ЦДГ Моряче - Варна

• 45 475
  • 234
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, Ние сме приети в І В група в ЦДГ Моряче,  с учителки А. Трифинова и С. Стоянова, някой ако знае информация нещо за тях, моля да ми пише.  Благодаря предварително.

# 196
  • Варна
Здравейте, Ние сме приети в І В група в ЦДГ Моряче,  с учителки А. Трифинова и С. Стоянова, някой ако знае информация нещо за тях, моля да ми пише.  Благодаря предварително.

Госпожа Трифонова замества близо месец в нашата група и ми е безкрайно тъжно, че съвсем скоро ще трябва да се разделим с нея. Лично на мен много ми допадна - винаги мила, усмихната, посреща децата всяка сутрин лъчезарна и с прегръдка.

# 197
  • Варна
В нашата група в момента имаме по заместване учител с фамилия Стоянова. Ако е същата и не е съвпадение на имена - също ще се разделим с тъга, много мила и децата я обикнаха страхотно.

# 198
  • Варна
Здравейте, дъщеря ми е приета в тази градина, ще съм благодарна ако споделите отзиви за градината и за госпожите, които ще поемат малките.  Praynig

# 199
Градината е много добра, педагогическият екип също. Не мога да знам кой ще поеме детето, все пак новоприетите деца ще са в 3 или 2 групи.

# 200
  • Варна
Благодаря за мнението, от познати чух, че някой от госпожите били много апатични и не им се занимавало с нищо(тържества и т.н.) ще се радвам да чуя и други мнения и за материалната база и контрола на болните, както и това кой корпус е по-добър според вас.

# 201
  • варненка от София
Две са новоприетите групи - една в горния и една в долния корпус, защото две 4-ти групи са изписани. Няма такова нещо, като апатични госпожи. Тържествата се подготвят заедно с музикалната, а тя е една за цялата градина и като се подготвят тържества за всички групи и да се изредят и става дълга и широка. Материалната база е добра, правиха ремонт преди три години, смениха се дограмите, боядисвахме стаите.

# 202
  • Варна
Благодаря Марулка, а знаеш ли кои госпожи ще поемат новите групи?

# 203
  • варненка от София
Благодаря Марулка, а знаеш ли кои госпожи ще поемат новите групи?

Нашите са едните  Mr. Green Доволна съм аз от тях.

# 204
  • Варна
Супер, дано ни се паднат и на нас  Praynig

# 205
  • Варна
Иванова и Тодорова са ни госпожите, моля за няколко думи за тях ако има запознати. На първа среща изглеждат точни и добри.

# 206
  • варненка от София
Иванова и Тодорова са ни госпожите, моля за няколко думи за тях ако има запознати. На първа среща изглеждат точни и добри.

Нашите, нашите, супер са! В долен корпус. Тодорова е доста взискателна, но има защо. Иванова е младичка и много лъчезарна, изобщо децата си ги обичат много.

# 207
  • Варна
Супер и моите първи впечатления са такива, дано и детето ги хареса. Мерси много за отзивите.  Hug

# 208
  • Варна
Събирам мнения за госпожите, които ще поемат набор 2011г. Благодаря Ви!

# 209
  • Varna, Bulgaria
Здравейте! Събирам мнения за Стефанова и Раева  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт