МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 930
  • 2 205
  •   2
Отговори
# 525
Whatever успех на твоите.......Аз нямам предпочитания, така че ще викам за теб.....И без това ми влияе това,че големият син не обича Кристияно Роналдо и ще е против него.......

Ох......dido1302 вземи си чаша какао от Пипи Wink..........Гледам студиото без звук(тъй като се приспива бебето) и от израженията на лицата имам чувството, че става въпрос за погребение, а не за световно по футбол........

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 17:43 от Мама Цоцоланка

# 526
Каквато е телевизията ..такива са и водещите Peace

# 527
  • Ænima/Albuquerque

# 528
Мама Цоцоланка  Hug  Hug

Те иначе повечето от "моите" са в Португалския отбор, но въпреки това не ми харесва отбора.
Очаквам много и от Калу. Дано има късмет.  

# 529
  • Бургас
Най-накрая дойде деня , в който ще гледам пак любимеца си  Heart Eyes (дано все пак да играе днес  Praynig )
За тези , които нямат фаворит в мача  Кот Д'ивоар - Португалия , викайте за Слоновете  Mr. Green  Party
Ако става въпрос да Друба,мислиш ли че ще го гледш?Нали се контузи

dyvaromi снесе информация от кухнята, че Дрогба ще играе  Peace
Може да не е още в първия мач и да не е титуляр, но не е отписан съвсем от участие.
Ами резерва е човека,дано играе другия мач.На всичките му почетателки се извинявам за неправилното изписване на името Embarassed

# 530
  • España
Whatever, вярвам до последно!!!!!!
Защитата и вратаря най-вече ме притеснява!

# 531
  • España
На Коло Туре малко годинките му наатжават вече,но пак си е добър.От школата на АСЕК Абиджан ,точно от това поколение излязоха много добри футболисти!Дано да направят нещо ,че следващата генерация ,съдейки по клубния им футбол ,а и изявата на юношите им ,едва ли ще повтори успеха на батковците си!

Браво,Чико,добре стои за сега!

# 532
  • España
Роналдо не ви ли прилича на герой от LASY TOWN? Един такъв зализан и гумен...

# 533
dyvaromi Много се чудя перука ли има Жервис Яо Куаси "Жервиньо " или това му е истинската коса ?

# 534
Оу почти изпуснах мача, да не кажа че си го изпуснах  Crossing Arms  ooooh! Повче съм за Португалия, но много съжалявам, че Дрогба не играе да се порадвам на техника малко. Тука съм раздвоена!

# 535
Феновете на Левски София още си спомнят с кошмар какво им причиниха сегашни национали като Бубакар Бари Копа , Емануел Ебуе , Ромарик Н'дри  и други котдивоарски момчета като Мондакан Махан , Александре Токпа , Муса Саного , Марко Не и компания , които по-известни тогава като Беверен на десетте малки негърчета се подиграха с нашия гранд.

# 536
  • España
Феновете на Левски София още си спомнят с кошмар какво им причиниха сегашни национали като Бубакар Бари Копа , Емануел Ебуе , Ромарик Н'дри  и други котдивоарски момчета като Мондакан Махан , Александре Токпа , Муса Саного , Марко Не и компания , които по-известни тогава като Беверен на десетте малки негърчета се подиграха с нашия гранд.

Точно за това поколение говоря!!! Аз даже им се сърдех тогава на Ромарик,Жуниор,Муму и другите,защото съм си парче левскарче  Laughing
Иначе за перуката нямам сведения Laughing,но като гледам по-ми се чини естествената му коса да е,чото при черните,що е плитка,все е изкуствено! Laughing

# 537

Замълчи, замълчи.....Не дълбай с длетото тънко в сините сърца.........

# 538
  • España
Не върви зле мача за сега,не мислите ли?dido,кажи,моите коментари са пристрастни,както и на Whatever ,подозирам!
Мажду другото навремето аз разправях на баща ми да не се помпи много за мача с Беверен,познавайки качествата на "10-те малки негърчета",обачееее......
Между другото лично съм носила в България CV-тата на Сиака Тиене,Аруна Диндане,Я Я Туре ,Ромарик и Диаби.Отвсякаде ме отрязаха,а вижте повечето африкански играчи в родното ни първенство на какъв хал са!!!! Явно в България ги подбират по друг критерий newsm78

# 539
Дрогба загрява Flutter

Общи условия

Активация на акаунт