На море в Турция - all inclusive, тема 10

• 76 819
  • 728
  •   1
Отговори
# 315
  • София
stela78  приятно изкарване!
Момичета да ви попитам,снимките за задграничните паспорти на място в РПУ ли се правят?

# 316
  • София
stela78  приятно изкарване!
Момичета да ви попитам,снимките за задграничните паспорти на място в РПУ ли се правят?

Да

# 317
  • София
Таралеж  bouquet
Утре ще се пробваме цялото семейство в 4 РПУ,кой знае какво ще е.....

# 318
  • sf
Откога пък в РПУ-то се правят снимките?
НИе вадихме преди 2,5 години,снимахме се всички дружно в едно фото и оттам в паспортното. Т'ва да не е нова измишльотина?

# 319
  • София
Откакто въведоха новите документите за самоличност.
Навярно не сте в България в момента, тъй като това е основна тема по преса и електронни медии от поне 1/2 година Simple Smile

# 320
  • sf
В България сме,но документите ни важат още време,та не си пълня главата с излишни неща  Joy

# 321
  • Варна
Момичета през август месец или септември как са температурите горе долу в курортите на Турция.

# 322
Момичета през август месец или септември как са температурите горе долу в курортите на Турция.

През август е ужасно горещо, не се диша.
През септември е между топло и горещо  Laughing

# 323
  • Варна
Благодаря ти мила.Каним се да търсим хотел за началото на септември,но не знаем в кой курорт,да е в пет звезден хотел с много зеленина и атракции за детето и наблизко да има магазини за шопинг.Искаме да е с директен полет от Варна-някой ако знае коя точно фирма  организира почивките и ако ми даде линк към нея или телефоните и.

# 324
  • Beyond the Frontiers
Благодаря ти мила.Каним се да търсим хотел за началото на септември,но не знаем в кой курорт,да е в пет звезден хотел с много зеленина и атракции за детето и наблизко да има магазини за шопинг.Искаме да е с директен полет от Варна-някой ако знае коя точно фирма  организира почивките и ако ми даде линк към нея или телефоните и.
Тез тур имат чартър от Варна от септември за Анталия. Имат и обявени промоции по тзи полети. Цените може да гледате на сайта им, там е списъкът с агенциите, с който работят. Peace

# 325
  • Варна
Аз пак да попитам,сигурно е коментирано ама...водата в басеините колко е топла,разчита се на слънчевата температура ли да я стопли,че дъщеря ми е доста болнава и ако е хладка водата,или пък ако трябва да чакам чак към 13-14 часа да се стопли..,той деня ще свърши.

# 326
  • софия
не знам какво я топли, но водата в турция, поне в анталия независимо къде, е сигурно най-топлата
не знам колко градуса ти се вижда хладка, но всички си къпят и деца и бебенца

# 327
Аз пак да попитам,сигурно е коментирано ама...водата в басеините колко е топла,разчита се на слънчевата температура ли да я стопли,че дъщеря ми е доста болнава и ако е хладка водата,или пък ако трябва да чакам чак към 13-14 часа да се стопли..,той деня ще свърши.
Водата винаги е много топла,където и да сме били.На морето също особено тая почивка,водата беше чай хем в Кушадасъ.Водата беше минимум 28 гр в морето,даже може и повече  Grinning
Моите деца също боледуват,обаче стъпи ли им крака в Турция,топнат ли се във водата  и всичко им минава моментално  Laughing Да не си мислиш,че успявам да ги изкарам от водата,това е мисия почти невъзможна,борба,дебнене ,гонене  Joy  И въпреки всичко там са здрави!!Също живеем на море и уж ги калявам и водя на плаж редовно и пр.,но като почивките в Турция такъв кеф няма.
Не се притеснявай!
Дори тук им давам сладолед да ядат особено на малката,края на юли и то разтопен и не много,там като отидем , всички ядат и те също и всичко е 6..  Hug

# 328
Детските басейни са толкова плитки, че водата се стопли много бързо  Peace

# 329
  • София
Аз да питам тези, които вече са се върнали - имаше ли закъснения на полетите?

Татяна как е малката? Още ли е с гипс?

Общи условия

Активация на акаунт