Първото ритниче е радост голяма за НОЕМВРИЙСКАТА мама

• 22 531
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • Торонто/София
момичета - добро утро на всички ....  дарче - специално на тебе че си толкова ранобудна   food010
то при мене е време за сън ама карай  Mr. Green
мерси на всички за пожеланията и поздравите ..... дано се окажат прави....все пак казаха само 90% сигурност....
радвам се че всички толкова добре сте прекарали на срещата .... жалко че сте толкова далече.... Sad
на всички разбрали - честито и на новодошлите мами - добре дошли   bouquet
дидке - скорошно оздравяване - ние поне се оправихме след антибиотика
при нас нищо ново засега .... имам преглед чак другия вторник .... всички резултати трябва да са готови до тогава пък и всичката информация от ехографа... да видим
аз да се похваля съм смъкнала още кило и съм много шастлива  newsm44 newsm44 newsm44.... досега за близо 20 седмици не само че не съм качила ами и свалих....не че изкушения няма около мен ... тая вечер една баница направихме и една мусака...мммммм  Embarassed
дайте и на мене паролите че ми липсват...
до скоро  Hug

# 346
Здравейте и от мен !
Аз като по чудо тази нощ спах добре и съм се наспала рано
Ние бяхме с мъничето малко в болница но сега сме добре ,дано всичко да е на ред до края
Отивам да ви изчета че много сте писали

# 347
Виви , добре сте си дошли и добре , че сте добре  Hug

Да ви кажа , одеве отворих тайника където съм прибрала дрешките на Фил от 1 до 6 месеца  Heart Eyes реших да огледам чувала да няма някоя дупка да влизат молци  Mr. Green и така мило ми стана ... чакам вече с нетърпение да дойде момента да го отворя , да ги изпера и изгладя  Heart Eyes

# 348
Добро утро и от мен!Ние с малката закусихме и определено с ущето е по-добре,само кашлчката и се е усили повече през ноща,но ще се оправим.
Честито на мамите с гащите.
booboo's mama -защо сваляш килца? Shocked
Дарка Подробната-аз смао обещавам на малката че ще намерих дрешките и и ще ги рагледаме заендо,но все още не съм се осмелила  Heart Eyes

# 349
  • Козлодуй
dobro utro i ot men. radvam se za tezi, koito se organiziraha i otidoha na sre6tata. nie deto sme otdale4 6te se zadovolim s razgovori tuk Simple Smile koeto ne e nikak malko :)booboo's mama ti za6to prodyljava6 da otslabva6? az v na4aloto dokato povry6tah svalih 3 kg, no 2 ot tqh ve4e si vyrnah. 4udeh se za nqkakyv rejim na hranene(da ne kaja dieta 4e zvu4i stra6no) no myjyt mi kato 4u........i se otkazah.
4estito na mamite, koito ve4e znaqt pola na beboka Simple Smile

# 350
Аз минавам само да ви кажа, че бандата на розовите гащички продължава да расте.
Току що едно пиленце ми каза, че си имаме още една розова маминка,
ама тя ще си каже коя е, нека малко ви е напрегнато  Mr. Green

# 351

eeeeeeeeee сподели  Joy

# 352
ехооо момичета, може ли и на мен паролата за снимките  Praynig
ех дано се класирам и аз на другата среща, сигурна съм че е било много забавно  Peace
значи казвате за Шейново добре са нещата??
didka banditka стискам палци бързо да се оправи малката

# 353

Да ви кажа , одеве отворих тайника където съм прибрала дрешките на Фил от 1 до 6 месеца  Heart Eyes реших да огледам чувала да няма някоя дупка да влизат молци  Mr. Green и така мило ми стана ... чакам вече с нетърпение да дойде момента да го отворя , да ги изпера и изгладя  Heart Eyes

Добро утро!  kaffeetrmker_2
И аз вчера, като рових в дрешника, отворих едната от кутиите, в които съм надиплила бебешките дрешки в очакване на второто. Едва се сдържах да не се заровя, че щеше да отиде поне час в разглеждане и мили спомени...

# 354
Здравейте, мами! Поздрави от Лондон! сега се мятам да ви изч4ета. Мъжа ми отиде на среща и докато се върне да излезем да си побъбрим.

# 355

newsm78 доста ми е напрегнато вече ... ела да ми клюкнеш дееееееееее  Joy

Миньон, мойто чувалче е от тия вакуумните и сега съм го строила на раклата и си го гледкам ... доста дрешки бях забравила ... едни такива малки ,сладки и мекички  Heart Eyes ох, още някой друг месец да мине и ще ги отворя.  Mr. Green

# 356
Дарчеее  Mr. Green Heart Eyes
Какво ще ми дадеш в замяна ако ти клюкна ?  Whistling

# 357
Маринка, ти все бързаш да избягаш и затова кога да ти кажа  Rolling Eyes  Благодаря за поздравите!!! Simple Smile Ето днес можеше да дойдеш да те почерпя торта, ама пак забегна Wink

Ането, и теб те споменахме днес. Другият път идвай с нас на училището за бременни  Hug На 1ви юли ще е - от 10:00 до 12:00, в мол Варна, куверт 4лв  Peace Темата ще е за храненето и захранването Simple Smile

booboo, и аз съм учудена, че слабееш. Да не са ти предписали някаква диета за бременни  Rolling Eyes Докторът какво казва? Защото аз всеки път се възмущавам пред моя, че съм качила, а той казва, че така е нормално, иначе ще е притеснително.

Може ли и на мен паролки? Няколко пъти исках ама никой не ми прати  Confused - благодаря Мише  и Дарче  Hug Нета ми е ужасен и докато се включа да пиша...  ooooh!

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 12:58 от MMka

# 358
Здравейте! Късно се включвам днес , да ме извинявате  Laughing

Анинка, честито ти момченце !

Мише, как ги научаваш тези клюкини преди нас   Crossing Arms

# 359
Мишето е агент на ЦРУ-то ... имам аз такива съмнения , нищо не мога да изкопча ...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт