МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 933
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 540
  • España
dyvaromi Много се чудя перука ли има Жервис Яо Куаси "Жервиньо " или това му е истинската коса ?
Мъжът ми току що ми каза,че му била "негова " косата,купена с "негови си " пари Joy

# 541
  • España
Whatever,ЧЕСТИТООООООО

# 542

Мерсииииии, ама нямам картинааааааааааааа   #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

При вас има ли картина? При мен стои само логото на световното и чувам само коментарите  Tired

newsm45

# 543
"Виждаме, че заваля дъжд..."

.....не, не - ние нищо не виждаме  Laughing Mr. Green

Какво й честитиш, така е 100 пъти по гадно  Mr. Green

# 544
Страшно световно няма що . ЮАР са решили заради кризата да пестят и от картина. Звука е достатъчен , ама с тези коментатори нашите направо да включваме лайфскора и да следим резултата.

# 545
Егати простотията! #Cussing out

# 546
  • España
Ааааа,аз си виждам идеално

# 547
Ааааа,аз си виждам идеално
Вече и при мен се оправи(да не казвам голяма дума!).

# 548
Да живеят myp2p.eu  и стриймовете    Laughing Че и коментара е по-добър, ако че е на китайски  Mr. Green

# 549
  • España
Явно по трасето има проблем,ние в Африка си виждаме добре

# 550
Само в екипа на БНТ има буря май ? Между другото и да не го дават нищо не губим. Предлагам да внесем декрет във федерацията на ФИФА да се забранят със закон равенствата на световни първенства. Хем искат печеливш продукт , хем не задължават играчите да се понапънат малко заради зрителите. Ако мача свърши равен се играят продължения и дуспи дори в груповата фаза.

# 551
Е скука . Такива играчи има на терена , а все едно играят Малеш Микрево и Чепинец Велинград. Като се пестят така  да не ядат накрая всички в групата студената корейска наденица.  

# 552
Пфу, свалих 1 кило последните 3 минути.
Ееее , защо не опитаха центриране, така или иначе нямаше да имат време за контра-атака Португалците.
Имаха шанс. Еххххх.

А представяте ли си довечера и Бразилия да направят равен Simple Smile е това ще е най-големия кеф   Mr. Green

# 553
whatever Извинявай ама ти май досега не си гледала мач на Кот Д ' Ивоар . Наистина ли мислиш , че на Дрогба или Калу толкова много им пука как ще свърши мача. Те играят само за Челси защото там дават яки парички тук никой не им дава нищо. За какво да се морят. Наистина ме развеселявате , ако си мислихте , че ще стане страхотен спектакъл.

# 554
  • España
не е идеално зле,но можеха и да бият Слоновете! Португалия много пасивни!
За Бразилия силно се надявам да не бият!!!!!
Ние аржентинците силно се ненавиждаме на футбол по комшийски с тях Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт