Незабравима /Unutulmaz/ тема 48

• 27 255
  • 748
  •   2
Отговори
# 675
Мисля си .. дано някой турски сценарист на игрални филми да забележи каква добра екранна двойка са , какъф добър екип са Еда и Харун .. и да им направят едно предложениице за игрален филмм , а там повярвайте ми си позволяват много повече  

Трудно ще излязат от образите на Еда и Харун!
[/quote]
Ами то затова ние се нервим на филма smile3515, обаче нека още един сезон тея гълъбчета да са заедно  loveuuu, че да си се радват един на друг hug а пък и ние на тях newsm44 newsm68

# 676
АДИ-НЯМЯМ ДУМИ ! newsm51 newsm51 newsm51

# 677
A чакай малко, те имат голяма разлика в годините нека все пак Серхан да е с някоя от нас.Ама тъй де, по да му мяза. Какво е това над 10 години разлика.

[/quote]

Любовта няма граници ! И именно това разбрахме от турците .. разбира се говорим в случай , че Йозлемчето и Серхан се харесват ..   loveuuu

# 678

Ади направи същия клип с тази песен за мен, за да го пусна във фейса.

http://www.youtube.com/watch?v=M-Y5qaBg0gM

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 00:20 от bghelp

# 679

Ади направи същия клип с тази песен за мен.

http://www.youtube.com/watch?v=M-Y5qaBg0gM

ПРАВЯ ГО МИЛА - ИМАЙ МАЛКО ТЪРПЕНИЕ-ТРЯБВА ВРЕМЕ

# 680
КАТО СЕ ЗАГЛЕДАХ ВЪВ ФРАГМАНА...ХАРУН Е ПОЛУЧИЛ ПОДАРЪК ОТ ЕДА-ИМА ГРИВНА НА ЛЯВАТА РЪКА-ТОВА ДА НЕ Е ПРОТИВ УРОКИ ОТ КАКА Й ?!

# 681
A чакай малко, те имат голяма разлика в годините нека все пак Серхан да е с някоя от нас.Ама тъй де, по да му мяза. Какво е това над 10 години разлика.

Любовта няма граници ! И именно това разбрахме от турците .. разбира се говорим в случай , че Йозлемчето и Серхан се харесват ..   loveuuu
[/quote]
 newsm10 newsm10 newsm10
По принцип и в реалния живот е така

# 682

# 683
КАТО СЕ ЗАГЛЕДАХ ВЪВ ФРАГМАНА...ХАРУН Е ПОЛУЧИЛ ПОДАРЪК ОТ ЕДА-ИМА ГРИВНА НА ЛЯВАТА РЪКА-ТОВА ДА НЕ Е ПРОТИВ УРОКИ ОТ КАКА Й ?!

Недей така, тя най-много някоя любовна магия зя раздяла да им е спретнала - то всичко лошо от нея идва за тях двамата.

# 684
# 685
http://www.facebook.com/video/video.php?v=125003280867503&saved А ТОВА Е ЗА ЛЕКА НОЩ НА ТЕЗИ КОИТО СИ ЛЯГАТ

# 686

[/quote] newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
ТАКА Е ОТ ОПИТ ГО ЗНАМ newsm78 newsm78

# 687
# 688
  • Варна
Винаги ми е било чудно какво си мислят хората, които се женят без взаимна любов от страна на партньора си- Мелда и Толга?! Наистина ли Мелда си мислеше, че като се ожени за Харун и той- хоп!- като с магическа пръчка почва да я обича оттам насетне и дори да спи с нея?! newsm78 Ами Толга пък сега- наистина, дето казвате, се е впил в Еда като някакъв "кърлеж" и каквото и да става- няма намерение да пуска! Тя му казва в прав текст, че любовта й принадлежи на друг, той обаче- да се женят, та да се женят и като го направят ( ако се оженят, де, да пази господ!)- хоп!- Еда го заобичва веднага и забравя другия! smile3527 Пълна дивотия! smile3516

# 689
МОЖЕ БИ ЦЕЛТА НА ФИЛМА Е ДА РАЗЧУПИ КЛИШЕТО,ПОРЯДКИТЕ В ТУРЦИЯ .ДА ПОКАЖЕ ,ЧЕ ЖЕНИТЕ СА ПО-ЕМАНЦИПИРАНИ ВЕЧЕ,ПО-ОБРАЗОВАНИ, ИМАТ И ОТСТОЯВАТ ЛИЧНО МНЕНИЕ.А,ЗА МЪЖЕТЕ-ДОКЪДЕ ВОДИ СЛЯПОТО ПОДЧИНЕНИЕ НА РОДА И ТЯХНАТА НАРИЦАТЕЛНА  РЕВНОСТ!

Общи условия

Активация на акаунт