Да намерим Нико и Бени - Любители на котки - тема 38

• 33 122
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Хайде НИКО , БЕНИ чакаме ви! Незнам защо но имам чувството,че наближава момента да се появят! Стискам палци!

Да ви разведря с моето Наде, ако някой има нужда от майстор по климатиците те това е  http://prikachi.com/files/1640190J.jpg   , а тук    http://prikachi.com/files/1640215D.jpg   редовно я насърчавам да се катери по пердето,защото е ново а като го сложих въобще не ми хареса,като че ли не съм си го купила аз ами някой друг,абе луда работа,та все и казвам айде Наде катери се да го скъсаш,че да мога да имам оправдания за ново! Желая на всички такава блажена почивка! newsm62  http://prikachi.com/files/1640206P.jpg

# 241
gerche,много му е хубава палатката на Бекси.Да прата и Сателита да си поиграят на лагер все едно са Laughing
Бекс кротна ли се?!?Сателита значително...явно порастна и дойде нещо като акъл Laughing Laughing

Оххх,аз за Нико вместо да се зарадвам че е взет/ако допуснем,че наистина е така/се притесних.
Дали са съвестни стопани,дали ако е за вила там ще има постоянно човек и ще има кой да го храни и се грижи за него,дали ще илиза изобщо навън дори и в къща/което за мен е крайно неприемливо.И нашия две години се връщаше,кастриран беше и накрая не се върна/Оффф незнам направо

Моля се и стискам палци да са добре и да се намерят в най-скоро време Praynig Praynig Sad
Аз на ден по 1000 пъти се сещам за тях и се чудя къде ли са милите и какво им е на душичките малки...

# 242
Теди, само не си вкарвай в главата такива ужасни мисли. Всички ние ще се молим за твоите котачета и те ще се намерят, когато толкова много хора се молят за едно и също нещо няма как да не се доведат нещата до добър край. Ясно е, че няма да стене за ден-два, обаче и не трябва да се спира, за да се увеличат шансовете. Все пак и хората които са взели домашната котка им е минало през ума, че може да е домашна, нали точно затова са я взели, значи знаят, че или е избягала или е изгонена. Много пъти хората правят така - намират домашно животинче и го взимат за да се погрижат за него, докато се намерят собствениците. Не се отчавай!

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 22:58 от Creola

# 243
Момичета, казах на 100 човека, които познавам из Люлин да се оглеждат нон-стоп! И аз се оглеждам , въпреки че съм доста по далече.

Извинявам се, че  питам, знам че не му е сега времето, но въпреки всичко ще се престраша. Значи искам да купя на моя котак катерушка, но от онези, които са на няколко етажа. Казаха ми, че на TRIXIE са малко по евтини. Някъде назад бяхте споменали за някаква борса за храна на едро. Там дали няма да се намерят и катерушки? Знам, че има и опция да ми я направи някой дърводелец, но все пак ще ми седи в хола и ми се иска да не е съвсем грозна. Много ще съм ви благодарна да ми разкажете за катерушките на вашите котета и откъде сте си ги купили. Hug

Ох, дано преди да се е изписала темата Нико и Бени са си вкъщи!

# 244
memorgana, нашата е домашно производство, и не е чак толкова грозна  Grinning За "разкрасяването" много помага ако цялото нещо се покрие с мокет, като истинските катерушки. Нашата изглежда ето така:

Ако решите да ви я прави майстор (или сами да си я правите), мога да дам съвети и трикове, само кажи.

# 245
  • София
Аз разлепих вчера в Южния парк, но това си е далече от Люлин.
Видях, че има разлепени и там, даже имаше откъснати номера, дано помогне  Praynig

Дидитка, много ви е хубава катерушката и Богданка е си я използва с удоволствие, както се вижда  Simple Smile

memorgana, в борсата имаше доста играчки, може и катерушки да има, но аз не обърнах внимание. Нека някой който по-скоро е ходил да каже.

