Незабравима /Unutulmaz/ тема 48

• 27 784
  • 748
  •   2
Отговори
# 615
Цитат
Наближаващата сватба/брак на Толга и Еда още повече рязярява Харун. На каквато и цена да е, трябва да попречи на това..
Датата е определена! А Мелда сигурно и роклята е купила. Дали във фрагмента с говор няма да чуем:"Обличай я веднага и марш към олтара!" smile3513

# 616
Или пък Еда след като се връщат вечерта казва на Харун, че това е бил последният им ден заедно и тя е решила да се омъжи за Толга.

# 617
Наближаващата сватба/брак на Толга и Еда още повече рязярява Харун

нещо друго ще е, не сватбата, тя допълнително ще го мотивира да вземе нещата в свои ръце

# 618
Или пък Еда след като се връщат вечерта казва на Харун, че това е бил последният им ден заедно и тя е решила да се омъжи за Толга.

звучи много логично, ако не е Еда, ще е Мелда  ooooh!

# 619
Добър вечер, момичета!
Първо да поднеса огромните си благодарности за превода на Г-жа Броненосец - отзивчива както винаги, просветлява ни в тъмнината.
Относно фрагмента - наистина ни чака нещо много драматично! Сблъсъка между братята ще бъде много интересен и дългоочакван от нас - дано да има резултата, който желаем ние всички. Обаче все си мисля, че интригата ще бъде оставена за края на сезона. Сега ще е само намек за развръзка, но такава няма да има. Смятам, че решението, което ще вземе Харун няма да бъде да признае истината, а да избяга някъде без да се връща, огорчен от предателството на Еда. И така се очертава нов сезон за развръзка!

# 620
Еда и Харун се разхождат с яхтата един ден, но Харун не знае, че това е разходка за сбогом. Еда е взела решение да се ожени за Толга и да върне обичта в семейството си, но ще предизвика омразата на Харун. В последната серия, преди ваканцията, ще бъде сватбата, но мислят че Харун ще я спре. ( още не е снимана серията и не се знае още какво решение ще бъде взето. ) Не е взето още решение още и за това, кога  Толга да разбере кой е Хъкъ.

Тази информация беше получила Bghelp от достоверен източник и изглежда ще се окаже вярна. Но незнам какви илюзии храни Еда, че с тази женитба ще върне обичта в семейството.

# 621
Аз все се надявам сериала да приключи до 2-3 серии , какво има да бистрят още 25 примерно.Не знам какво ще правим след това толкова свикнахме с него .

# 622
Тези сценаристи да не вземат да го изкарат Хубавелко за няколко серии/може и за да си направи пътешествието smile3549 smile3548/ и в последната серия да се завърне с гръм и трясък buria  341uu и да предотврати прословутата сватба married

# 623
Тези сценаристи да не вземат да го изкарат Хубавелко за няколко серии/може и за да си направи пътешествието smile3549 smile3548/ и в последната серия да се завърне с гръм и трясък buria  341uu и да предотврати прословутата сватба married
МИЛИЧКА И АЗ МИСЛЯ ТАКА!!! newsm78
ТОЙ ГОРКИЯ ДОСТА  ГО РАЗИГРАВА ЕДА! Naughty

# 624
Най-болезненият удар Харун може да полу4и само от Еда. Не е женитбата. Вижте кадрите с Харун. Ако се готви да му каже,4е ще се
жени, нямаше да има толкова щастлив вид. Напротив -  ще бъде притеснена, нещастна, от4аяна.
Явно, търсейки отговор за бащинството, Толга я притиснал и тя е излъгала, защото не е имала готов отговор за това.
Сега е на ход Харун! Последното изре4ение ясно показва какъв ще е той!

# 625
Здравейте момичета, току-що разговарях с една млада туркиня на около 30 г., майка на 3 деца, която се изказа много критично за нашия филм. Тя изрази мнение, че този филм разваля морала на младите момичета, защото в Турция е невъзможно да имаш връзка с годеника на сестра си, това е страшен грях и позор за цялото семейство. Тя е на страната на Мелда и каза, че първо едно момиче не може да има секс с мъж, ако не е омъжена за него, второ като разбра кой е Харун трябваше да махне детето и да скъса окончателно с Харун, каквото и да прави той, тя трябва твърдо да каже не. Според нея такива филми не трябва да се показват, за да не си мислят момичетата, че и те могат да вършат такива неща. Сега разбирам поне малко поведението на Еда и Харун.
[/quote]

Така е! Оба4е щом в горния десен ъгъл на АТВ екрана до турското знаме се вее и портрета на Кемал Ататюрк, с4итай, 4е финала на филма няма по хатъра на твойта позната!

# 626
Еда и Харун се разхождат с яхтата един ден, но Харун не знае, че това е разходка за сбогом. Еда е взела решение да се ожени за Толга и да върне обичта в семейството си, но ще предизвика омразата на Харун. В последната серия, преди ваканцията, ще бъде сватбата, но мислят че Харун ще я спре. ( още не е снимана серията и не се знае още какво решение ще бъде взето. ) Не е взето още решение още и за това, кога  Толга да разбере кой е Хъкъ.
Цитат
Тази информация беше получила Bghelp от достоверен източник и изглежда ще се окаже вярна. Но незнам какви илюзии храни Еда, че с тази женитба ще върне обичта в семейството.

До сега не съм си позволявала да ви подам неверна информация. Когато не съм била сигурна в хората, не съм писала,че е достоверна.

# 627
  • Варна
Цитат
Наближаващата сватба/брак на Толга и Еда още повече рязярява Харун. На каквато и цена да е, трябва да попречи на това..
Датата е определена! А Мелда сигурно и роклята е купила. Дали във фрагмента с говор няма да чуем:"Обличай я веднага и марш към олтара!" smile3513
Нищо чудно и за косата да я влачи до там! Или пък да я подпре с някой пищов- сега е неин ред да си връща на Еда, дето я простреля! Crossing Arms

# 628
Сигурно са започнали приготовленията за сватбата без тях .Няма да ме изненадат изобщо.

или са насрочили дата newsm78
всъщност какво би засегнало Харун най много? нещо свързано с Ямур и бащинството вероятно

Толга нали беше взел документите на Еда да запазва дата за сключване на брак. Сигурно вечерта като са се върнали й ги е дал пред Харун и й е казал че е уредил въпроса. Според мен това е неприятната изненада за Хубавелко.

и аз така смятам, има и подобна сцена във фрагмента

# 629
Момичета какъвто и морал да искат да наложат не само в този филм но и в други  примерно в Листопад също показаха как две сестри се борят за любовта на един мъж и то съпруг на едната.Действително те държат много на моралните си ценности но аз смятам ,че и при тях се наблюдава промяната в по младите хора.Определено техния СЕМ ако разсъждава в традицийте на стария си дух отдавна да е спрял излъчването му.

bghelp мила по никакъв начин не съм искала да те обидя като казах дано информацията не е точна но на мен така ми се иска.Извинявам се ако по някакъв начин съм те засегнала не съм искала да се получи така.Прощавай  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт