Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е общото впечатление на родителите от ДЯ „Русалка“?
Какви са основните опасения на родителите относно условията в детската ясла „Русалка“?
Какви са впечатленията на родителите от ДЯ „Иглика“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е общото впечатление на родителите от ДЯ „Русалка“?
Повечето родители имат положително мнение за ДЯ „Русалка“. Те оценяват топлото отношение и вниманието на персонала. Децата обикновено се адаптират бързо без признаци на стрес. Учителите са описани като грижовни и ангажирани, което насърчава активността и ученето на децата. Някои родители обаче споменават опасения относно наличието на счупени игрални съоръжения в двора.
-
Какви са основните опасения на родителите относно условията в детската ясла „Русалка“?
Основните притеснения на родителите се отнасят до състоянието на игралните съоръжения. Много родители изразяват недоволство, че пясъчниците не се поддържат и счупените пързалки създават рискове за децата. Въпреки положителните отзиви за персонала, родителите смятат, че е необходимо подобрение на условията в двора, за да бъде безопасно и приятно за децата.
-
Какви са впечатленията на родителите от ДЯ „Иглика“?
Родителите, които имат опит с ДЯ „Иглика“, съобщават за много положителни впечатления. Те подчертават добротата и професионализма на персонала, както и чистотата и поддръжката на базата. Някои споделят, че въпреки че нямат пряк опит с „Русалка“, се чувстват уверени в избора си поради положителните отзиви и личния опит с обслужването там.
-
Какви предизвикателства възникват при адаптирането на децата в ясли?
-
Какви дейности се предлагат в детската ясла „Русалка“?

И аз още кърмя и заспива с кърмене на обяд . Притеснявам се, че е много привързана към мен.
Дано отмине по-скоро и да е наистина само период.

Едната от лелките сама ми се оплака, че асортимента от играчки не им е подновяван от две години.