Дързост и красота" - тема 61

• 42 593
  • 730
  •   1
Отговори
# 315

Чудя се защо не купи къща и на Дона, тъкмо  всяка сестра ще се сдобие с дом благодарение на Форестър и защо Стефани трябва да търпи това унижение да живее по хотелите заради нагона на селския бек Ерик  newsm78 ooooh!
Да,аз бих го изритала директно...да ходи да се секси където иска...дъртия му коцкар!    Joy

Привет,Изида!   
Баба брук налита на всички мъже.

Мъжовете ако са мъжове на място, ще я изшъткат ако толкоз им пречи на "щастливите" семейства Crazy
Оо,тя не налита директно...първо им играе по тънката струна...Тя,нещастната,вечната жертва, дето все има нужда от спасение...А всички знаем как мъжете обичат да се чувстват силни, борбени...как да не налитат да спасяват баба брук?!И ей така,спасявайки я от ...и аз не знам от какво,тя все си ги измисля едни терзания ,мъжовете се озовават в лапите й,разбирай в леглото й!
Кой мъж би отказал да се чувства спасителят на бял кон?И да го четкат постоянно колко е велик, мъжествен и бля-бля-бля...!
Хич не я подценявай...знае баба брук как да върже един мъж!    Peace

И така,мислейки че са влюбени в нея,мъжовете се развеждат.Заради нея!   Peace

Колкото до ражданията...все пак живеем в 21 век.Мисля,че не е необходимо много сиво вещество,за да зацепиш,че ако не вземеш мерки,ще забременееш.Ама явно баба брук няма много от това вещество...щом забременява всеки път...    hahaha

А това ,че не мисли за децата си и продължава да ги наранява, тя сама го доказва и показва ,ако не във всяка серия,то във всяка втора или трета...Преспа и роди от зет си,без да се замисли!
Малко в бъдещето ,ама ...ще съблазни и гаджето на Хоуп....

# 316
Краси  Hug, изчерпателна както винаги  Peace

Доказано е, че сивото вещество при лоуганките е в минимални количества  Mr. Green

# 317
Краси, как ме радват постовете ти, много хубаво пишеш  Laughing Peace

Дрийм, Стивън няма да се задържи дълго, не се притеснявай, но пък ще излезе много достойно от сериала   bouquet

# 318
  • В средата на времето
Добре завърнала се   bouquet
...сега отиваме на разходка, но като се върна може да поспорим даже по него  Wink

Здравей ти.  Grinning Бе не съм се завърнала, защото филма не гледам вече, чета ви чат пат коментарите, та изобщо не мога да се свключа актуално към момента Laughing

Оо,тя не налита директно...първо им играе по тънката струна...Тя,нещастната,вечната жертва, дето все има нужда от спасение...А всички знаем как мъжете обичат да се чувстват силни, борбени...как да не налитат да спасяват баба брук?!

Здрасти!

Добре де, това като за първи път върви. Обаче като стане втори, трети....Хората си научават номерата. Явно мъжете в ДиК нямат способност да учат или просто, който веднъж е бил до Брук си остава неин до гроб.

....мъжовете се озовават в лапите й,разбирай в леглото й!

Според теб единия секс ги държи и връща при Брук ли?  Grinning Прекалено е невероятно, за да е вярно. Брук е комбинация от много качества, които карат мъжете да умрат да са с нея. Какво е виновна тя, че другите жени не ги умеят тези неща така добре и цялото Дързостно-красотно мъжко човечество Crazy се тълпи пред портите и или е доброволно на режим "На повикване"? Grinning

Кой мъж би отказал да се чувства спасителят на бял кон?И да го четкат постоянно колко е велик, мъжествен и бля-бля-бля...!

Ми другите жени защо не карат мъжете си да се чувстват по този начин, щом това е тайната на успеха и? Другите някак си винаги стоят в страни оплаквайки клетия си животец избърсвайки ръцете и сълзите си с Брук. За мен Брук не е виновна. Виновни са мъжете! Mr. Green

И така,мислейки че са влюбени в нея,мъжовете се развеждат.Заради нея!   Peace

Ми пак опираме до това, че им куца нещо в брака. Не ги удовлетворява жена им, не са си изживяли младите години, фантазират си, не държат достатъчно на половинката си щом имат очи за друга жена....Защото те освен, че се развеждат се и женят или поне се пробват да се оженят за Брук. Ако беше някаква фантазия и заблуждение от тяхна страна нямаше да искат да я правят своя жена, защото рано или късно всяка фантазия или илюзия избледнява и реалността те блъсва като с чук.

Колкото до ражданията...все пак живеем в 21 век.Мисля,че не е необходимо много сиво вещество,за да зацепиш,че ако не вземеш мерки,ще забременееш.Ама явно баба брук няма много от това вещество...щом забременява всеки път...    hahaha

Ма в този филм никой не ползва противозачатъчни. А, веднъж Томасито ползва перзерватив Crazy В този филм орисията на Брук и е да ражда. Laughing, ако не тя, пак с нейни яйцеклетки да се ражда Crazy

...Преспа и роди от зет си,без да се замисли!

Сега, дали се е замислила или не не може да го знаем.  Crazy Но по спомени от тогава никога не е подскачала от радост заради създалата се ситуация... Rolling Eyes

# 319
Може би другите жени са по-достойни и силни от брук, за да хленчат на всяко мъжко рамо. Защо не се разгледа и тази гледна точка?  Thinking
А гледайки как дъртия коцкар се върти след всяка опашата и по-млада от него фуста, ме кара да си мисля,че в главите на мъжете  се върти само секс. От друга страна, знаейки какво се случва в американските епизоди се съмнявам брук да е толкова добра в леглото, щом не прави разлика между старото изпитано и младо агнешко  Mr. Green

# 320
Беличко от днес:

Стефани и Пам разглеждат сайт на Стефани, в който тя в едно видео се подиграва на Лоугънките по един много фин начин. Дона се появява и недоволничи да види Стефани, Стефани й казва някои умни приказки, включително, че няма да правят бельо, та моделите им са сигурни (тоест Стефани няма да ги открадне). Торн също вижда видеото и го показва на Ерик и Дона. Стефани го нарича "Лоугън Хроники" и показва падението на компанията с намесата на сестрите Joy Също казва, че никога не би си купила нищо от Форестър. Джаки и Оуен също гледат видеото и се кефят. Оуен ще ходи да обядва с Бриджит, Джаки настоява да ядат там, а не да излизат другаде. Поръчват си храна в картонени кутийки и си говорят приятно. Стефани продължава да се подиграва на Ерик и компанията и да обвинява Лоугънките във видеото, показва и снимка на Ерик гол с нещо мъничко отпред да му прикрие интимните части и казва, че заслугата е на сестрите Лоугън  Laughing Ерик гледа шашардисано, Дона обезумяла изхвърча от стаята. Оуен и Бриджит явно имат химия помеждуси, защото много добре си гукат, накрая се и целуват. В този момент Джаки му звъни да му каже, че обедната му почивка е свършила и че го чака в мазето в някаква стая (сауна) Crazy Бре, че похотлива е тази Джаки. Дона връхлита в стаята при Стефани и започва да я обвинява в какво ли не, включително, че се надява Ерик да се върне при нея. Стефани обаче не мисли така, единственото, което иска е ... Ерик да си отвори очите и да види истинската същност на Лоугънките. Джаки и Оуен се отдават на ласки в сауната. Стефани казва на Дона, че ще си остане сама, без деца, защото Ерик не иска деца от нея и когато й се насити, ще я остави. А Стефани има деца и внуци. Дона разревана прави последен опит да затапи Стефани, но много слабо и неуспешно  Joy
Край.

Стефани много хубаво казва в очите на Дона истината Simple Smile Но Дона отказва да я види. И понеже някой в темата беше споменал нещо за главните героини, които били във всеки епизод, и в този епизод епизодичната брук отсъстваше  Laughing

# 321
  • somewhere near the sea
Сторм и Кейти обсъждат трудовия й договор с „Форестър криейшънс”. Всичко изглежда добре, Кейти е развълнувана.  Тя намира пистолет в чекмеджето на Брук и стреснато го показва на Сторм. Той й обяснява, че пистолетът е на Стефани и отдавна е трябвало да бъде върнат там. Връща го в чекмеджето.
Кейти казва на брат си, че баща им е дошъл в града. Сторм избухва в гняв.
Стивън е хванал Дона и Ерик в любовна поза и е бесен, че Ерик е съблазнил дъщеря му. Двамата обявяват любовта си пред него.Ерик му казва, че иска да свърже живота си с дъщеря му. Стивън не може да слуша и отива в офиса на  Брук. Ерик уверява Дона, че стои зад всяка своя дума и иска целият свят да чуе за чувствата му към нея.
Брук и Ник се срещат за кафе. Той й споделя опасенията си, че Тейлър никога няма да може да се примири с факта, че Брук е майка на Джак. Тя му иска снимка на бебето, той й показва, но отказва да й даде да я задържи.
Стивън чака дъщеря си в офиса. Сторм е изненадан да го види. Срещата не е приятелска.Той иска баща му незабавно да напусне Л.А. Двамата се карат все по-ожесточено.По едно обаче са съгласни-и двамата искат Стефани да си плати за годините на мъчения, на които тя е подложила семейството им. Стивън уверява сина си, че няма да се върне у дома, докато Стефани не престане да бъде проблем. Сторм слага пистолета на Стефани в ръцете на баща си. Кейти влиза и е ужасена от това, което се канят да направят.
Дона се просълзява от думите на Ерик, че се е влюбил в нея. Ерик й казва, че не иска повече да чака и още сега отива да каже на Стефани. Преди да успее да излезе, Ридж иска да говори с него. Двамата заговарят за това, Ридж му дава подкрепата си, желае му щастие. http://tvmegasite.net/images/daytime/bb/updates/2007/bb-11-14-07-5.jpg
Фелиша и Торн не се чувстват по същия начин като брат си. Двамата искат баща им да оправи брака си със Стефани, да остави на мира сестрите Лоуган. Ридж се опитва да ги убеди, че най-важното нещо е е всички да бъдат щастливи. Фелиша има съмнения и за набъркването на Дона в бизнеса им.Има опасност колекцията да се провали заради Дона.
Фелиша не единствената с това мнение относно бизнеса. Дона споделя със сестрите си, че Ерик е влюбен в нея. Брук се радва, но Кейти-не чак толкова.
Сторм влиза и определено не е толкова щастлив като сестрите си. Казва им, че се чувства наранен.
Стефани очаква Ерик и се радва да го види, защото се надява да оправят брака си. Той започва с думите:”Съжалявам, Стефани”.
Стефани го моли да помисли, не си заслужава заради Дона да се разруши модното шоу. Стефани все още смята, че Дона е само моментна тръпка.  Тя моли Ерик да даде още един шанс на брака им, защото тя го обича толкова много. „Твърде късно е, аз съм влюбен в Дона”-казва Ерик. Стефани се чувства потрошена.

# 322
Марси,щастлива,     bouquet   за преразказите!
И на Дрийми и щастлива за милите думички!    Hug

1.По повод спасяването на Брук:Първи,втори, трети път...не знам на мъжете да им омръзва да се чувстват победители и спасители.Едва ли го приемат като номер...по-скоро са горди /като пуяци   Mr. Green  /,че една жена постоянно има нужда от тях.
Кво да се прай...шантаво,ама вървежно!    Twisted Evil
И баба брук го използва!Всеки път!   Peace

2.
Цитат
Според теб единия секс ги държи и връща при Брук ли?
Ами,да.Иначе защо все гледа да ги навре в леглото си...последно се сещам за Рич,отпреди две серии май беше...като разбра,че той се връща при нея и "Айде,Рич,да те водя в спалнята!"
Или като яхна Ничу в спалнята му...
Явно си мисли,че там й е силата!  

3.За четкането на мъжкото его...
Цитат
Ми другите жени защо не карат мъжете си да се чувстват по този начин, щом това е тайната на успеха и
Дрийми е отговорила вместо мен...     bouquet
Цитат
Може би другите жени са по-достойни и силни от брук, за да хленчат на всяко мъжко рамо
защото живота не е само сълзи /в лявото око .../и сополи.Човек все пак трябва да има и някакво достойнство!   Peace   А при Брук липсва всякакво такова!

4.За разводите няма да влизам в спорове,защото донякъде и аз мисля,че при 100 % щастлив брак не е възможно.Но съм виждала случаи ,в които мъже така са си загубвали ума,че...и то при страхотен брак.

5.За ражданията брукини-също.Тази идея,да се правят ,че не са чували за контрацептиви,хич не ми се връзва с педагогическите послания на филма към тийнейджърите...ама,какво да се прави, трябва интрига да става!
Ама можеше все пак да няма дете от всеки мъж в сериала,нали?   Laughing

6.А колкото до Дикън и Бриджет...
Цитат
Но по спомени от тогава никога не е подскачала от радост заради създалата се ситуация... Rolling Eyes
А,то оставаше и да се радва!Тогава съвсем щеше да докаже ,че не й пука за никого,особено за децата й!

Май бях изчерпателна...    newsm78

# 323
Здравейте момичета.
Кажете дълго ли ще продължи бракът м/у Дона и Ерик?

# 324
  • В средата на времето
...не знам на мъжете да им омръзва да се чувстват победители и спасители.

Съгласна съм за това. Но не е само това. Иначе ще излече, че в целият сериал, от всички жени, единствено Брук знае как да накара един мъж да се чувства мъж и за това всички при нея тичкат Crazy  

Пък за секса - аз изобщо не съм убедена, че колкото и страхотен секс да прави една жена, само ако в това е добра ще задържи един мъж като окован до нея за винаги. Виждаме как оврът, заврът, рано или късно, мъжете се връщат при Брук отново и отново.  Не знам, може би мъжете в темата трябва де се изкажат по този въпрос Laughing

Пък за Ричко - какво лошо има да го заведе в спалнята? Grinning Брук и Ридж винаги са имало много силна физическа връзка. Докато с Ник си падат и леко приятелчета, защото Брук му споделя проблеми, терзания, страхове. Поне това дават. С него тя говори (освен че прави и секс Grinning). Докато с Ридж са повечето пъти безмълвни Mr. Green

Цитат
Може би другите жени са по-достойни и силни от брук, за да хленчат на всяко мъжко рамо
защото живота не е само сълзи /в лявото око .../и сополи.Човек все пак трябва да има и някакво достойнство!   Peace   А при Брук липсва всякакво такова!

Защо да хленчат на всяко мъжко рамо? Да хленчат на рамото на мъжа си в момента, за да стои той при тях, ако това е разковничето (според вас) на Брукиния успех с мъжете.

Но съм виждала случаи ,в които мъже така са си загубвали ума,че...и то при страхотен брак.

Бе почнеш ли да имаш очи за друг, страхотният брак изведнъж се превръща в брак, в който единия партньор нещо не е много доволен...(сега дали с основание или не, е съвсем друг въпрос)

...ама,какво да се прави, трябва интрига да става!
Ама можеше все пак да няма дете от всеки мъж в сериала,нали?   Laughing

Както казваш и ти - интрига да става.

А,то оставаше и да се радва!Тогава съвсем щеше да докаже ,че не й пука за никого,особено за децата й!

Ами ето. Все пак не и е безразлично дали наранява децата си или не...

Ето, Стефка сега се прави на слаба. Моли Ерик да остане при нея. Има нужда от него. Но Ерик прави ли се на Дон Кихот пред нея - не. Отива да се бие в гърдите пред Дончето Crazy. Не е само до това да се правиш на слаба Wink

# 325
  • somewhere near the sea

Ами ето. Все пак не и е безразлично дали наранява децата си или не...

Ето, Стефка сега се прави на слаба. Моли Ерик да остане при нея. Има нужда от него. Но Ерик прави ли се на Дон Кихот пред нея - не. Отива да се бие в гърдите пред Дончето Crazy. Не е само до това да се правиш на слаба Wink
Не й е безразлично, да. Самокритикува се даже. За малко.
Не мисля, че Стефани се прави на слаба. Тя наистина обича този дърт глупак, който все гледа да се отърква около по-млада кълка. Понякога любовта пада и на л...о.
Но не мога да не кажа и друго.
Брук е добродушна. Бързо й минава. Ако я сравня със сестра й, например...Брук не е способна на такава злоба като Дона. Embarassed

Някой спомена филма "Далас"... Следващият епизод ще бъде едно намигване към Патрик Дъфи със сюжета си. Точно като в "Далас" много хора ще се заканват на главния герой и накрая някой ще го #2gunfire Но кой newsm78 Това ще се мъчи да разбере единственият неповторим лейтенант Бейкър bowuu

# 326
Привет и от мен, дорогие друзя  Sunglasses
Не съм гледала от седмица, не съм и чела какво става...ще трябва да наваксам...и да прочета какви бисерчета сте сътворили, ама едва ли ще има промяна - отново главната героиня Hug ще е най-интересна и обсъждана  Laughing

# 327
  • В средата на времето
Не мисля, че Стефани се прави на слаба.

Да, неправилно се изразих. Не се прави, а е слаба в момента, чувствата и към Ерик я правят слаба. Но тази нейна слабост не предизвиква съответната реакция у Ерик.

# 328
Не мисля, че Стефани се прави на слаба.

Да, неправилно се изразих. Не се прави, а е слаба в момента, чувствата и към Ерик я правят слаба. Но тази нейна слабост не предизвиква съответната реакция у Ерик.
Разликата между Стефани и брук е от небето до земята...
Всички знаят ,че Стефани е силна жена.И че последното,което ще направи,е да разчита на мъж да я спасява...Тя показа на Ерик,че все още го обича ...а не че е безпомощна и не може да се справи без него.
За разлика от Брук,която набляга точно на слабостта си... и как винаги е объркана,и как не знае какво да прави....и така до безкрай...Мъжете винаги я възприемат като безпомощна жертва...нуждаеща се от тяхното силно рамо...
Кога някой е възприемал Стефани като безпомощно мекотело?   newsm78
Аз поне не помня такъв случай...

# 329
Краси, последното, което може да се каже за Стефани, е че е слаба. И това го доказва и тук при нас  Sunglasses Лоугънките не са й изобщо на нивото, те са зависими, слаби и доста неориентирани. Особено пък ролята на Дона като съпруга на Ерик ... се изчерпва с "искаш ли мед в чая" и натискания на бюрото му  Sick Просто Дона няма никакво място във Форестър и никакво роля там. И в завещанието си Бил Спенсър много добре я описа  hahaha А сестра й поне в един момент на младини се изяви като химичка с някаква революционна формула, но от тогава и тя нищо не прави в компанията, освен да се прави на шефка  Sick Вчера при нас се появи младия Бил, ама не можах да гледам целия епизод, че имах работа. А това, че Ерик и Рич са толкова мекушави, че са лесно манипулируеми единствено със секс, си е техен проблем и единствената причина брук и Дона да се намърдат в семейството. Изобщо ... с нетърпение чакам и аз като Стефани на Ерик да му се отворят очите за същността на Дона  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт