МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 812
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 1 980
# 1 981
  • под дъгата
Турудудуттудууууууу-Sarcasm™ ,ха добре дошла Hug Хайде мятай се в нашата агитка Wink

# 1 982
  • Ænima/Albuquerque
Buba lina,здравей!  Hug  bouquet
Мятам се,ама малко се цепя от колектива.
Днес съм за Словакия (отново от чиста злоба към Италия,по тоя повод къде е другата плюеща змия ИрПуц?), Парагвай, Дания и Холандия разбира се!  Mr. Green

Влезнах в час с групите и резултатите,но хич не съм доволна от това,че Германия и Англия се класираха... Crossing Arms
С нищо не заслужиха да излязат от групите.  Crossing Arms

Аржентина-Мексико
Това е мача,кокто чакам  Mr. Green

# 1 983
Buba lina,здравей!  Hug  bouquet
Мятам се,ама малко се цепя от колектива.
Днес съм за Словакия (отново от чиста злоба към Италия,по тоя повод къде е другата плюеща змия ИрПуц?), Парагвай, Дания и Холандия разбира сеMr. Green

Влезнах в час с групите и резултатите,но хич не съм доволна от това,че Германия и Англия се класираха... Crossing Arms
С нищо не заслужиха да излязат от групите.  Crossing Arms

Аржентина-Мексико

Хей хо, ей ме на! Сарказъмче, тук съм, ще плюя обилно, още повече, че няма да мога да викам, щото съм пресипнала по обясними причини  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А те така, и аз! Ще се направя, че не забелязвам иначе обективната ти оценка за англичаните.  Whistling

# 1 984

Аржентина-Мексико

Не си сама - черпя семки за чакането.
Това ще е и моя мач  Laughing

# 1 985
  • Ænima/Albuquerque
ИпПуц,аз съм сигурно най-върлата фенка на английския футбол,но на това Световно той просто липсва...определено съм обективна и безпристрастна.  Mr. Green
Къде бяхте вие?

Shammi,аз днес не нося бира...само студен чай.
Също по обясними причини.  hahaha

# 1 986
ИпПуц,аз съм сигурно най-върлата фенка на английския футбол,но на това Световно той просто липсва...определено съм обективна и безпристрастна.  Mr. Green

Уж си фенка... че и най-голямата, а да дрънкаш такива.. нелепости?! Кое е футбол според теб? Да жонглират с 12 топки едновременно?

# 1 987
ИпПуц,аз съм сигурно най-върлата фенка на английския футбол,но на това Световно той просто липсва...определено съм обективна и безпристрастна.  Mr. Green
Къде бяхте вие?

Shammi,аз днес не нося бира...само студен чай.
Също по обясними причини.  hahaha

Като става въпрос за България или Англия си забравям обективността, превръщам се в чудовище.  bowuu

Къде сме били в смисъл, в кой сектор ли?  Mr. Green Mr. Green На терена бяхме, вдясно, до биропродавателния пункт.

Фиатаджийо, с ръка на лъвско сърце трябва да призная, че не играят англичаните както очаквах  Thinking Ама не ми пука! Поне не печелят с актьорско майсторство като някои...  Whistling

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 15:00 от ИрПуц

# 1 988
  • Mars Hotel
...аз съм сигурно най-върлата фенка на английския футбол

Crossing Arms
Шси ги мерим ли, а? Twisted Evil

# 1 989

Фиатаджийо, с ръка на лъвско сърце трябва да призная, че не играят англичаните както очаквах  Thinking Ама не ми пука! Поне не печелят с актьорско майсторство като някои...  Whistling
Виж сега, Англия е новият световен шампион - по-добре свиквай с тази мисъл! Това което наблюдаваш, може и да не ти се харесва, но е стратегия и то печеливша. Предвид факта, че предстоят още мачове... трябва ли да покажат всичко което могат? Не забелязваш ли, че в центъра и като защита сме бетон? Наистина ли вярваш, че играчи като Руни, Джерард, Лампард и дори Хеске не могат да уцелят вратата?
Виж едно... дежа вю - от 2002-ра е.

Всички големи отбори показаха на какво са способни. Само Англия е пълна мъгла... това ще побърка противниците ни за напред. Wink
Англия е световен шампион!

# 1 990
  • Ænima/Albuquerque
Кое е нелепост бе,Фиате,че нещо не ти разбирам много на теб?
Това което показват-не е английски футбол!
Пък колкото ще нелепо да ти звучи и да ми разтЕгаш стратегии тука!

ИрПуц,това питах да.

Светлице,айде няма...  Hug

# 1 991
Кое е нелепост бе,Фиате,че нещо не ти разбирам много на теб?
Това което показват-не е английски футбол!
Пък колкото ще нелепо да ти звучи и да ми разтЕгаш стратегии тука!

Нелепост са коментарите и заключенията ти.
Правиш ли разлика м/у клубен футбол и този на национален отбор? Осъзнай, че има разлика от земята до небето.. .(дет се вика).
Нямам нищо против това, че си чула от комшията или от мъжа си, дето това не било футбол, ама поне го редактирай и се подкрепи с факти като твърдиш нещо.
Колко световни си гледала... и как по-различно играят от сега?
Ако си гледала поне последните 3 световни - ще видиш, че и Италия и Франция станаха световни по абсолютно същия начин - едва-едва излязоха от групите...
Нищо лично - не ми се цупи. Пиша ти, за да си свериш часовника! Wink Peace

# 1 992
Амин, дай боже, Фиатаджийо! Ама то бива стратегия, бива, трябва и малко игра да покажат... Сори, ама с Алжир мача като гледах, имах чувството, че гледам нашите национали в състоянието им от последните години.

Вярвам, че на всеки може да се случи да не уцели вратата, иначе  Laughing

...аз съм сигурно най-върлата фенка на английския футбол

Crossing Arms
Шси ги мерим ли, а? Twisted Evil

hahaha Аре! Ти си шизофренична в това отношение  smile3534

# 1 993
Англия е световен шампион!

А не,не! Бразилия, Бразилия!!! smile3521 smile3508

# 1 994
  • Mars Hotel
Eeee, писах, писах и изчезна.

Накратко: понеже се спомена обективност вече в няколко поста, мнението ми е, че когато си фен, обективността не играе роля. Фенът ляга и става с мисълта за отбора си, плаче и се смее с него, подкрепя го, когато пада. Псува съдията, защото виновен е той, или противника, или времето, или цената на златото на световната борса. Фенът вижда слабостите на отбора, но ще си го признае само пред себе си, или ако е много пиян. Може да се ядосва на безхаберието или неможенето на футболистите, но това е само моментно. Още на следващия мач е пак там и вика, все едно му е за първи път. И вярва - може да е утопично, но вярва до последно.
На мен ми е странно да си фен, а да кажеш, че отборът ти не заслужава да се класира. (Сарказъмче, нищо лично към твоя пост, говоря по принцип.)
Обективна мога да съм, когато играят отбори,за които не ми пука.

Общи условия

Активация на акаунт