МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 813
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София
Трейси,   hahaha! А другият линк, със самопадащият футболист и дузпата е уникален  ooooh!!

# 1 546
  • под дъгата
Аз точно казах на милото, че Кака е голямо сладурче, нещо го бях изтървала този факт и той взе, че грабна
Ооо,симпатяга е Геро,ама що му трябваше да си проси картона newsm78

# 1 547
  • Срещу планината:)
Момичета и момчета

Утре отново,ще се видим по секторите  Wink

# 1 548
  • под дъгата

До утре,за съжаление с разредени включвания от мен,но...трябва и да се работи!

# 1 549
Малко късно се включвам,ама  и аз смятам,че Кака не беше виновен-онзи сам се блъсна отгоре му,а Кака само се предпази с ръка-иначе щеше да го събори.Както и да е,важна е победата! newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

А това,че накрая не им издържали нервите-ако бяха на полуфинал,да,ама в случая не бе оправдано.Ако ли не-да пият хапчета Laughing.

# 1 550
  • Варна

лека и от мен

# 1 551
Лека на всички

# 1 552
  • Ænima/Albuquerque
До утре на португалската скамейка! 

# 1 553
Циганина си е циганин. Това е.
Отвратително взеха да се държат от губещия отбор, с изключение на Дрогба. Видяха, че не могат да бият, и решиха да трошат крака наред. Tired Изключително грозно. А за съдията какво да кажа не знам. ooooh! При две супер груби нарушения нищо не даде, ама нищичко. А при някакъв цирк, червен.
Много ми хареса коментар след мача, че освен скапан треньор, Франция имат и скапан съдия. Mr. Green
Дано контузиите не са сериозни.

# 1 554
Whatever , много ме размесели рано сутринта. Само онова със срутената трибуна пред футболиста е много стряскащо, иначе всичко друго си е голям смях, някъде се смях и на глас.

# 1 555
  • Mars Hotel

Добро утро и успешен ден!
Днес съм за Португалия, за другите нямам претенции.

# 1 556
  • Варна

За сега съм сигурна, че ша викам за Корейците  Mr. Green
За следващите съм колебаеща - Чили/Швейцария и Испания/Хондурас  newsm78

# 1 557
Добро утро!  smile3525
Включвам се в темата(с доста голямо закъснение),но се надявам,че приемате нови членове.В нешото семейство симпатиите спадат върху Аржентина,Бразилия и Испания(най-вече заради атрактивния футбол,който демонстрират {с изключение на Испания-Швейцария} Grinning Grinning Grinning Grinning)
Днес ще подкрепям Чили и Испания,но между португалците и корейците не мога да реша.

# 1 558
  • Ænima/Albuquerque
Добро утро и от мен!
Аз днес съм португалка!   ura
За другите мачове съм за Швейцария и Испания!
Брей,че хубав футболен ден се очертава.  newsm51

# 1 559
Привет Simple Smile

Днес съм за
И двете с дъщеря ми имаме тениски на Португалия, ще гледаме мача в синхронни екипи  Laughing Дано да не се изложат, че никак не е изключено.

П.П. Един гиф с вчерашното "нарушение" за изгонване на Кака. Без коментар!
http://i.imgur.com/hGOzG.gif

Общи условия

Активация на акаунт