Теди  Hug Praynig

# 246
Мдааа, Богданка обожава катерушката, и покрай нея се убедих колко полезни могат да бъдат тези неща. Тя си знае, че това е нейният кът, нейната част от апартамента, и там си начесва много от котешките красти - драскане, катерене, спане и т.н. и не закача мебелите. Там се крие и при "опасност" (да се чете: при наличие на пусната прахосмукачка), там се чувства най-сигурна и спокойна, особено след като е качена толкова нависоко и никой не може да стигне последния "етаж" освен нея. Много умно изобретение.

Ето още няколко снимки за подобряване на настроението  Grinning В последните няколко седмици предимно с това се занимаваме - ресане, четкане и събиране на косми, което води до пълно разлагане и размазване на Богданка:

Добре че поне ми съдейства в ресането, ако не ще да спре да се скубе.

# 247
  • Den Haag
Дидитка много хубава катерушка, би ли споделила съвети и трикове  Peace

# 248
  • София
Видях, че има разлепени и там, даже имаше откъснати номера, дано помогне  Praynig

И в центъра видях откъснати номера. Явно хората си късат за всеки случай, ако ги видят.

Да ви кажа днес Мъро полудя по едни пушени свински гърди. Такова нахалстване отдавна не е проявявал  Mr. Green. И след като се наяде като прасенце уж заспа. По едно време какво да видя - откраднал изхвърления кокал, занесъл го на килима и ръфа ли, ръфа... Призля ми  Mr. Green. Все да покаже помиярската си същност  Mr. Green. А от кокала беше останало само половинка  #Crazy. Не съм проверила има ли още зъби след деянието - може и да ги е изпотрошил Mr. Green.

memorgana, борсата е Веден и се намира в Хаджи Димитър, близо до моста Чавдар. Съвсем наскоро Lady-B обясни отново къде се намира. Ето и адреса: http://catalog.bg/company.php?company=4281. Ние катерушка не сме имали. В далечното детство на Мъро и Мацо, такива неща само на картинка сме виждали  Mr. Green. Катерушката на Богданка е за завист  Grinning. Браво на майсторите!

sauron, стълбището към климатика през пердето ли минава?  hahaha

Какви хубави снимки сте показали! Всички са големи сладури! Да ги нагушкате!   bouquet Аз ще пропусна да гушкам Мъро. Обиден ми е, че му се скарах за кокала, обърнал ми е гръб и спи на земята вместо да е залепен за мен  Laughing.

Как забравих да ви кажа  Embarassed - като слагах обява в клиника "101 далматинци"/на автогарата на Овча купел/ имаше плакат, че тези дни ще има безплатни профилактични прегледи на зъби. Преди време някой питаше къде се ходи ако ни дотрябва ветеринарен зъболекар - може би там има.

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 01:58 от tania67

# 249
И на Арена запад, моя район има откъснати номера. А дано!!!

# 250
  • Пловдив
Цитат
sauron, стълбището към климатика през пердето ли минава?  hahaha

Да да

# 251
  • На небето
Moonlight това за тази болест, звучи ужасно, само като знам за 2 вечери с малкия на колко места сме нахапани, ми настръхва косата. Всяка вечер ще слагам райд, вече, ужас.
Дидитка катерушката е страхотна.
Теди дано наистина са добре и двамата. Дано информацията да е достоверна и наистина да е бил Бени, поне за него ще си спокойна, че ще е в добри ръце. Дано и тези хора които са го взели да се обадят поне да кажат, че е добре. Аз се учудвам, че не са били заедно двамата, но може и Нико да е взет от някой, или се е укрил добре.

# 252
  • Пловдив
Делфина фон Ю.  да ги оженим тия двамата  hahaha   ,  http://prikachi.com/files/1641176I.jpg майтап да става, какви ли ще са котетата  newsm78

# 253
  • София
Делфина фон Ю.  да ги оженим тия двамата  hahaha   ,  http://prikachi.com/files/1641176I.jpg майтап да става, какви ли ще са котетата  newsm78

Ами то и Снежинката на Елиас става за булка.   Mr. Green

# 254
  • На небето

Ами то и Снежинката на Елиас става за булка.   Mr. Green

Аз пък кандидатсват за едно коте от потомството им!  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт