МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 875
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Единствено успокоение е ,че тва са първите мачове в групите...които по традиция са скучни Tired
Тъй, де, може да се пораздвижат нещата.
Помните ли 94-та нигерийците как ни напълниха кошничката, пък после... ехееееей, докъде стигнахме  Mr. Green.

# 346
Единствено успокоение е ,че тва са първите мачове в групите...които по традиция са скучни Tired
Тъй, де, може да се пораздвижат нещата.
Помните ли 94-та нигерийците как ни напълниха кошничката, пък после... ехееееей, докъде стигнахме  Mr. Green.
Е.. ние ..Гана сме ги били с 0:10..ама тва е било преди много години Mr. Green.ама сега те са на световно Grinning

# 347
  • София
Ахам, така си е... Пак се радвам, че съм видяла успех на България на голямо първенство, щото в близко време едва ли моят син, например, ще може да се порадва на такъв успех на нашия национален отбор ooooh!! Много жалко и много ме е яд!

# 348
Ахам, така си е... Пак се радвам, че съм видяла успех на България на голямо първенство, щото в близко време едва ли моят син, например, ще може да се порадва на такъв успех на нашия национален отбор ooooh!! Много жалко и много ме е яд!
Нали разбираш ...квалификации за световно....качеството на игра в различните континенти е различно.. Peace
..например ..има много силни отбори от Европа които отпаднаха/да не давам пример/които можеха  на световното да се подиграят с африканските и ...т.н.. отбори..
... просто летвата в Европа е висока..и изгарят и добри отбори  Peace

# 349
никога няма да имаме оня успех  от САЩ 94 , беше велико и незабравимо ,
преди и след САЩ 94 не сме имали дори и една победа , няма и да имаме повече , а тогава стигнахме полуфинал ,
благодарности на отбора и най-вече на най-добрия футболист в света тогава - ХРИСТО СТОИЧКОВ !!

а това първенство върви скучно засега , слаб футбол и много шум , по-нататък ще стане по-интересно ..

# 350
Въпрос:      Мачовете - 11., 12., 13.06. 2010г. 

Уругвай - Франция(11)    - 1 (0.3%)
1    - 10 (3.4%)
Х    - 12 (4.1%)
2    - 8 (2.7%)
Аржентина - Нигерия(12)    - 1 (0.3%)
1    - 25 (8.5%)
Х    - 9 (3.1%)
2    - 2 (0.7%)
Корея - Гърция    - 0 (0%)
1    - 8 (2.7%)
Х    - 13 (4.4%)
2    - 17 (5.8%)
Англия - САЩ    - 3 (1%)
1    - 34 (11.6%)
Х    - 3 (1%)
2    - 3 (1%)
Алжир - Словения(13)    - 3 (1%)
1    - 9 (3.1%)
Х    - 10 (3.4%)
2    - 25 (8.5%)
Германия - Австралия    - 4 (1.4%)
1    - 37 (12.6%)
Х    - 5 (1.7%)
2    - 3 (1%)
Сърбия - Гана    - 1 (0.3%)
1    - 32 (10.9%)
Х    - 9 (3.1%)
2    - 7 (2.4%)

Общ брой гласове: 54

Крайни резултати:

Уругвай - Франция 0:0

Аржентина - Нигерия 1:0

Корея - Гърция 2:0

Англия - САЩ 1:1

Алжир - Словения 0:1

Сърбия - Гана 0:1

# 351
  • София
Ами, Поци, разбирам... нищо не разбирам, но гледам да се забавлявам  Sunglasses  Hug!
Всъщност факт е, че футболът е и бизнес, като сигурно от това страда и играта. Ама темата е мноооого обхватна и сигурно има много страни. За липсващите отбори - много ми се искаше да гледам Чехия, ама нямааа!

# 352
Ами, Поци, разбирам... нищо не разбирам, но гледам да се забавлявам  Sunglasses  Hug!
Всъщност факт е, че футболът е и бизнес, като сигурно от това страда и играта. Ама темата е мноооого обхватна и сигурно има много страни. За липсващите отбори - много ми се искаше да гледам Чехия, ама нямааа!

И аз много се надявах на Чехите, ама шанс  Crossing Arms Те и Бразилия щяха да са ми фаворити!

# 353
никога няма да имаме оня успех  от САЩ 94 , беше велико и незабравимо ,
преди и след САЩ 94 не сме имали дори и една победа , няма и да имаме повече , а тогава стигнахме полуфинал ,
благодарности на отбора и най-вече на най-добрия футболист в света тогава - ХРИСТО СТОИЧКОВ !!

а това първенство върви скучно засега , слаб футбол и много шум , по-нататък ще стане по-интересно ..
всяко първенство така започва..отборите са в групи и се разузнават..има и климат..адаптация..тактика..следене..
..никой не иска да рискува с офанзивен футбол,,,всеки чака грешки Peace

# 354
  • София
И аз много се надявах на Чехите, ама шанс  Crossing Arms
И сега, като си говорим и сама си се ядосвам  Mr. Green! Да се разтърчи по терена онова ми ти мъжище Ян Колер, ей това е кеф!

# 355

7-8 години я играх таз игра..ама се контузих..а и правилата са доста променени Mr. Green
..липсват,,,,много по-силни Laughing..отбори
..просто не е редно няква Швеция..да липсва..а да играят отбори..които след гол, танцуват 3 дена..край огъня Laughing

# 356
интересното почва в третите мачове в групите и последващите ги елиминации ,
а добрите футболисти са много уморени след тежките сезони в големите първенства и не се получават добри мачове ,
обаче тия вувузели ще ме довършат

# 357
  • София
..просто не е редно няква Швеция..да липсва..а да играят отбори..които след гол, танцуват 3 дена..край огъня Laughing
Стига, бе! Леле, сега отворих файлчето с програмата и зачетох внимателно... Ми аз три дни Швейцария съм си я "прочитала" като Швеция  ooooh!!  Пууу, две лоши новини на един път - първата за липсата на Швеция, втората за мен - голяма бяла птица  Crazy!

# 358
Хм... Аз предимно дремя днес.  Tired

# 359
Стига, бе! Леле, сега отворих файлчето с програмата и зачетох внимателно... Ми аз три дни Швейцария съм си я "прочитала" като Швеция  ooooh!!  Пууу, две лоши новини на един път - първата за липсата на Швеция, втората за мен - голяма бяла птица  Crazy!
В Европа футбола е силен и чистката е жестока Grinning

Общи условия

Активация на акаунт