Отзиви за ДЯ "Русалка" и "Иглика" Варна

• 14 927
  • 43
  •   1
Отговори
# 15
Не бяха ли с проблеми със слуха? Както и да е-не знам. Мисля че са в отделна група, но да не те излъжа.....

# 16
  • Варна
Здравейте и от мен!

Аз мога да дам мнението си за ДЯ "ИГЛИКА". Много съм доволна и от базата и най-вече от
отношението на сестрите и лелките. И двете ми деца бяха там, а да не говорим, че и аз съм била
там преди много години Wink. Вярно е, че нямам база за сравнение с друга ясла, но аз и не исках
да имам. Държах децата ми да са точно там.

Успех в избора ... и се радвайте, че сте приети!!

# 17
Сигурно е късно вече за изборът, но да споделя впечатления от ДЯ"Иглика". Директорката, патронажната сестра и педагогът са винаги отворени за разговор и с готовност за помощ. Имам наблюдения за персонала само върху една група и те всички са положителни. Но...много слаб контрол върху посещаемостта на болните деца.

# 18
  Здравейте и от мен!
 и моето детенце е в ДЯ Русалка от два дена. В шеста група сме.Все още не мога да изкажа мнение за персонала,но базата е в окаяно състояние!Понеделник ще говортя с директорката и мисля,че не трябва да се оставят така нещата/счупените пързалки/.Ако е отговорна общината нека да сигнализираме и да поправят  счупените съоръжения! Hug

Последна редакция: сб, 17 юли 2010, 13:32 от jek

# 19
  • Варна
 Здравейте и от мен!
 и моето детенце е в ДЯ Русалка от два дена. В шеста група сме.Все още не мога да изкажа мнение за персонала,но базата е в окаяно състояние!Понеделник ще говортя с директорката и мисля,че не трябва да се оставят така нещата/счупените пързалки/.Ако е отговорна общината нека да сигнализираме и да поправят  счупените съоръжения! Hug

Как се казва твоето детенце, да не е Елина. Напълно те подкрепям, доколкото знам пясъчниците там не са оправяни и пълнени с пясък от три години. Пиши след като говориш с директорката  Peace

# 20
Тази сутрин говорих с директорката.Имах предложение да напълня пясъчниците с пясък/защото имам тази възможност/,но тя беше категорична.Мотивите и бяха,че в пясъкът ще се изхождат уличните кучета и котки/което си е така/.А иначе каза,че тя също има възможност да го направи ,можела и съоръженията да подмени,но да не станело някой сакът лък.Защо поне не се махнат да не пречат на децата,а и да се освободи повече място за игра??? За мен остана непонятно!     Лек ден -от мен!

# 21
  • Варна
Тази сутрин говорих с директорката.Имах предложение да напълня пясъчниците с пясък/защото имам тази възможност/,но тя беше категорична.Мотивите и бяха,че в пясъкът ще се изхождат уличните кучета и котки/което си е така/.А иначе каза,че тя също има възможност да го направи ,можела и съоръженията да подмени,но да не станело някой сакът лък.Защо поне не се махнат да не пречат на децата,а и да се освободи повече място за игра??? За мен остана непонятно!     Лек ден -от мен!

В дворовете на ОДЗ-та и градините как има пясъчници, там нима не минават кучета или котки  Confused Странна логика, а не виждам как на една пързалка може да стане сакатлък, особено пък ако са нови и обезопасени пързалките... а има толкова други съоръжения освен пързалки, които са далеч по-безопасни и могат да се сложат, ама.... май всичко е въпрос на желание  ooooh! Вече колкото дни отивам следобяд, нашите деца както и тези от другите групи стоят седнали , нито бягат, нито си играят, защото няма с какво, освен топки, които явно са им омръзнали, насядали като баби по стълбите и пейките и чакат да ги вземат  Tired

# 22
може би защото има и по-малки деца, на по 1-1,5 год  newsm78 и лелките няма да смогват всяко едно по едно да крепят по пързалките.

# 23
И на мен ми е много мъчно като ги гледам.Тази сутрин като вземах моето,видях как я дърпат от парзалката,а тя реве и иска там ooooh!

# 24
  • Варна
Здравейте и от мен! Вярно, че има и много малки дечица и няма как лелките да тичат и пазят всяко поотделно. Съгласна съм, че безопастността на нашите деца е от първостепенно значение. Пързалките са под всякаква критика, а ония металните, дето е като извита стълба (простете забравих как се казва) Е ТОЛКОВА ОПАСНО. Да им се чудиш на акъла как въобще са сложени там, а моето детенце все там иска да се катери. Sad Ще си решат проблемите, като махнат всички уреди, с които не се играе. Ама явно красят двора  Sick

# 25
Здравейте,
Втори ден сме на ясла, в шеста група. Като понатрупам впечатления ще споделям  Hug Надявам се да по-нататък да се запознаем с мамите и децата  Simple Smile

# 26
  • Варна
Дано сте свикнали бързо.  Hug
Моля те кажи какво ви искаха да носите при постъпването - кърпи, лигавници..... ?

Ние тези дни уж ще тръгваме, надявам се и при нас всичко да е ок.

Simple Smile

# 27
Трудно се адаптира Меги, но аз и не съм очаквала обратното. Даже си мислех, че изобщо няма да мога да я оставям.
Искат лигавници - 5 бр., кърпи - 10 бр. и една хавлия. Директорката ще ти каже кога да ги занесете.
Пиши като тръгнете в коя група е Дамяна.

# 28
Вече колкото дни отивам следобяд, нашите деца както и тези от другите групи стоят седнали , нито бягат, нито си играят, защото няма с какво, освен топки, които явно са им омръзнали, насядали като баби по стълбите и пейките и чакат да ги вземат  Tired

Вие поне имате късмет, че ги изкарват навън. В групата на синът ми ги извеждаха единствено на терасата и им даваха един - единствен конструктор. Един път съм вземала синът ми от двора на яслата и не видях дете, което да прави нещо друго, освен да седи на люлката или пейката. В това отношенеи, бях крайно недоволна, защото децата имат нужда от чист въздух и разнообразие, но уви...

# 29
  • Варна
Вече колкото дни отивам следобяд, нашите деца както и тези от другите групи стоят седнали , нито бягат, нито си играят, защото няма с какво, освен топки, които явно са им омръзнали, насядали като баби по стълбите и пейките и чакат да ги вземат  Tired

Вие поне имате късмет, че ги изкарват навън. В групата на синът ми ги извеждаха единствено на терасата и им даваха един - единствен конструктор. Един път съм вземала синът ми от двора на яслата и не видях дете, което да прави нещо друго, освен да седи на люлката или пейката. В това отношенеи, бях крайно недоволна, защото децата имат нужда от чист въздух и разнообразие, но уви...

Ужас, къде това, в Русалка ли?

Общи условия

Активация на акаунт