На море в Турция - all inclusive, тема 10

• 76 811
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
bibilota, според мен може би се е получило някакво дублиране и за това са ви предложили три дни да сте в Делукс-а.

Същото ми мина през главата  Peace  Но щом бибилота е доволна, какво по-хубаво от това?   bouquet

# 301
И ние дочакахме нашата почивка - още малко и пътуваме за Аква фентъзи. Сега само следя времето как ще е..Дано да е хубаво. Ние преди 2 год точно по това време ходихме в Алания и беше супер време..Но нали Кушадасъ е по нагоре и незнам ...

# 302
multiply прави проблеми, съжалявам много!

Грийн палас ни хареса мноооого, да! само беше бавно обслужването и хотелът беше пълен с хора.

# 303
И ние дочакахме нашата почивка - още малко и пътуваме за Аква фентъзи. Сега само следя времето как ще е..Дано да е хубаво. Ние преди 2 год точно по това време ходихме в Алания и беше супер време..Но нали Кушадасъ е по нагоре и незнам ...

Кушадасъ е 36-42 градуса ,предната седмица имаше 3 кошмарно горещи дни като в Анталия,но ако има бриз е перфектно.Като тръгнахме да се прибираме ,тръгнахме от 38 градуса и на границата беше 15 направо се оцъклихме  Laughing
бибилота-дублаж ,но така ще видите и двата..Делукса е с по-хубава база и по-хубави стаи,Ботаника има голяма градина  Peace

За английския наистина,аз се бях нервирала на някакъв леко малоумен сервитьор и чаках 15 мин. да дойде английско говорещ служител да обясня.Иначе всички разбират руски ама английски на 10 -един..

Бибилота-на басейна да не пропуснете да ви лъснат и почистят очилата  Laughing Много им беше интересно на децата,че и на мен,че си имат човек за тая работа.. Rolling Eyes

Малката ламя я видях,сладурана е!

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 12:06 от mimozata

# 304
  • sf
Гледахте ли репортажът по БТВ за дублирането на места в някакъв хотел в Анталия? Искали да настанят по две семейства в стая, при това съвсем непознати  Rolling Eyes Адски гадно

# 305
donsita,
  и аз на предната страница това отбелязах, а в миналата тема разказвах подробно за нашите лични перипетии с този хотел #2gunfire  Искрено продължавам да НЕ го препоръчвам на никого!  Sick

# 306
  • тук-там
А кой е хотела и коя е агенцията?

# 307
Въпреки че гледах емисията, не разбрах коя е агенцията, защото не ми беше позната, а хотелът е LE CHATEAU DE PRESTIGE. Това е един от най-лошите 5-звездни хотели в Анталия, рейтингът му е потресаващо нисък, но въпреки това цената му не е от най-ниските. Направо не знам какво им е на тези семейства, при всички положения са платили поне по 1600 лв. за двойна стая, а се оказва, че трябва да я делят с други. Shocked

# 308
Момичета, това с дублирането и на мен ми мина през главата ката първа идея, но казаха, че можем да си изберем къде да останем и че можем и да не правим тези три на три дни, имаше още едно семейство с нас, те останаха и 6-те дни в Ботаник, но аз понеже знам, 4е Делукса е доста по готин не ми беше и секунда нужна да се колебая какво да избера. Наистина е прекрасен хотела, а утре се местим в Ботаник, ще пиша и оттам.

# 309
  • София
А кой е хотела и коя е агенцията?
Агенцията е Globe Travel, а хотела Марги го е написала. Ужасно просто!

# 310
Това за настаняването на 2 сем. в 1 стая истина ли е изобщо  Rolling Eyes Не мога да си го представя дори,то и физически не е възможно.Пък и кой ще се върже на това... Shocked  не съм гледала репортажа ама ми се струва ..

# 311
  • София
Аз го гледах репортажа. Една жена от почиващите явно се е обадила на БТВ оттам по телефона и точно тя каза това. Ще потърся репортажа да го пусна.

# 312
  • София
http://www.btv.bg/videos/emisii/video/1545022529-bTV_Novinite__K … __20062010_g.html

Намерих го ето - превъртете до 8-та минута. Всъщност накрая са оправили нещата.

# 313
  • EU
Аз го гледах репортажа. Една жена от почиващите явно се е обадила на БТВ оттам по телефона и точно тя каза това. Ще потърся репортажа да го пусна.
Имат късмет, че не съм била аз, щях да се обадя в турското министерството на туризма  Mr. Green

# 314
Ние заминаваме тази Неделя за Siam Elegance Hotel & Spa в Белек.
Надявам, че всичко ще е наред. Не открих в темата някой да е бил там или да има отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт