МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 927
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 765
  • Варна
уффф, не че толкова ме кефят нигерийците, ама нали заради Ениеяма, то пък така сгафи накрая, само дето го пофалих   Mr. Green уручасах го момчето  Joy

За довечера, Мексико  Mr. Green. Петлетата трЕбва да са оскубЯт  Mr. Green

# 766
Довечера ще викаме ли за Мексико  Mr. Green?
Oхооу, чИ как!  Mr. Green Хич не харесвам този вид жабари, а след начина, по който се класираха, със сигурност излязоха на челно място с списъка ми с омразни отбори  Crossing Arms

# 767
  • Ænima/Albuquerque
То май и аз заради Ениеяма виках (уж) за тях...то какво стана,горкия нещо се панира на финала.
А на петлетата трябва да им хвърчи перушината!  hahaha

# 768
  • София
.......уручасах го момчето  Joy
Знаеш ли, че и аз това си помислих  Mr. Green! Много го хвалихме на миналия мач на Нигерия и глей ква стана тя  Mr. Green!

Браво, значи заформяме сериозна агитка за Мексико  Flutter!

# 769
  • Ænima/Albuquerque

Браво, значи заформяме сериозна агитка за Мексико  Flutter!

Според мен заформихме Анти-Френска агитка!  smile3532

# 770
  • España
То май и аз заради Ениеяма виках (уж) за тях...то какво стана,горкия нещо се панира на финала.
А на петлетата трябва да им хвърчи перушината!  hahaha

трябва да хвърчи,той даже и Зидан се изказа неособено ласкаво за сънародниците си!
Явно днес коментара в студиото на бнт е на ниво Mr. Greenнищо не казвате! Ще раздаваме ли О'СКАРИ и О'БИРИ? Grinning

# 771
  • София
Ооо, не мога, шА умрЪ  ooooh!! Току що по БНТ дадоха кратък репортаж-повторение от вчерашното интервю с камилата  hahaha  hahaha  hahaha! Дивароми, толкова са на ниво, че си повтарят вчерашните глупости!

# 772
  • Варна
въййй тамЪн ша пиша, че чакаме интервю с камиларя днес, ама то пак камилата намерили  ooooh!

# 773
А певците Васил Петров и Орлин Горанов коментират въпроса жените гледат ли футбол  ooooh! Кога, кога ще поканят Веско Маринов  Mr. Green

# 774
  • София
въййй тамЪн ша пиша, че чакаме интервю с камиларя днес, ама то пак камилата намерили  ooooh!
Ха ха ха  Joy!

Обаче днес ще го гледам с интерес  Joy! Орлин Горанов им е на гости и току що каза, че забелязвал огромен диапазон от дамски агитки, жени, които гледали мачове и се кефели  Laughing.
ceciliya, пу пу, немой с лошо, моля ти се  Joy!

# 775
Аз съм за Мексико, въпреки че съм дала Х.
Много се кефя за Гърците. Аз бяха дала 1, макар че мъжо ме мислеше за луда...  Laughing

# 776
  • Срещу планината:)
Ха ха ха  Joy!

Обаче днес ще го гледам с интерес  Joy! Орлин Горанов им е на гости и току що каза, че забелязвал огромен диапазон от дамски агитки, жени, които гледали мачове и се кефели  Laughing.
Crossing Arms Ама какво имат да коментират,и какво е толкова странно в това да се гледа футбол,че и какъвто и да е спорт
 newsm18 Давайте мексиканциииииииииииии

# 777
  • София
Току що Петя Дикова нарече Игуаин Игуан  ooooh!hahaha

R_Dew, точно това се опитах да разбера и аз от коментарите им, но не... не стана ясно  Mr. Green!

# 778
  • Варна
А певците Васил Петров и Орлин Горанов коментират въпроса жените гледат ли футбол  ooooh! Кога, кога ще поканят Веско Маринов  Mr. Green

Joy  Joy  Joy
вече имам мускулна треска на корема, честна камилска  Crazy

айде, Пипито включи и терариума в нападение  ooooh!

# 779
  • Ænima/Albuquerque
Оф,няма такова студио!
Точно щях да ви пиша какви ги приказва Пипито,ама ми се наложи да излезна от нас. Crossing Arms
Ма много е смешна...  smile3555

А за "Кукуригууу" какво ще кажете?  smile3532

Общи условия

Активация на акаунт