ЦДГ Моряче - Варна

• 45 496
  • 234
  •   1
Отговори
# 135
Аз така си и мислех, че ще направят. А за това, че децата са си по бройка - дрън, дрън, към 15 са. Но нали приемат постепенно и другите, които са родени във втората декада. Пък и да ти кажа, пусни детето за 1- 2 дни, защото, ако е за повече, ще свикне с децата и учителките и после пак наново ще трябва да се адаптира. При моето нали така се получи. Въздейства и много стресово.

Ами и аз така смятам да направя.Ако я оставя тя ще свикне и после иди и обясни че трябва да се мести при други деца и учители.Идеята беше да не правим нови изследвания,особено кръвни-не знам как бих я замъкнала скоро пак за такива.Аз никак не мога да я лъжа и да я баламосвам,че отиваме на друго място или че няма да боли.Общо взето знае къде отива и че не е много приятно и предпочитам ако се налага пак да я бодът да не е толкова скоро

# 136
Карантината в Іа група е паднала-вече приемат нови дечица.Калина ходи от четвъртък и изглежда и харесва,защото отива със желание.Дано и за напред да е така PraynigСамо дето в петък я прибрах с течащ нос и сега сигурно ще пропуснем половината седмица.Знам че ако детето отсъства трябва да се обадя предварително в градината.Някой има ли идея на кого трябва да се обадя-на сестрата ли или на някоя от госпожите.Аз нямам никакви телефони,освен на директорката и май ще трябва да ходя до градината в понеделник сутринта.

# 137
  • варненка от София
Карантината в Іа група е паднала-вече приемат нови дечица.Калина ходи от четвъртък и изглежда и харесва,защото отива със желание.Дано и за напред да е така PraynigСамо дето в петък я прибрах с течащ нос и сега сигурно ще пропуснем половината седмица.Знам че ако детето отсъства трябва да се обадя предварително в градината.Някой има ли идея на кого трябва да се обадя-на сестрата ли или на някоя от госпожите.Аз нямам никакви телефони,освен на директорката и май ще трябва да ходя до градината в понеделник сутринта.

Не е задължително да се обаждаш. Аз не го правя, като тръгнем отново на градина просто си нося бележка от личната и това е.

# 138

Не е задължително да се обаждаш. Аз не го правя, като тръгнем отново на градина просто си нося бележка от личната и това е.
[/quote]

Благодаря ти!Обикновено когато децата боледуват леко не стигаме до личната лекарка,но то не пречи да минем да ни види.Иначе разбрах че трябва да се обадя за да не предвиждат хранене за детето.

# 139
  • Варна
бамби мама, доколкото помня вие бяхте 1в група. Ходите ли сега на градина? Знаеш ли нещо по-конкретно кога ще започнат да приемат децата? Калоян другата седмица прави 3 години и трябва да си ходим от яслата, че затова се чудя  Rolling Eyes

# 140
  • Варна
Днес минах през филиала и разбрах, че на 13.10 в 17:30 ще има родителска среща за вътрешния ред и други въпроси.

# 141
Yanina ,да в 1в сме.Тишо ходи миналата седмица,но събота взе да му тече носа,да киха и сега се в къщи поне няколко дена ,да не вземе да се усложни.Пък и съвсем ще му е криво ако и болен го пращам,не му се ходи особено на градина.Тя едната г-жа,Стоянова е в отпуска и сега ги събират с по-големите деца като й свърши смяната на Йовчева.
Иначе си приемат нови деца и да родителската среща е в сряда -17,30.

# 142
По повод горният корпус на "Моряче", мога само да изразя отризателно мнение.Какъв ремонт са направили? Стаите на вторият етаж са в окаяно състояние,дюшечетата са стари и мръсни,няма килим(поне за сега), и като цяло корпуса е студен, незнам как ще изкарат децата ни там. Единственото хубаво което виждам са госпожите и мед.сестра Близнакова.

# 143
Въпрос към всички, които са купили изискваните материали за първа група: Колко броя листи А4 купихте и колко блокови?

# 144
  • Варна
За блоковите листи и аз се чудих, макар че все още нищо не съм купувала. Директорката каза на първата род. среща, че от белите листи А4 искат 1 цял пакет.

# 145
Момичета, в първи корпус няма ли да има родителска среща вече?
Аз не водих детето на градина в понеделник и вторник и се обадих на сестрата да и кажа. Днес бяхме на контрола при нея и ме нахока, че не съм отишла в срядата. Даже и 1 ден да отсъствало, трябвало преди да я пусна в групата, първо през нея да минем. Сега раздава някакви талончета, които удостоверяват, че здравословното състояние на детето е отлично. Според мен ги измислиха за да не се пропуска минаването през нея.
А миналата седмица в сряда ни уведомиха, че имало едно сополиво дете, което било отстранено в 9.30. Само дето на другия ден децата бяха с 5 по-малко. Да ви кажа, хубаво, че не се допускат болни деца, но това ми звучи прекалено. То това дете е било заразно поне два дни преди да се разболее истински и да му шурнат сополите. В общи линии аз съм на мнение, че нищо прекалено не е добро.
За листите - 1 пакет А4 (копирна хартия) и взех едно блокче А4, макар че госпожата ми каза, че ще трябват много. Но от къде да купя такива листи в друга опаковка? Надявам се, да дадат повече яснота на родителската среща.

# 146
Моля запознатите да кажат, ако не се обадиш, че детето ще отсъства как стои въпроса с требването. И ако например се разболее и ти уведомиш, когато смяташ отново да го пускаш, трябва ли да се обадиш на предния ден?

# 147
  • Варна
Yanina ,да в 1в сме.Тишо ходи миналата седмица,но събота взе да му тече носа,да киха и сега се в къщи поне няколко дена ,да не вземе да се усложни.Пък и съвсем ще му е криво ако и болен го пращам,не му се ходи особено на градина.Тя едната г-жа,Стоянова е в отпуска и сега ги събират с по-големите деца като й свърши смяната на Йовчева.
Иначе си приемат нови деца и да родителската среща е в сряда -17,30.

Моля те сподели какво казаха на срещата. Малкият се разболя и не успях да дойда. Ще съм ти много благодарна!

# 148
Когато детето се разболее не е нужно да осведоямваш градината за това ( освен ако не е шарка или нещо друго, изискващо карантина). Не е нужно и да звъниш от предният ден, когато си решила отново детето да възстанови посещенията си, но в деня, когато отива за първи път задължително първо при Димитрова.
Краси, моят син беше един от тези, които в сряда не отидоха на градина, защото бяха с обилен секрет от носа и кихаше. Добре, че го задържах и не се влоши.
Иначе купих цял пакет А4, един блок, един пакет цветни листи и всичко друго, без този бял пластелин за моделиране. Обиколила съм града, честно, и не мога да го намеря. Моля, който го е купил да ми помогне.

# 149
Аз го купих от Офис 1. Освен това разбрах, че го има в бившата ведомствена книжарница до жп гарата.
Хубаво, не е нужно да уведомяваш, но как му се водят присъствията, защото после нали плащаш - тези дни плащаш ли ги или не?

Общи условия

Активация на акаунт