На море в Турция - all inclusive, тема 10

• 76 853
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Хотела е пълен с румънци и бълагари е имма и други, руснаци в момента няма много.  В Карпедием сме  от една седмица хотела е хубав ние сме в вилите също са хубави. Няма много зеленина, ходенето е повечко но има и колички които те возят. Плажа е много хубав пясъчен (ситен пясък) морето е плитко доста навътре и е много хубаво за децата. Аква парка е хубав и за децата детския кът е много хубав.
Яденето не е много разнообразно, плодовете са диня и пъпеш, за една седмица имаше само 2 пъти череши.експресото и турското кафе са платени. Първия ден пристигнахме в 9.30 ч. и трябваше да си платим по 5 евро на човек за да можем да ядем.Иначе трябваше да чакаме до 13 ч. за настаняването за да ни сложат гривните.

http://ivo6808.snimka.bg/sea/turciq-carpe-diem.510243

# 226
  • Paradise
Татянке Heart Eyes, gori70, много благодаря за експресните отговори!  bouquet

Карпе дием отпада, реших го!

Остава да открия вариант в Мармарис, ако не - към доброто, познато Сиде Laughing; не ща руснаци, пък били и те малко  Stop

# 227
И в Туркуаз имало, малко  Wink  Мисля че е мисия невъзможна да намериш хотел 100% фрий от руснаци  Thinking Дори даден хотел да се предлага само в Германия, примерно, не е гаранция - знаеш ли колко руснаци живеят тук  ooooh!

Aspendos Beach също бил предимно (95%) с немци, и Club Blue Waters, и двата пак в/край Сиде.

# 228
  • Paradise
Татянке, тез руснаци, германските, мен не ми пречат Wink
проблемни са ми онези, дето ги кара Тез тур;
иначе, да, права си, пълно щастие няма! Laughing

# 229
  • Beyond the Frontiers
Мисля, че за Роял Драгон и Роял Викинген коментарът беше, че има малко руснаци.

# 230
  • Germany
Moni , съжалявам .
Ние като бяхме нямаше нито един от тези проблеми. Климатика си  работеше непрекъснато. Обслужването бе идеално. Беше идеално чисто. Храната не бе люта. Персонала говореше английски и бе любезен. Недостиг на шезлонги също нямаше. Тогава и отзивите за него бяха изцяло положителни. Жалко ако е паднало нивото.

Да, според мен просто вече не си дават много зор... Нищо де, здраве да е. Догодина нещо по добро Simple Smile

Мони, много жалко че не останахте доволни от хотела  Sad  Дано това не ви е развалило цялата почивка! А кои хотели ви препоръчаха за догодина?

Всъщност малкия се разболя и това беше нещото което ни довърши, но пък големия беше супер доволен, та не го броя като пълен провал Simple Smile
Хотелите които ми препоръча агентката са - Gloria golf, Gloria Serenity, Spice and Rixos.

# 231
Цитат
едва ли в някой хотел ще намериш програма на български език. Твърде малко сме в сравнение с немските и руски туристи.

Единствения хотел досега , в който е имало канал на български беше Гранд Ефе , Кушадасъ. Хващаше се БНТ Сат /не че сме го гледали,но е хубаво да го имаш като опция/.
А някой питаше за хотел с аквапарк и без руснаци- в Пайн бей има собствен аквапарк /не е голям, но напълно достатъчен/ и почти няма руснаци и румънци.Българите също се брояхме на пръсти Laughing Преобладаваха основно белгийци, холандци и англичани.

# 232
Привет от Аквафентъзи   bouquet
Руснаците са малко,не ми пречат има много датчани и покрай световното няма да ги объркаш -в оранжево,с шапки ,знаменцаи плакати дори и бебета даже..има англичани,българ,румънци..
Като се върна ще пиша повече,че на басейна ме чакат.Плажа е много хубав ситен пясък и много навътре  е плитко..
Имае български телевизионен канал ама е пълна скръб-ТВ Здраве  Grinning

# 233
  • sf

Всъщност малкия се разболя и това беше нещото което ни довърши

От какво се разболя? Питам във връзка дали сте ползвали лекар там и дали сте доволни?
Мен от това ми е най-притеснено на почивката, дали ще стигнем до лекар. Иначе нося една торба лекарства и в по-леки случаи мога и сама да се оправя.

# 234
Имае български телевизионен канал ама е пълна скръб-ТВ Здраве  Grinning
Joy
   А с оранжеви тениски не са ли холандци?  newsm78

Мони, много съжалявам че малкия се разболя, дано сега е по-добре!

# 235
В началото на юни не ви трябва климатик. Ние бяхме тогава и дори не знам как работи.

А за българския канал - не знам колко туристи руснаци, германци или всякакви. Въпросът е че от 20-30 канала все можеше да изберат и 1 български, защото от хотела поне 10% бяхме българи. Това си е уважение все пак.
Учудвам се, че и другите хотели са така, защото сме близо до турция и съм сигурна, че доста българи я посещават. А могат иначе да ти се подмазват - комшу, комшу..., а когато откажеш да им купиш дрънкалката един ни нарече - булгаристан.
Но общо взето си затваряхме очите за лошите неща и слава богу.

# 236
  • sf
Булгаристан на турски означава България. няма нищо обидно.

А с какво точно ви пречат руснаците?

# 237
  • Germany

Всъщност малкия се разболя и това беше нещото което ни довърши

От какво се разболя? Питам във връзка дали сте ползвали лекар там и дали сте доволни?
Мен от това ми е най-притеснено на почивката, дали ще стигнем до лекар. Иначе нося една торба лекарства и в по-леки случаи мога и сама да се оправя.

АМи, бронхит  Confused Почна с хрема и точно за една нощ слезе надолу. Аз носех много лекарства, че той върви кекав, но не посмях да лекувам сама. Звъннахме на застрахователната агенция, които викнаха лекар в хотела / иначе имаше само сестра/ и след това дойде кола, от една частна болница да ни закарат за снимка и преглед при педиатър. Като цяло, според нашия педиатър е можело и без снимка и без антибиотика, но не посмяхме да рискуваме. В крайна сметка нищо не сме плащали, но малко се попрестараха, явно за да си вземат повече пари от застраховката. Малчо вече е добре и даже почвам да мисля за следващото море Simple Smile. Този път обаче ще е в Гърция, нещо по спокойно и по евтино. Честно казано, лудницата в тези големи хотели ме уморява и искам просто плаж, море и тишина.

# 238
Булгаристан на турски означава България. няма нищо обидно.

Ахъм, и аз това щях да кажа  Wink

А българската ТВ може ли да се хваща изобщо безплатно?  Thinking  Тук нищо не хващам, а чинията ми е достатъчно голяма. Знам че трябва да се има карта и да се плаща.

# 239
  • sf
Че кога въобще имате време за ТВ? Аз го включвах на някой музикален канал,докато се изкъпем и облечем.

Общи условия

Активация на акаунт