МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 928
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 555
Предлагам да внесем декрет във федерацията на ФИФА да се забранят със закон равенствата на световни първенства. Хем искат печеливш продукт , хем не задължават играчите да се понапънат малко заради зрителите. Ако мача свърши равен се играят продължения и дуспи дори в груповата фаза.

Ехе.......едно време нали имаше подобно положение в България.....Май бе за резултат 0:0 и всички масово завършваха 1:1.....

За Бразилия силно се надявам да не бият!!!!!
Ние аржентинците силно се ненавиждаме на футбол по комшийски с тях Mr. Green

Да не сте от Шоплука - не е важно на мен да ми е добре, важно е на Вуте да му е зле......

# 556
  • España
whatever Извинявай ама ти май досега не си гледала мач на Кот Д ' Ивоар . Наистина ли мислиш , че на Дрогба или Калу толкова много им пука как ще свърши мача. Те играят само за Челси защото там дават яки парички тук никой не им дава нищо. За какво да се морят. Наистина ме развеселявате , ако си мислихте , че ще стане страхотен спектакъл.

ааааа,тук грешиш! Naughty Не знам за Дродба,но Коло Туре го познавам,много добро сърце носи и наистина му  пука  за начионалния тим!!!!!! Това е част от африканската култура,здраво свързани с корените си!!!!!!!!!!Недей така грубо да се изказваш Naughty

# 557
Чакай аз не говоря за Коло Туре. Говоря за играчите на Челси Соломон Калу и Дидие Дрогба.  Казвам го понеже се учудвам че фенката на Челси е очаквала Дрогба едва ли не да влезе и да разпилее Португалия , а той си го премести от единия крачол в другия.

# 558
Чакай аз не говоря за Коло Туре. Говоря за играчите на Челси Соломон Калу и Дидие Дрогба.  Казвам го понеже се учудвам че фенката на Челси е очаквала Дрогба едва ли не да влезе и да разпилее Португалия , а той си го премести от единия крачол в другия.

Г-Л-У-П-О-С-Т-И!  ooooh! ooooh!

Първо, Дрогба малко или много се пази, не е напълно възстановен... ако ти си прав, то той щеше да откаже да влиза, защото може да не играе за Челси много време, ако след тази контузиш го довършат!

Второ, националите имат малко по-различно самосъзнание, така помежду другото - въпрос на чест е да представяш страната си, 99% от играчите го приемат така, а парите са им в клубните отбори, но ако милеят за отбор, това със сигурност ще е националния. Говоря обобщено не само за Кот д' Ивоар

# 559
  • España
Е скука . Такива играчи има на терена , а все едно играят Малеш Микрево и Чепинец Велинград. Като се пестят така  да не ядат накрая всички в групата студената корейска наденица.  

Аааа,не си гледал мачове на "Скрита сила " Мъдрево,а аз съм,честно,селото на баба ми и дядо ми е съседно на Мъдрево(Тертер се казва),та тези мачове са много .......ефектни да го наречем,откъм екшън обаче,за футбол и дума да не става,още по-малко за скука Mr. Green

А мачът на Кот д'Ивоар на мен ми хареса,аз вкарах и доста емоция,верно. Както казах и одеве,защита им е основен проблем и вратарят основно,а и без Дидие липсваше завършващия елемент на атаката.

що се отнася за футболната ненавист между Бразилия и Аржентина ,то си е нещо натурално за хора с буйна кръв,доминиращи във футболния свят.Я какви пунически словестни битки все още се водят между Марадона и Пеле!!! А тоз комшия на Вуте,нищо чудно да има и латино-жилка у родата си! Laughing Laughing Laughing

# 560
Ох майко моя родино мила , защо тъй милно , тъй жално плачеш ? Сега в студиото са големите футболни капацитети Мария Илиева и Лейди Би които бистрят с другия футболен спец Петя Дикова кой жанр бил изпял пръв песен за футбола. БНТ , ако някой ги гледа с интерес явно е умствено изостанал.  И тази тъпа телевизия работи с парите на нас данъкоплатците.  

# 561
Въобще не гледам студията Sick
..пускам мача преди самото начало..и спирам след края Grinning

# 562
  • España
Ох майко моя родино мила , защо тъй милно , тъй жално плачеш ? Сега в студиото са големите футболни капацитети Мария Илиева и Лейди Би които бистрят с другия футболен спец Петя Дикова кой жанр бил изпял пръв песен за футбола. БНТ , ако някой ги гледа с интерес явно е умствено изостанал.  И тази тъпа телевизия работи с парите на нас данъкоплатците.  

Да ти кажа,аз още миналата година писах до БНТ и им предложих да им сътруднича за Световното,на място съм,имам опит в телевизия,поназнайвам нещо за футбола,а за африканския такъв и книга мога да напиша,Да не говорим за футбола в ЮАР,за подготовката за световното и т.н.т.но ........дори и отговор не получих,а то .....я виж значи какви специалисти имало Mr. Green

# 563
whatever Извинявай ама ти май досега не си гледала мач на Кот Д ' Ивоар . Наистина ли мислиш , че на Дрогба или Калу толкова много им пука как ще свърши мача. Те играят само за Челси защото там дават яки парички тук никой не им дава нищо. За какво да се морят. Наистина ме развеселявате , ако си мислихте , че ще стане страхотен спектакъл.

Дидо Simple Smile Кот Д'ивоар като страна не ме бъркат изобщо. Единствената причина да искам да минат напред е, че ще мога повече време да се радвам на Дрогба. Но изобщо не съм съгласна, че Калу и Дрогба не влагат сърце в тези мачове. Както каза dyvaromi  по-назад - там футбола е религия , не непременно пари. Но е нормално е да разсъждаваш като българин Simple Smile

А аз вложа ли сърце някъде, влагам цялата си енергия. Няма лошо да се развеселяваш Simple Smile

Сега видях и другото , което си написал. Не съм очаквала "Дрогба да влезе и да разпилее Португалия"   Tired И изобщо от кое мое изказване прие, че съм била с тая нагласа?
А и по-назад писах ,че попринцип би трябвало да приемам положително новините за контузени играчи на Челси, които няма да участват на Мондиала , но ще са готови до август.  Само при Дрогба приемам нещата малко по-различно.

Цитат
Чакай аз не говоря за Коло Туре. Говоря за играчите на Челси Соломон Калу и Дидие Дрогба

Защо Калу и Дидие да приемат нещата така, а Туре не?  Rolling Eyes

П.П. Липсва ми Диемата (вече Нова спорт).

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 19:46 от Whatever

# 564
Толкова ли няма кой да коментира в студията МАЧОВЕТЕ, е*аси!

# 565
Ако и бразилците мислят да ми играят така... Sick

# 566
  • España

Как?

# 567
  • Sofia, BG

Joy ох и аз на това се хилих до сега.. голяма футболна мъдрост се ля от екрана. Ели се справя далеч по-добре, ама гостите, които канят направо цепят мрака

# 568

Как?
Без да се напъват.
Искам да гледам поне един интересен мач - с повече голове, ала-бала.

# 569

Как?
Без да се напъват.
Искам да гледам поне един интересен мач - с повече голове, ала-бала.
ще има..ще има Laughing

Общи условия

Активация на акаунт