На море в Турция - all inclusive, тема 10

• 76 842
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
  • тук-там
123456

# 286
може ли и потребителско име ]]]] имам резервация за 04,07 и ми се ще да видя обстановката от първа ръка,влизането в морето възможно ли е без джапанки?

# 287
  • тук-там
оф съжалявам за първи път качвам -
 име  - lollypop
парола -123456
уж го направих да е достъпен за всички Thinking

без джапанки не може в морето - камани са си, но ние и само отидохме да го видим, де - даже не се и намокрих.

# 288
Много е сладка малката ламя  Grinning  - да ви е жива и здрава!

Другите снимки и аз не успях да ги видя  Confused

# 289
 Wild_rabbit  с риск да досадя все пак да питам ,кърпите около басейна с депозит ли са ?и като пристигнахте преди обяд можеше ли веднага да ползвате услугите на хотела /храна и басейн/

# 290
Хайде привет и от мен на българска земя  Hug
Разкошна почивка,както винаги..Опитахме се да удължим ама не стана дано септември -октомври има време за още десетина дни  Grinning
По-късно ще пиша по-дробно плюсове и минуси спрямо Делфин Делукс .

eropampero -жалко за минусите,но въпреки всичко почивката е била чудесна и снимките ти показват много хубава градина  Peace
Ние също първата почивка правихме в Кая Селект,защото в последната секунда решихме и др. беше пълно.Беше разкошна почивка,даже спорим с мъжа ми,защото според него било по-хубаво отколкото в Аквафентъзи  Laughing А това не е така,само той така се заблуждава , защото там беше първата почивка.Беше изключително спокойно и бяхме само с големите деца  Laughing
Само да кажа ако някой се колебае за Аквафентъзи-почти нямаше руснаци българите и румънците са много повече.Нямаше изцепки,туристите бяха много приятни.За първи път в хотел в Турция ми говорят на  английски-иначе руски,евентуално немски или ако нацелиш българин.А сега основно английски и за мен беше супер.Англичаните и холандците бяха най-много,даже ирландци видях за първи път в Турция...

Не виждам снимките на малката ламя  Sad ,защото този сайт като се опитам да отворя почва да трака-щрака подскача всичко...Моля ако ги има другаде покажете ми  Peace
Снимки не съм сваляла ,но и това ще направя.

# 291
  • тук-там
Wild_rabbit  с риск да досадя все пак да питам ,кърпите около басейна с депозит ли са ?и като пристигнахте преди обяд можеше ли веднага да ползвате услугите на хотела /храна и басейн/

За кърпите се плаща по 1 евро депозит на рецепция - дават ти карта за всяка кърпа и си ги сменяш с нея колкото пъти искаш. Пристигнахме към 8 сутринта и още на рецепция ни сложиха гривните. Имаше свободни стаи и ни дадоха веднага. Ако можете да избирате препоръчвам сградите - Палми и Орхидея - близо до басейна и ресторанта, но не се чува шумотевицата. Мимозата и Роза са по-далеч, а в Парк - централната е ресторанта и е доста шумно.

# 292
  • София
При мен също подскача,ужасно.От седмица е така.Видях 3 снимки само,не оголемявам екрана,Мимозата пробвай и ти.Малкато ламя е  Heart Eyes
Таня може ли сайта за ласт минет офертите?

# 293
Wild_rabbit  много благодаря   bouquet

# 294
# 295
Вчера в БТВ-новините даваха как българи имали проблем с настаняването в Льо Шато де Престиж в Кемер, Анталия... явно си е политика на хотела, аз описвах надълго нашите перипетии от там миналото лято  Sad

# 296
Момичета и ние дочакахме почивката си за Делфин Ботаник. Пристигнаме вчера сутринта към 8 сутринта и на рецепцията ни казаха, че можем да се възползваме от промоция на Делфините и ни предложиха да ни настанят за 3 дни в Делукса, а след това в Ботаник. Разбира се, че се съгласихме и сега сме тук Simple Smile Прекрасен е хотела, думи нямам, а за храната просто бих казала, че това е най, най-добрата от навсякъде където сме били! Анимацията също много ни радва!!! Абе въобще думи нямам!!!
Wild rabbit на вас не ви ли предложиха тази оферта? Сподели нещичко друго за Ботаник, това за сградите ще ми е полезно, след два дни се местим там Simple Smile

# 297
  • тук-там
Нямаше такава оферта за нас - но и само ние тримата пристигнахме с тез тур на тази дата - други нямаше, ако сте били по-голяма група или...незнам. Питай нещо конкретно, че то сума ти неща...Стаите не са първа младост, но там само спяхме - има си вана, сешоар, безплатен минибар- зарежда се два пъти на ден. Ако си харесаш определено място до басейните е хубаво около 8.00 да метнеш една хавлия. Свободни шезлонги има, ама аз си бях заплюла едни под една огромна палма, цял ден на сянка, щото под чадъра пак се усеща жегата...Английският им е мноооого слаб за разлика от руския.

# 298
  • софия
ех, ама хубаво си е в турция. днес на тоя студ си говорим с мъжа ми какво мрънкахме толкова, сега да можехме пак да сме там...
ламята, хареса ви в грийн паласа нали? на мен много, въпреки че се претрепах там. красив хотел, т.е. градината му и басейните.

забравих за иберотела да кажа, че кея им беше в ужасен вид, само стърчащи железа. бях го видяла на снимките, от зимна буря, но си мислех че за сезона ще го оправят. и нещо довършваха една пергола на втория етаж на пул бара.

# 299
bibilota, според мен може би се е получило някакво дублиране и за това са ви предложили три дни да сте в Делукс-а. Супер, ти ще направиш най-точно и пълно сравнение между двата хотела. Ще чакам с нетърпение. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт