти е живо и здраво момчето и много скоро да стане батко.

# 167
  • Варна
Момичета, носихте ли цветя за първия уч. ден?

# 168
  • варненка от София
Момичета, носихте ли цветя за първия уч. ден?

Първият учебен ден е на 15-ти септември  Wink А поводи за цветя през годината ще се намерят достатъчно, но пък ако ти го подсказва така сърцето занеси китки, лошо няма. Аз лично не съм носила.

# 169
  • Варна
bambi mama, blagodarq ti  Hug  I gospojite ot qslata tova mi pojelaxa  Mr. Green

A za cvetqta - i az ne mislq da nosq  Rolling Eyes

# 170
Вчера имахме родителска среща. Досега никога не съм присъствала на толкова продължителна среща - до 19.30. Иначе съм много доволна. Директорката ми изглежда изключително разбран човек и останах с убеждението, че в градината се мисли наистина за децата - за цялостното им състояние. Жената подчерта, че болни няма да се допускат, чете част от Правилника за вътрешния ред, обяснява и най - вече, наблегна на това, че пари няма да се събират от градината по никакъв повод. Ако някой желае може да направи спонсорство. На срещата присъства и психоложката. Млада, позитивна и приятна личност, според моите представи - компетентна. След това госпожите обясниха на дълго и на широко какво ще "учат" децата, какви занимания ще имат и какви са проблемите им. Направи ми впечатление, че обръщат внимание на всичко казано по отношение на децата. А ние родителите, решихме по собствена инициатива да съберем по 50лв. - по 20лв. за играчки, а с останалите да се направят необходимите ремонтни работи в групата и да се закупят покривки за масичките, килими и евентуално пердета. Решихме да направим ремонт на плоскостта до парното, защото сега децата си пъхат ръчичките в една дупка там и може да стане сериозен инцидент. Ще обкантваме и масичките, защото канта се е отлепил и виси отстрани. Много бързо постигнахме консенсус с всички присъстващи родители. Аз лично съм много доволна от градината, от гопожите и от останалите родители. Всички са разбрани, добронамерени и приоритетите им са свързани с това, какво ще бъде състоянието на децата в детската градина.

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 16:25 от Krasi - Iб група

# 171
  • Варна
Ние вчера започнахме градина. Йовчева беше Simple Smile Засега съм с много добри впечатления от нея. Дано и занапред да е така. Обаче имаме скарлатина в групата. Вчера следобяд една майка се обадила да каже, че детето й има. В карантина сме до днес. Голям късмет  ooooh!

# 172
  • Варна
Момичета, как са децата ви, ходят ли на градина? Дъщеря ми се разболя и може би тази седмица до края ще я пропуснем. Казаха ли нещо за допълнителните занимания (танци и т.н.) - кога ще започват, записах детето, но нищо не съм плащала (сега се сещам, че и таксите май се плащаха до 8-мо число на месеца)

# 173
Моето днес е на градина след почивка при баба и дядо. Нарлиева ни посрещна сутринта - много ми харесва тази жена, беше толкова позитивна и така приятелски посрещна децата. Прави ми впечатление, че Криси е напълно спокойна с нея. Bluebell O'Smallheaven - бързо оздравяване на детенце!

# 174
Здравейте,да побутна малко темата с въпрос за сегашното състояние на градината,кои са учителките на завършващите групи и моля отзиви з атях,може и на лични,благодаря предварително  Hug

# 175
За учителките на завършващите незнам, но аз като цяло съм доволна. С впечатление съм, че в градината има ред и правила, сградата не е зле, директорката е изключително позитивен човек.

# 176
  • варненка от София
И за съм доволна като цяло. Димитрова е просто по-фамилиярна, но пък си гледа работата, това е. Единственото нещо, което просто ме побърква е, че не извеждат децата. Супер неорганизирано е в това отношение, а е кофти, че мъниците се изнежват и каляването отива по дяволите. В самата градина зимата е 300 градуса  ooooh! Ето днес е чудно време, но съм 100% убедена, че не са извели децата. Като се върна по-късно ще споделя впечатление. Директорката не е много склонна да се извеждат децата и да се проветрява, трябвало да се следи учебния процес...

Ами те са деца, игри им трябват, пък и може и вън да се учат на разни неща, ама айде, няма да се нервя пак. И пак казвам, доволна съм от градината. Иначе в хубаво време като днешното, като мина край някоя градина - децата жужат вън, само нашите са по стаите и учат ли учат. Хихик, това ще са следващите нобелови лауреати, министри и президенти, учени хора ще стават  Mr. Green

А за госпожите, които ще са сега на първа група, нямам особени впечатления. То май 3 групи ще се освободят или се лъжа  newsm78 Поне в нашия корпус има 2 предучилищни групи и в горния може би има още една.

# 177
  • Варна
Вече започнаха да ги извеждат (в петък също бяха навън), даже днес горните групи бяха навън и следобяд.

# 178
  • варненка от София
Нда, тъкмо щях да потвърдя, че днес ги изведоха, евала за което! Миналата година май месец се престрашиха  ooooh!

# 179
  • Варна
Дъщеря ми е една от новоприетите в Моряче. Много ще се радвам, ако майките на децата в предучилищните групи, както и всички останали, напишат своите мнения и всичко що се отнася до градината - персонал, помещения, отношение и всякакви други подробнисти ще ни бъдат много добър ориентир  Praynig Praynig Praynig

Благодаря предварително  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт