МАЙчетата ни добрички вече бутаме в колички! №1

• 24 322
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Относно даването на каквото и да е освен кърма и аз бях против, ама на моя каквото и да му дадеш ще го изкунсумира  #Crazy ако ще и цялото... та давам, нищо не отказва  ooooh!

Пампите 1-ца на Памперс Ню Бейби яко ни изпускат, вчера се беше омазал по цялото гръбче детето, лежи и гък няма. Добре че го обърнах да видя, че е доволно омазан. Чудя се дали да не пробвам 2-ката вече  newsm78

Незнам вие как сте, но мен ме е налегнала страхотна след родилна депресия, направо не мога да се понасям. Имам чуството, че Макс е първото нещо с което не мога да се оправя сама и се чуствам ужасно. А помощ имам много, чувствам се като лигличка. Айде оплаквам се и спирам... дано влезна в релси скоро...

# 541
Слънчева, наистина сте късметлии с Морската градина и с възможността децата ви да се разхождат в близост до морето. А за пъпчиците по лицето, това с кърмата дето ти му придаваш някакви хормони се опитаха да ми го пробутат и на мене още в болницата дето нямах още грам кърма слязла!!! Не го изключвам като вариант, ама моя и сега има пъпчици пък аз не го кърмя а като се охлади и му се поскриват, не изчезват съвсем но се поскриват, така че не е изключено и от топлината да са си и вашите

Моя бебо е жабче като майка си, аз без вода не мога, давам му и на него и той и се радва, ако я плюеше и не я искаше нямаше да настоявам но пък той и се кефи и си цока бая, само гледам да не му давам непосредствено преди и след ядене

От вчера давам Ентерокинд - да не кажа голяма приказка и да не урочасам нещата, но днес не сме плакали грам, а от 5 дена насам като се почнеше един рев от 9 сутринта и спираше чак към 4-5 следобед Crazy Чакам сега педито да дойде да видим колко сме пораснали

Айде бай засега

# 542
още от сутринта съм отворла страницата и чак сега успях да седна да прочета отгоре отгоре Simple Smile

голями жеги  ooooh! изкарах дребния към 9.00 на малка разходка по кварталните улици, че по жегите не ми се стои навън Simple Smile относно водата - аз му давам сега в жегите м/у храненията водичка и не виждам да е проблем, а и той 50-100 мл. ги пие цял ден Simple Smile

днес казах на таткото да вземе пампи на Либеро, защото ми писна вече да е напикан почти на всяко преобуване  Close да видим с тях как ще сме Simple Smile

дано малко поразхлади и към 18.00 да изкарам дребния разбойник пак на разходка. ето ни и нас: http://may2010.snimka.bg/baby/nashite-bebcheta.492346.19168280

и да се оплача - много е ревлив и ме подлудява. започва с реването още като си отвори очите  Crazy направо едвам издържам  #Crazy дано да е някакъв период, а не да се окаже просто гадничко детенце  Laughing

# 543
АниК, аз предлагах няколко пъти вода и чай на Хип и все отказваше, но онзи ден изпи 20-30 мл вода жадно, жадно, вчера пък пийна чайче Peace

# 544
  • София / Сливен
гледам че пишете за фризьор ох от кога се каня но ще видим дано в неделя най накрая да отида моята коса е дълга и добре че е къдрава та цъфтящите краища не си личат като родих Алекс страшно ми падаше косата дано сега не стане така може би организма ми беше изтощен много.

# 545
Сега относно храните ,които избягвам :прясно мляко ,шоколад ,пържено и храни с много подправки,мисля че има ефект доста е спокойно моето мишкунче откакто се ограничавам  Wink,но мисля че всеки трябва да си забележи за себе си ,в смисъл такъв че може би е индивидуално за всеки.
Дудунски как давате Енерокинд-а ,нали е хомеопатично нашия инфакол от англия свършва и сега не знам какво ще давам?

# 546
Десекс , бележката за дохода за детските от работодатела тлябва да е 12 месеца назад от май 2010г. Peace
   bouquet , тоест от юни 2009 до май 2010 включително, нали?

и аз съм ЗА контрацепцията с хапчета, но пък те май не можеше да се пият, докато кърмиш  newsm78

за водичката - аз предлагам, ама нещо хич не ме отразяват  Joy не иска да пие и това е  Confused пийва по 10мл на 5 дни най-много, а за чая от копър на Хип пък да не ви казвам какви злобни погледи ми хвърля като усети, че и бутам шишето в устата, не ще дори да го опита  hahaha

Лелеее, сега гледах прогнозата - тия дни ще е адска жега  Tired

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 14:02 от desex

# 547
  • Varna
Здравейте маичета ! Да са ви живи издрави бебечетата и вие !
Аз имах едно неприятно преживяване .На 05.06 ме приеха по спешност в болница и ме оперираха(точно месец след секциото) - перитонит. Беше ужасно ,но съм доволна и благодарна че се отървах и съм жива и здрава .
 Както и да е от вчера съм в къщи , проблема ми е че кърмата ми страшно намаля -почти спря .Имам колкото за едно хранене на ден .Сега пия лактогонен чаи на HIPP ,още не мога да ям всичко но почнах да хапвам.

