МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 921
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 690
  • Ænima/Albuquerque
Е без камили,какъв коментатор е?  Joy

# 691
  • España
Не,че няма вувузели,ама мякакси по-кахърно пищят вече!

# 692
Много е хубаво , че си имала възможност да се запознаеш покрай съпруга ти с такива големи имена в световния футбол . Въобще радостно е че си опознала толкова различни култури и си се потопила във футболния живот на Латинска Америка и Африка.  

# 693
  • Варна

Joy  Joy  Joy, ша видите вие я камилата, я камиларя накрая  Joy

Не,че няма вувузели,ама мякакси по-кахърно пищят вече!

уф, даже даваха и да си ходят хората, а пък и в тоз бахър ... разбираемо е  Whistling

# 694
  • Ænima/Albuquerque
 smile3555

# 695
  • España
Леле леле леле леле......Парейра да си хваща самолета май по-добре !

# 696
  • София

Joy  Joy  Joy, ша видите вие я камилата, я камиларя накрая  Joy
Не съм се смяла така от много време  Joy!
дивароми, той номера с камилите се оказа успешен, както е видно! Дали пък да не го подучиш твоя човек  Mr. Green!

Ей, много ги биха... 3:0!

# 697
dyvaromi Мъжът ти да не е Оскар Фулоне ? Може и да съм се объркал но гледах тренерите на АЗЕК Мимозас Абиджан и Мамелъди Съндаунс  и има такъв .

# 698
  • Варна
видяхте ли сИга - баси, много смях, не е на смях  Crossing Arms

# 699
  • España
Хора,изчезвам!За днес съм с 2 познати резултата,пак не е зле! Утре сме ние на ринга!!!!!Вече съм в предстартова треска! А между другото,съседите ми са Корейци,дано да имам повод да им бибиткам отгоре!!!!  Laughing

# 700
  • София
Лека вечер! Беше ми много приятно и смешно с вас днес  Hug!
Утре ви чакам и аз да викаме за Аржентина!

# 701
  • España
dyvaromi Мъжът ти да не е Оскар Фулоне ? Може и да съм се объркал но гледах тренерите на АЗЕК Мимозас Абиджан и Мамелъди Съндаунс  и има такъв .

Оскар е треньорът,който доведе мъжа ми в Африка ,като помощник -треньор. После той започна да работи като старши. В АСЕК беше технически директор (2002),в Съндаунс пак започна като помощник на Анхел Каппа,и от 2006 като старши,заедно с Нийл Тови ,тогава и спечели шампионската титла  първа  за мултимилионера и собственик на Съндаунс Патрис Мотцепе.

# 702
  • Варна
Лека ви вечер и от мен  Hug

# 703
Испания днес ме изненадаха, мислех, че ще попилеят швейцарците  Crazy
Друго - мислех си, че харесвам испанците, но Вия, Касияс и Фабрегас явно не са достатъчни, че да подкрепям този отбор  Tired (това, разбира се, си е мое мнение)

За Уругвай бях убедена, че ще бият (простете фенове на домакините)  Peace

Лека  Hug

# 704
Уругвай - ЮАР 3:0
Много съм разочарована от Бафана бафана, ритаха напосоки и се блъскаха като говеда, играха много грубо и грозно...
Накрая коментаторите в студиото се изказаха, че се борели за промяна на правилата на ФИФА  понеже били много строги (говореха за този червен картон на вратаря + дузпа).  Shocked
Ами на крива антена, космосът й  е крив.  Close

Като цяло до тук съм най-впечатлена от играта на бразилците, много чисто и технично, владееха топката... изобщо много красиво.
Англичаните вече споменах - хареса ми това, че бягат бързо, имат много добра защита.
Лека и от мен  Hug

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 00:08 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт