МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 930
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 735
  • Ænima/Albuquerque
Супер мач се получи!
Яд ме е за корейците (баси,не вярвам че го казвам) ,имаха хъс при 2:1,ама това вече им дойде в повече...  Tired

# 736
  • София
Да, бе, и аз симпатизирам на Аржентина, но ми става криво за корейчетата!

# 737
Какво пък му е странното да подкрепяте Корея . Много добър отбор , бърз и техничен . И защитата им не виждам да е по-слаба от тази на Аржентина. Просто Аржентина имат много класни и изобретателни нападатели. Това е разликата . Иначе за мен е глупост да кажеш , че защитата на Корея е трагична.

# 738
  • Ænima/Albuquerque

Какво пък му е странното да подкрепяте Корея.

Не е странно,просто не съм им фен.
Мисля,че това е достатъчно.
Пък че играят-играят.
А мача стана върхЪ!  Mr. Green

# 739
Какво пък му е странното да подкрепяте Корея . Много добър отбор , бърз и техничен . И защитата им не виждам да е по-слаба от тази на Аржентина. Просто Аржентина имат много класни и изобретателни нападатели. Това е разликата . Иначе за мен е глупост да кажеш , че защитата на Корея е трагична.

Мии... един автогол + че редовно оставяха непокрити хора в наказателното поле при статичните положения близо до вратата... Трагична е - пък ти си имаш право на друго мнение.

# 740
  • Бургас
М много съм доволна,хареса ми мача ,дано вече да няма такива скуки, както досега

# 741
  • España
АРХЕНТИНА,АРХЕНТИНА.......ааааааааааааааа,ооооооооооооо(и всички гласни,за които се сещате)
Това е истинска АРХЕНТИНАДА
Пипаме я вече купатаааааа
Най-добрия мач до момента!!!!

# 742
Поздравления, dyvaromiHug

football

# 743
  • España
Let's go Korea ! Целият български народ стиска палци на братския корейски народ да надиграе отбора на италианските емигранти от Патагония. Хайде Джи Сунг , Йонг Пио , Чунг Йонг , Донг Гук , Чу Юнг и разбира се Ду Ри и Донг Жин . Оу май изпускам Нам Ил и Сунг Йонг .
dido.за пореден път демонстрираш енциклоперични познания,впечатлена съм!!!,Гледам днес и в областта на географията се изявяваш.Обаче точно пък жителите на Огнена земя и Фолклендските острови са може би единствените жители на Аржентина,дето не им дреме много за футбол,така че грешиш Naughty
И доколкото виждам ,не целият,още по-малко братски народ  ,бялгарски е стискал палци на корейците!
И верно ,че голям процент от аржентинците са потомци на италианци,но НЕ САМО Naughty А къде ме прати чак в Патагония да ептен изтръпна от студ  не мога да разбера!
И да кажа,яе предпочитам Японски марки техника Laughing
Мамо Цоцоланке Hug!!! И на всички,които гледахме един хубав мач най-подир!

# 744
  • España
Поздравления, dyvaromiHug

football

Благодаря! Hug

# 745
  • España
Пратих децата да побибиткат малко на комшиите,които са корейци(комшиите,не децата,децата са си половин аржентинци!)  Embarassed,ама нмого хахакано го даваха,та се издразних Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 746
  • Ænima/Albuquerque
Айде Нигерия! Flutter

# 747
# 748
  • Ænima/Albuquerque
Ето на!  Mr. Green

# 749
Айде комшиите Гърция сритайте им черните задници на Нигерия!!!
Мразя Нигерия от САЩ 94!!! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт