МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 920
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 585
Много съм доволна! Аз съм голяма фенка на Бразилия, за разлика от повечето тук, като гледам. Mr. Green
Страхотен гол вкараха. Heart Eyes Party

# 586
  • Бургас
Много съм доволна! Аз съм голяма фенка на Бразилия, за разлика от повечето тук, като гледам. Mr. Green
A  и аз си ги обичам много,само ме е яд,че не взе Роналдиньо тоя шматарок.

# 587
  • España
 Sick Sick Sick,но поне видяхме хубав гол

# 588
A  и аз си ги обичам много,само ме е яд,че не взе Роналдиньо тоя шматарок.

Баш! Ние истински викаме за Бразилия, те са ми фаворитите!  Heart Eyes Но за Роналдиньо много, много ме е яд - рита и се хили, голям калитко е  Laughing

# 589
Упс, втори гол. Бразилците май приспаха ЧЕРВЕНИТЕ първото полувреме и сега се разиграха.

# 590
Еееегати Майкон къв гол вкара. Отидеха си комунягите.

# 591
  • София
Деветгодишният ми син е в пълен потрес, че треньорът не е взел Роналдиньо! Чак се фръцнА и си пусна ФИФА-та на компа  Mr. Green!

# 592
Хееееей, заспахте ли?
Корейчовците вкараха гол.

# 593
  • София
Току виж и изравнили  Crazy Мен ме кефят корейците, че не им се дават изобщо.
На бразилците първия гол беше феноменален.

# 594
  • София
Мда, не им се дават без бой корейчетата!

# 595
Много съм доволна, че утре ще отида недоспала на работа. Много ми хареса мача. Laughing

Лека нощ!!!

# 596
  • Mars Hotel
Иха, хубав гол!

ПП: Светлица, сигурно си се объркала с този линк http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=499752.0, обаче ще ми е полезен, защото имам мъничка племенница и сестра ми се интересува много от предстоящото захранване  Laughing  Hug!

Хм, да, усетих се малко след като пуснах поста. Редактирах, но вече си ме изловила.  Blush

# 597
Добре че вкараха гол, за да се уверя, че вратарят на Бразилия е на терена. Понеже изпитвах сериозни съмнение дали не е излезнал да свърши нещо по-важно, отколкото да гледа мач пред себе си. Mr. Green

Много си харесвам аз Бразилия, играят много красив футбол. А пък Роналдиньо го обожавам. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И за малко и аз да се фръцна и да не ги гледам, ама не устоях. В крайна сметка защо не го е взел треньорът?

Най-накрая да изгледам един мач с кеф.  И най-вече второто полувреме, понеже в първото моите хора загряваха, и не им се занимаваше особено. Mr. Green

# 598
  • София
И аз мисля, че това беше един от хубавите мачове, защото до този момент повечето отбори сякаш се дебнеха.

Светлица, твоята грешка ми беше полезна, наистина  Peace!

# 599
Не съм очаквала, че този мач ще ми е най-интересен за последните три дни  Crazy
Браво на корейчетата, израдвах им се, че поне сърцато играха  Wink Други можеха да отнесат и доста повече  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт