ЦДГ Моряче - Варна

• 45 487
  • 234
  •   1
Отговори
# 150
  • варненка от София
Аз го купих от Офис 1. Освен това разбрах, че го има в бившата ведомствена книжарница до жп гарата.
Хубаво, не е нужно да уведомяваш, но как му се водят присъствията, защото после нали плащаш - тези дни плащаш ли ги или не?

Групите си имат дневник и винаги в края на месеца попълваш датите на, които е отсъствал и се разписваш. Госпожите подсещат, а дневникът седи в коридора, при гардеробчетата. Поне в нашата група е така де.

От днес кака е на градина, парното е пуснато и както винаги е 300 градуса вътре. Добро място за отглеждане на вируси  Twisted Evil Кошмарно ми е това, госпожите вътре по къс ръкав, а децата потни цяла зима. Моето дете хич не му понася жегата, ама какво да се прави...

# 151
Аз го купих от Офис 1. Освен това разбрах, че го има в бившата ведомствена книжарница до жп гарата.
Хубаво, не е нужно да уведомяваш, но как му се водят присъствията, защото после нали плащаш - тези дни плащаш ли ги или не?

Ако детето го няма до 8:30ч сутринта се води отсъствало за деня.
Ще отида и аз до Офис 1, защото бившата ведомствена книжарница е вече аптека, а в борсите около нея няма такова нещо. Благодаря!

# 152
  • Варна
Anesti е питала в нашата група за род. среща и учителката е казала, че ще се проведе в края на месеца или в началото на следващия, като се съберат всички деца. Нашият списък с необходими материали не е изготвен още и нищо не сме купували, но белият пластилин наистина никъде не го намерих и аз.

# 153
Първа "б" група - родителска среща на 20.10.2010г., което се пада сряда от 17.30 часа.

# 154
Yanina в най-общи линии ни запознаха с вътрешния ред(директорката идва)-до колко часа сутрин трябва да заведем децата,до кога трябва да ги вземем и други такива.Ако нещо конкретно те интересува-питай,че така не се сещам сега.Психоложката също идва-каза да я търсим ако нещо ни претеснява,тя също ще наблюдава децата и ще ни вика да се срещаме с нея ако нещо й направи впечатление.Избраха 3 родители за родителското настоятелство.Казаха какво трябва по възможност да се закупи за групата-играчки,пердета,килим и се разбрахме да събираме пари общо и каквото се налага да се купува.За начало събрахме по 20лв. от човек за пердета и играчки и ако останат пари за килимче.Трябвали и тонколони за DVD-то,но един татко каза че ще донесе,така че това отпада от покупките.Казаха по каква програма ще учат и какво(български,математика,рисуване и други),ще има изнесена програма в съблекалнята кой ден какви занимяния ще има.Ще учат и пеят песнички с училищен педагог,доколкото разбрах от сина ми г-жа Атанасова се казва.
Може да ги запишем на допълнителни занимания по желание-народни танци,английски,забавни танци и у-шу,като се заплаща по 24лв.на месец.Заниманията са два пъти в седмицата по половин час.
Г-жа Стоянова се връща от отпуска след 25.10.
Ако се сетя още нещо ще пиша.
Чао за сега.

# 155
  • Варна
Много ти благодаря за информацията. Яд ме е, че изпуснах срещата. За оставянето сутрин разбрах, че най-късно в 8:30 трябва да са там. А в колко се взимат? И още нещо -казаха ли дали има срок за записване за тези допълнителни занимания?

# 156
  • варненка от София
Значи народните танци не са започнали още, от другата седмица ще са. За английския и забавните танци срокът е бил до 8-ми, но едва ли ще те върнат. За ушу-то не зная има ли срок. При нас има и изобразително изкуство, миналата година нямаше, предполагам, че за първа група не касае. Плаща се по 1,80 на час за забавните и английския, народните бяха по 3 лева. И се плаща не постоянна такса, а според посещенията на детето  Peace

# 157
За взимането казаха не по-късно от 18,00 по възможност,защото са още малки и не са свикнали.След този час ги събират в дежурната-сборна група.Сутрин също има такава сборна група от 7,00 до 7,30 след това всяка госпожа вече си идва в групата.Това е за много рано започващи работа родители.Не са казали ,че има срок за записване за тези занимания,списъците стоят върху шкафчетата,аз записах Тихомир на народните танци.

Yanina как е детенце,пооправи ли се? Кога ще тръгва на градинка?

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 07:47 от bambi mama

# 158
  • Варна
Още веднъж благодаря  Hug Коко във вторник прави 3 годинки и мисля към 25.10 да го пускам на градина (стига да се оправя с изследванията разбира се ). Иначе вече е по-добре  Hug Накаква настинка беше, но поотмина.
И аз съм се спряла на народните танци. Казаха ли кои дни ще са и дали ще са след 18ч. или докато са на градина?

# 159
  • варненка от София
Още веднъж благодаря  Hug Коко във вторник прави 3 годинки и мисля към 25.10 да го пускам на градина (стига да се оправя с изследванията разбира се ). Иначе вече е по-добре  Hug Накаква настинка беше, но поотмина.
И аз съм се спряла на народните танци. Казаха ли кои дни ще са и дали ще са след 18ч. или докато са на градина?

Занятия са през деня или предиобяд, или следобяд. Ако са следобяд са най-късно до 17 часа. А за дните още май не са уточнени кой ден ще са, защото си стиковат нещата при различните групи и съответо за двата корпуса. Госпожите идват, взимат си децата, които са записани и си провеждат занятията. От доста години е нямало народни танци, миналата година за първи път имаше и малко неориентирано сякаш беше, а и те са най-скъпи, но детенце пък ходеше с кеф и за това пак я записахме. Иначе забавните танци са просто перфектни, много е готина госпожицата, както и тази на английския. Тук мога да ви покажа на края на учебната година какво ни представиха децата http://www.youtube.com/watch?v=xnIK8lxegrs. Има открити уроци, където представят какво са учили през годината.

# 160
Здравейте,
понеже marulka_s вече ти е отговорила,ще ви пожелая бързо да оздравява Коко и скоро да се видим в групата.  bouquet

# 161
  • Варна
Впечатлена съм от забавните танци, много са сладки децата! И без това мисля да я запиша моята фея  Flutter

# 162
  • Варна
Ох, много са сладки тези момиченца. Като малки феи са наистина. Незнам какво ще ги правим нашите мъже с тази липса на ритъм (като гледам клипчето едното момченце прави точно обратното  Laughing).

Бамби мама,  Hug Дано скоро се видим и запознаем Simple Smile

А сега се сещам още нещо - направи ми впечатление, че има много малко шкафчета за децата. Не видях повече от 10-на. А уж децата са 30  Rolling Eyes

# 163

А сега се сещам още нещо - направи ми впечатление, че има много малко шкафчета за децата. Не видях повече от 10-на. А уж децата са 30  Rolling Eyes

Шкафчетата са около 15, а едно шакфче се използва от 2 деца.

# 164
  • Варна
Ясно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт