МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 903
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 960
  • Варна
Браво мацки, благодарение на нас сърбите биха  Crazy  Crazy  Crazy
ако не викахме толкова много, щяха да видят те  Mr. Green

п.п. аз пак изчезвам, след прибирането у къщи пак съм тука  Hug

# 961
Бравооооо, ето тази победа чаках   Grinning

# 962
  • Ænima/Albuquerque
ама немците наистина, като испанците преди дни - тичат като ударени с мокър парцал, не могат да повярват, че не те водят в резулатата  Mr. Green

Точно!

Ох,най-после свърши-голяма газировка ме беше налегнала!!!   ooooh!

# 963
  • Mars Hotel
Йееее, супер!
Ех, защо не бяха всички мачове досега интересни като този и с толкова тръпка?

# 964
Сърбите почнаха да правят разни блакански номера да се излягат на терена. Ами какво да ви кажа. И двата отбора бяха слаби и нищо не играха. Ще има ли изобщо отбор на това световно
, който да играе категорично , да не допуска излишни грешки , да надиграе категорично съперника си и в двете фази на играта за който да си кажем - ето го победителя . Ама не даже и Аржентина и Бразилия показват много слабости . Това ме кара да мисля , че това световно може да бъде спечелено от всеки. Просто всички отбори са приблизително еднакво слаби и неподготвени. Жалко че не се класирахме можехме да се представим не по-зле от останалите европейски тимове до момента , а не да стискаме палци за сърби или гърци , които даже и посмъртно не биха викали за нас.

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 16:30 от dido1302

# 965
# 966
  • Ænima/Albuquerque
На мен пък мача си ми хареса!  Crossing Arms

# 967
  • España
И каква стана тя сега-иначе добре смазаната немска машина леко катастрофира ,на път към финала,в участъка на "тъмните балкански субекти"!!!!

# 968
  • Ænima/Albuquerque
И каква стана тя сега-иначе добре смазаната немска машина леко катастрофира ,на път към финала,в участъка на "тъмните балкански субекти"!!!!

Това стана!
Германия ми се видя по-скоро като Tрабантче,отколкото Мерцедес...  ooooh!

# 969
Ами не се тревожете за Германия. Сърбите бяха ни живи , ни умрели. Добре , че беше Стойкович , че неадекватното поведение на защитата им беше на път да ги изхвърли от световното. Аз направо имам чувството , че се бяха наговорили да изхвърлят Гана. Германия изобщо не приличаше на отбор , който желае да спечели , а и толкова тъпо изпросените картони на Клозе направо не ги проумявам.

# 970
ама немците наистина, като испанците преди дни - тичат като ударени с мокър парцал, не могат да повярват, че не те водят в резулатата  Mr. Green

Точно!

Абсолютно!!!!!

Да си кажа - хем бях за сърбите, хем не бях...Права е Стрелчето за сърбите и точно това ме спираше за да викам за тях с пълно гърло.....Ама ми кажете  как да викам и за германците? Това до сега не се е случвало.......Направо мразя мачове, за които да не знам дали да се зарадвам на крайния резултат или да.........Но....по принцип  обичам, когато някой отбор се е взел прекалено на сериозно и както  Анелито казва - и после да ходят и да не вярват,че те не водят в резултата....Определено има отбори, които смятат,че от съблекалнята резултата е 1:0 за тях......И за такива отбори не викам......

Та сега какво ни чака - Словения - САЩ.........

# 971
Айде, да ни е честито Hug

# 972
  • Ænima/Albuquerque
Словения-САЩ,да.
Аз определено клоня към Словения.

А,сега да ми се появи Поци с тая единица за Германия дето изтипоса вчера!  hahaha

# 973

Те май отдавна не са добре смазана машина. Нека, нека  Mr. Green

Почвам да си правя гаргара за меден глас, който да извивам от 17:00 ч. То ще е все едно гледам Италия-Франция (мачът ми кошмар), ама си трябва.

# 974
Ако трябва да проследим политическата и историческа насоченост на България през годините трябваше да викаме за Германия. Все пак сме им били съюзник и в двете световни войни , а със сърбите винаги сме били противници.

Общи условия

Активация на акаунт