МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 921
  • 2 205
  •   2
Отговори
# 615
  • España
"Ел Локо" Биелса тръгна с победа днес,аз вчера му гласувах доверие и той не ме изложи!
Моите фаворити от Испания,гледам чак принца и принцесата им дошли да ги подкрепят.Малко ми е муден някакси мача за сега.Но те първите мачове явно ще бъдат" предпазливо-опознавателни" за жалост на нас зрителите Thinking.Прогнозирала съм победа за Европейските шампиони.Иапания играе футбола, който аз харесвам по принцип.
Иниеста ми е сред фаворитите,а Серхио Рамос се вписва на челно място и в класаацията ми за секси-играч на Мондиала! Ооооо,пак изпуснаха да отбележат Confused

# 616
  • España
От постовете ви съдя,че "голяма веселба пада" с коментарите на БНТ Laughing Rolling Eyes
Откакто си заминаха от този свят Мичмана и преди това,моят съгражданин Митко Чуков,мир на праха им,явно нямя кой да ги отмени за съжаление!
Тези хора живееха и горяха с футбола.За Митко Чуков баща ми ми е разправял,че веднъй му се наложило да замества болен колега и да коментира бикс и той като подкарал:"......ляво круше,дясно круше,удар и....гооооооол!!!!" Joy

# 617
  • Ænima/Albuquerque

За Митко Чуков баща ми ми е разправял,че веднъй му се наложило да замества болен колега и да коментира бикс и той като подкарал:"......ляво круше,дясно круше,удар и....гооооооол!!!!" Joy

smile3532 smile3532 smile3532

# 618
  • España
Спирам да пиша ,разконцентрирам се покрай мача и само разменям буквите,разчитам на вашата вродена интелигентност,за да ми разберете последните постове Embarassed

# 619
Хайде....Испания newsm44

# 620
  • Ænima/Albuquerque
 #Cussing out

# 621
  • España

Мани,мани

# 622
  • Варна
аууууууууууууууууу най-малко от швейцарците съм очаквала да покажат що е Фал  Mr. Green

# 623
# 624
Кръстоносците май ще разпнат на кръста комичната Ла Фурия. После за да не изпаднат в нервен шок ще ги черпят по един шоколад и ще им позволят да си открият банкова сметка в швейцарска банка по избор.

# 625
  • España
Кръстоносците май ще разпнат на кръста комичната Ла Фурия. После за да не изпаднат в нервен шок ще ги черпят по един шоколад и ще им позволят да си открият банкова сметка в швейцарска банка по избор.

Айде сега,чак пък комична Naughty.Както каза Поци,има време,като нищо на кръстоносците могат да им праснат и една "Pata negra" и чак бикове да им се привидят!

# 626
  • Ænima/Albuquerque

Айде сега,чак пък комична Naughty.Както каза Поци,има време,като нищо на кръстоносците могат да им праснат и една "Pata negra" и чак бикове да им се привидят!

Един и същ мач ли гледаме?
Испанците са лишени от всякакъв късмет днес!

# 627
  • España

Един и същ мач ли гледаме?
Испанците са лишени от всякакъв късмет днес!

Ами аз точно това казвам,яд ме е многоооооо......Играят хубаво! Жалко за Иниеста,дано да не есериозна контузията!

# 628
Откачих smile3511 smile3515 smile3516 жена ми го отнесе..то бива..бива..ама newsm61

# 629
Аз поглеждам мача, но нещо не внимавам.
Надявам се довечера, като започнат вторите мачове, вече да има по-голямо раздвижване.

Общи условия

Активация на акаунт