На море в Турция - all inclusive, тема 10

• 76 750
  • 728
  •   1
Отговори
# 15
stela78, нямам лични впечатления, но моя приятелка почива в Belek Beach Hotel миналото лято през юни. Много е доволна, но сподели, че хотелът й се видял малък и малко изолиран, бил далеч от Белек и Анталия (за разходки).
Затова тази година тя избра Susesi Resort Spa Hotel Belek, също 5 звезди, но по-нов, по-голям, по-луксозен и по-близо до Белек. Заминава сега в неделя.

Ако искаш подробности, кажи какви, ще я разпитам и ще пиша.  Peace
Благодаря ти   bouquet Може ли, дая питаш дали аниматорите са ОК -  ще сме с двама юнаци на 7г и искам да не скучаят. За района в които се намира хотела знам, че не е от най-приятните - миналото лято бяхме в Crystal Family Resort, който е в близост но нямам пряки впечатления от Belek Beach. Не искам да ходя на разходки- хотела, басейна и морето са ми достатъчни Grinning Може ли още да я питаш, като казва че е малък -дали става голяма лудница( ресторант, шезлонги и т.н) Имам горчив опит с един огромен хотел в Сиде, където трябваше да ставам рано сутринта, за да запазя шезлонг на басейна Sad Ако ти каже още нещо за там ще съм ти безкрайно благодарна. Предварително ти благодаря   bouquet

# 16
Е като ви чета какво пишете за полетите, то кога е най-добре да се лети? newsm78 Ние сме с хлапета на 4 и на 6 г.

# 17
  • Beyond the Frontiers
Ранни полети - политиката на всички добри хотели е семейства с малки деца да се настаняват максимално рано и лесно. Ако тяхната стая не е готова най-малкото се предостав друга за ползване. Но 100% гаранция никой не може да даде естествено.
Съжалявам, но горепосочените хотели не са били част от обиколката ни.
Цвете, вчера Тез тур пуснаха точно за чартърите от Варна ранни записвания - доста добри цени имаше, поне според мен.

# 18
И аз тук  Grinning Имам много въпроси и моля за помощ ...  Rolling Eyes
Ще разгледам линковете към хотелите на първа страница , но ако може от личен опит да ми препоръчате хотел ще съм много благодарна  Hug
Изискванията ми са следните : хотела да е на плажа
да има климатик във всяка стая / сърбала съм им попарата на турците с централната климатизация  Confused /
да има водна пързалка - задължително изискване на 5-годишния ми син  Laughing
по възможност да не е от огромните хотели
Предпочитам Анталия / Мармарис и Кушадасъ не ги харесвам /

Благодаря предварително и ще ви следя   bouquet

# 19
  • Beyond the Frontiers
Индивидуални климатици - най-общо казано са в хотелите с отделни блокчета, къщички. Сложно питане почти всички хотели бяха с централен климатик.

# 20
Индивидуални климатици - най-общо казано са в хотелите с отделни блокчета, къщички. Сложно питане почти всички хотели бяха с централен климатик.
Добре , абстрахирай се от това изискване  Wink Можеш ли нещо да ми препоръчаш .
Досега гледах оферти и вече ми се завъртя главата  ooooh! , а на нищо не се спрях  Confused
Ние смятаме да пътуваме септември .

# 21
Индивидуални климатици - най-общо казано са в хотелите с отделни блокчета, къщички.

И там не е гаранция, в миналогодишния ни хотел бяхме настанени така, и пак беше централен, т.е. имаше часове, през които се спираше. Иначе си го регулирахме индивидуално  Laughing

# 22
  • Beyond the Frontiers
Татяна, права си. Току що проверих хотели, които бях харесала тип бунгала и пак са централно.
Пипинка, имах една колежка, която навсякъде точно това питаше Embarassed ще я помоля за списъка.

# 23
  • Русе
Изискванията ми са следните : хотела да е на плажа
да има климатик във всяка стая / сърбала съм им попарата на турците с централната климатизация  Confused /
да има водна пързалка - задължително изискване на 5-годишния ми син  Laughing
по възможност да не е от огромните хотели
Предпочитам Анталия / Мармарис и Кушадасъ не ги харесвам /

Мога да препоръчам Титаник в Конду, изключая на климатика. Има пързалки за по-малки деца 3-7 год и за по-големи 5 на брой. На самия плаж е, но все пак не е от малките хотели.

# 24
  • Русе
Моля да ме извините, нещо с цитата не се получи..... newsm78

# 25
нади миши, предполагам на теб трябва да кажа  Simple Smile
Hotel Emre & Emre Beach в Мармарис - коментар 1 и коментар 2 са едни и същи и още нещо - Hotel Emre е 3*, а Emre Beach е 4*.  Peace

# 26
Привет в новата темичка, само положителни емоции и незабравими почивки за всички!
Аз попрегледах тук-таме хотели, обаче от пътуване с кола се отказах- излиза над 1350 км. път и с двете бебета не бих си го причинила  #Crazy! /макар че този Magic life клуб страшно ми допадна и изобщо не е скъп/!
За повечето хотели обаче на ценовия план не фигурират бебета 0-2 годинки, а опция за четири деца направо никъде не видях  newsm78!
Ако ви попадне такъв вариант, моля  Praynig да ми посочите, може и на лични! Иначе аз съм се ориентирала към края на сезона и климатиците не ме притесняват, важно е да има забавления за децата!

# 27
Ние вече сме на Дарданелите в хотел Anzac Hotel Canakkale ,намира се на сто метра от ферибота.Цената е 50 евро за четирима,има паркинги не е много зле.Ферибота е 18 лири ,а бензина 3,66 лири.Лирата днес беше 1,03 лв. В хотела има поне още 3 семейства от България,защото колите им са на паркинга.Утре пътуваме за хотел Аквафентази.

# 28
# 29
Привет и от мен в новата тема! Да е пълна само с положителни емоции от прекрасни почивки!

За полетите - давам един глас за нощните полети, защото са много изгодни. Аз избирам точно тях всяка година, дори и когато пътувахме с детето, но знаех, че няма да имам проблем, защото носехме бебешка количка и хлапето си спеше без проблем, когато и където реши. Точно както каза Galactic Voyager, нас винаги ни настаняват по-рано от предвиденото, обикновено 2-3 часа по-рано, а когато ни видяха с малко дете, ни дадоха ключовете, или по-скоро картите за стаите след не повече от 15 минути след като пристигнахме. Ние се бяхме приготвили да закусим, за разгледаме комплекса, след това да пийнем нещо разхладително и чак тогава евентуално да се настаним, а всъщност нямахме време за нищо, толкова бързо ни дадоха стаи. Simple Smile Всъщност, на родителите ми, които бяха с нас, им дадоха малко по-късно стаята, но пак беше доста преди 14 часа.

За централната климатизация - като се замисля, до сега винаги съм била в хотели с централен климатик, но само в един имаше режим и беше наистина кошмар. От тогава това е едно от първите неща, които проучвам. Имаше една изгодна оферта на Тез тур за хотел IC SANTAI, от която бяхме решили да се възползваме, но ровейки насам-натам по сайтовете разбрах, че пускат климатика само по 4 часа на ден и моментално се отказахме.

Таня, ужасно преживяване е имало детето. Дано бързо да се оправи и да нямате повече такива премеждия!

Общи условия

Активация на акаунт