МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 927
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 510
В Северна Корея ще се излъчват само кратки репортажи от мачовете от мръсната капиталстическа страна ЮАР и ще се излъчват само репортажи от мачовете , в които КНДР побеждава за да не си помисли нацията , че отбора е слаб и за загубите няма да се съобщават. Ще се излъчи целия финал на запис в страната само ако КНДР спечели световното. Това прочетох днес за северно кореиците. Лично Ким Чен Ир вожда на корейската нация им е казал как да играят и как да се подредят. Треньора им е само за красота там. Един от играчите им е казал днес , че по време на мача ще се чувства все едно защитава входа на своята държава от агресори и е готов да умре на терена за да защити честта на Ким Чен Ир и Северна Корея.

Shocked Shocked Shocked

# 511
ЗА КНДР довечера излизат титуляри  Нам-Чол, Сонг-Чол, Кванг-Чол , Нам-Чол , Кум-Чол , Мионг-Чол , Хиок-Чол и Жин-Чол.    Laughing
предполагам имат  родствена връзка Mr. Green

# 512
Ами не най-много двама братя да има. Просто името Чол е много известно в КНДР.

# 513
  • София
Леле, убихте ме с това инфо за Корея... не съм и предполагала, че там е такова чудо  Shocked ooooh!!

# 514
Няма шега. Треньорът на Корея е казал , че Бразилия е фаворит , но ще ги бият със защитна игра и силен дух .  Капитана пък е сигурен , че ще вкара голове във всичките срещи на отбора. Името Чол е светиня в КНДР също като името Хуй в Южна Корея.

# 515
  • Mars Hotel
Най-накрая дойде деня , в който ще гледам пак любимеца си  Heart Eyes (дано все пак да играе днес  Praynig )
За тези , които нямат фаворит в мача  Кот Д'ивоар - Португалия , викайте за Слоновете  Mr. Green  Party
Ако става въпрос да Друба,мислиш ли че ще го гледш?Нали се контузи

dyvaromi снесе информация от кухнята, че Дрогба ще играе  Peace
Може да не е още в първия мач и да не е титуляр, но не е отписан съвсем от участие.

# 516
  • España
Най-после,другите ми любимци-Кот д'Ивоар!
Whatever,хайде наш'те!!!!
Моите хора отдавна са на стадиона в Порт Елизабет.Даже са си изключили и телефоните! Жан Жак Тизие(един от малкото добри вратари на Слоновете ) ,който вече не играе за съжаление ,каза вчера ,че атвосферата в отбора е чудесна! Доволни са  много,че ше играе Дидие. Пък и вече имат опит в Световни първенства! За Ериксон не коментирам,аз не го харесвам,после че се мотивирам защо.
Португалия ще има голямата подкрепа от многохилядмото си лоби в Южна Африка.Да видим Роналдо как ще тръгне!
Оххх,стискам палци за Слоновете ,че в тази силна група....

# 517
  • España
Ааааа,май не е Дидие сред 11-те.....ама е сред резервите

# 518
Господи боже мой . Прибери се вересиите. Направо недоумявам как може толкова некадърни водещи да водят студиото и да четат имената на футболистите. Методи Манченко не прочете нито едно име правилно на играчите на Кот Д' Ивоар , нарече треньора на Португалия Карлеш Кейреш и въобще по - големи некадърници надали има.. Ето сега и скандалите около мача на волейболистите и световното и това че не могат да ги съчетаят и ще лишат феновете от едното. ДА бяха дали световното на диемите или ринга поне. Бива некадърници ,  ама чак пък толкова.

# 519
  • España
Що да са аутсайдери Кот д'Ивоар? Много са си добре даже!

# 520
Охх, разтуптя ми се сърцето Simple Smile Поне го дадоха на няколко пъти Simple Smile Дори да не играе още в този мач, със сигурност ще играе по-натам Simple Smile

dyvaromi , много благодарим за инфото Simple Smile Радвам се ,че и ти поддържаш Кот Д'ивоар. Дано да преминат по-напред. Мислиш ли?

ДА бяха дали световното на диемите или ринга поне. Бива некадърници ,  ама чак пък толкова.

Напълно съм съгласна.

Що да са аутсайдери Кот д'Ивоар? Много са си добре даже!

Кой е казал , че са аутсайдери?  Shocked

# 521
Боже сега какво пък бръщолеви Петя Дикова. Това студио прави всичко друго , но не и да те настройва за световно по футбол.  #2gunfire Между другото иска ми се да повярвам , че са способни на изненада слоновете , но за съжаление страшно им куца колективната игра и въпреки отличните индивидуалности не виждам как ще продължат напред. Следете това момче Сиака Тиене за мен е много добър. В нападение пък присъствието на Диндане ме оздачава . Контузеният доскоро Аруна Коне или Бакари Коне да бяха повикали щяха да са по-добър избор от него.

# 522
  • España
Господи боже мой . Прибери се вересиите. Направо недоумявам как може толкова некадърни водещи да водят студиото и да четат имената на футболистите. Методи Манченко не прочете нито едно име правилно на играчите на Кот Д' Ивоар , нарече треньора на Португалия Карлеш Кейреш и въобще по - големи некадърници надали има.. Ето сега и скандалите около мача на волейболистите и световното и това че не могат да ги съчетаят и ще лишат феновете от едното. ДА бяха дали световното на диемите или ринга поне. Бива некадърници ,  ама чак пък толкова.

Joy Joy Joy,макар че май не е много за смях!
помниш ли   крилатата фраза за"... червения динамит,коъто не е чак толкова червен" или нещо такова........ #Crazy

# 523
  • España
Боже сега какво пък бръщолеви Петя Дикова. Това студио прави всичко друго , но не и да те настройва за световно по футбол.  #2gunfire Между другото иска ми се да повярвам , че са способни на изненада слоновете , но за съжаление страшно им куца колективната игра и въпреки отличните индивидуалности не виждам как ще продължат напред. Следете това момче Сиака Тиене за мен е много добър. В нападение пък присъствието на Диндане ме оздачава . Контузеният доскоро Аруна Коне или Бакари Коне да бяха повикали щяха да са по-добър избор от него.

Сиака Тиене или както е по-известен като Чико ми е личен приятел,не е чак тоооолкоз добър.Мъж ми го взе от АСЕК Абиджан в Съндаунс преди няколко години,а го предлагахме и на български отбори ,но не го рачиха....

# 524
Страшно антипатичен ми е Кристиано Роналдо  Sick

Тежък мач ще е .

Уау, доста са надъхани португалците  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт