Крисчана, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА, ДА СИ МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА
Илейна, НА ВАС ЧЕСТИТ ДВОЕН ПРАЗНИК, МОГО ПРЕКРАСНИ И ДЪЛГИ ГОДИНИ ЗАЕДНО И ЕДНО ПРЕКРАСНО И ЗДРВО БЕБЧЕ ВСЕ С ВАС
Ани, страхотно иззглеждаш, наистина, благородно завиждам, а питката изглежда наистина е било голямо забавление
Ние бяхме уикенда малко извън София, ама пак зверска жега беше ужас, а малкия хич не я понася, опъпчил се е целия, неспокоен е, не му е добре и където има климатик пускам винаги иначе горкия много се мъчи, съответно се къпем всяка вечер, първо защото му е кеф и малко го разхлажда преди сън
Много сладки бебчовци си имаме, снимките са страхотни
Да питам, пъпчиците му мажа с Бочко и го успокоява малко, но вчера му намазах тези по вратлето със Судокрема и има по-голям ефект, та някой мазал ли е личицето със Судокрем, че аз нещо не смея?
Оу, днес пак много жега, никъде няма да ходим, че много ми се опъпчва, но все пак, ако се събере групичка за разходка в Южния може и да се замисля че почвам да изкуквам лека полека по цял ден вкъщи сама с бебето

Вечер си лягам гола белкем се оправи сам човека с цокането. По циала вечер е върху мен, в моето легло и такава сауна беше снощи. Изнервям се отново при мисълта. А тази къпма в цялото легло, текла ли текла докато той ял... абе ще трябва да прежаля някоя и друга вечер и да се понаучим взаимно на някои неща с него.
А тази послушанка, няма на кой да прилича. Батко и е пример за всичко, за папкане, за държание , за спинкане. Като го знам колко е добричък, дано и Кристи така 

.Ще ми се и аз да направя такава погача ,ама сложно ми изглежда с организирането 

заспа в 9 и в 3 стана за хранене, после пак в 6. После съм заспала, а Кало ми каза, че е мрънкал от 6 до 8. Додал му е кърма с биберон и пак е мрънкал. Мисля, че е искал гуш, ама кой да се сети 
Обаче пък пих алкохол и си пушнах някоя и друга цигара, отпуснах се с две думи и ми беше тооолкова добреееее.

Тази сутрин се събуди да папка в 4.30ч и после от 5.30 до 6.30ч такъв рев му удари заради колики, чееее
Трябва да има процедура - къпя, мажа, обличам пижамка, давам да цокне и хайде в леглото. Само И оставям нощна лампа да свети докато заспи дълбоко, з'то забелязах, че на тъмно И е гадно. В началото, когато много ми се спеше, я взимах нощем да цока докато лежа, но така и тя се унасяше преди да се е наяла и до 1 час пак се будеше. Затова реших - може да заспивам над нея, но да е в ръцете ми, да съм сигурна, че се е наяла

и служителките от църквата, които ме видяха ми казваха - спокойно, нахрани си бебето
стана ми много хубаво
)и нищо друго не прави.