Имам въпрос към консултантите по кърмене. Какво да правя ? Има ли начин да възтановя кърменето ,или е невъзможно вече .
Днес сложих малката на гърдата да видя как ще реагира-все пак вече седмица се храни от шише ,засука  без проблем .Обнадеждих се ама какво да правя като нямам кърма...

# 548
  • Под кленовите дървета
Не мога да не се оплачаааа...
Снощи мъжът ми направи пържени картофи и аз не ядох - бях само на салата, че и ми падна и пломба със щифт и отдолу беше ooooh!Та салатата+ябълка в 4 и 5 бисквити сутринта...и на зъболекар и ми извадиха зъбчоооо newsm45 Сега хем ми е кофти, хем ми е гладно.
Обаче Ники е железен - беше с мен на зъболекар и след като извадиха зъба, раната не поиска да кръвне, а гърдите ми бомбандираха заради неизцедена кърма. Та се сетих, че ако отделя окситоцин заради изцеждане, раната ще кръвне и всичко ще е ОК. Отидох да се цедя на мивката и Ники като ревна...като текна тая кърмааа и раната стана супер.
Сега само трябва да слагам студено и да пия нещо обезболяващо (Шаманка, мерси за съветите Hug), че ми е кофти...

milkazm ужасно изживяване - а аз рева заради зъб ooooh! На мен ми помага българския лактогенен чай, тоя на Хип хич не влияе..

# 549
И аз да се оплача!!!

Не ни минават тези зелени сополи на малкия,вече 4 ден на Коралгол- никакъв ефект.Промивам и изтеглям с помпичката едни гъсти точещи се .Откъде толкова много от това малко носле.Не яде ефективно и го храня на често.И сега имаме и колики за капак newsm45...така реве милото,чак пищи на сън..Какви капки да му давам?Искам да са на билкова основа.

# 550
Мирчо, пусни му изследване за стафилококи - по зелените сополи го разбрах, че сме ги лепнали, педито като ги видя потвърди, а изследването на носен секрет доказа нещата.

# 551
Мирчо, пусни му изследване за стафилококи - по зелените сополи го разбрах, че сме ги лепнали, педито като ги видя потвърди, а изследването на носен секрет доказа нещата.

Сигурно имаме.Баткото и той има ама му излязоха като стана на 3г.,а тоя малкия какво ще го правя?С какво се лекуват стафилококи?

# 552

Сигурно имаме.Баткото и той има ама му излязоха като стана на 3г.,а тоя малкия какво ще го правя?С какво се лекуват стафилококи?
При изследването се прави и антибиограма(или както и да се казва) и се вижда кой АБ е подходящ - при нас само Бактробан и Аугментин, но педито предпочете Бактробана, защото е локален - слага се в носа. Преди това го промиваме с физ.разтвор, след това с тампон обтриваме вътрешността на носа с едно друго мазило и накрая Бактробана. Това 10 дни, 2 дни почивка, преглед при педи и после ще видим.

# 553
Мирчо,Куцо Пате,дано се оправят малчовците по-бързо че е мн неприятно  Praynig
Варналийки,наистина ви завиждам и аз за Морската Градина.Ние снощи излязохме към 7 вечерта в 10 се прибрахме и все още беше адска жега...сега пак е така...незнам как ще изкараме лятот,все пак е все още юни....
Аз усилено започвам да търся оферти за море.Решихме да ходим края на другия месец в Свети Влас,та ако има някой друг за там по него време да свирка  Wink

# 554
Ехо, Пате, привет, как сте освен лошите новини със зелените сополки?

Мирчо, ако и при вас са стафилококи, успех с лечението

Илейна, ние понеже се храним със шише и аз давам и Витамин Д-то и Ентерокинд-а със биберона от шишето - Обръщам го на обратно като запушвам дупчицата , сипвам малко млекце или водичка капвам капките и му го слагам в устичката, така съм сигурна че изпива всички капки

След посещението на педито да се отчета - качил е 300гр за 1 седмица и вече е 4 600, на мама кръста ще бере душа с малкия бузан

И последно да ви се оплача от моя мъж - когато реших да сменя на детето храната и купих Хип той ме направи на нищо как така самоволно съм решила така, после му казах че мие силно препоръчана храната Лактана Био от Ивончето а той ми каза да му купя пак Аптамила и да не си правя експерименти. Снощи се прибира ми вика - Един колега ми каза за една храна много хубава Лактана, да вземем да му я купим а?Лелеее #Crazy Та сега май ще я купим все пак

Общи условия

Активация на акаунт