120 Американска тема- за ветераните, бащите и 4-ти юли.

• 28 958
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
Абе да не ви разочаровам, но аз изказването на Атти го разбрах по друг начин  Mr. Green : малкия още суче,а тя сигурно ще започва работа и затова ще се връща към помпата. Хайде сега да видим кой прав, кой крив, Атти идвай да разбулиш мистерията.

# 196
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Клерет, мила, Атти е от най-всеотдайните майки евър, но като имаш дете на 2.5 год и тръгваш на работа едва ли мислиш, че е време да реинтродюснеш помпата Wink Но всеки си знае най-добре кое е адекватното решение в неговия случай!

Атти, кажи и как върви виганската диета! Как се чустваш, изкушават ли те "забранености"? Аз съм много за, макар че за редукция на кг при мен не работи, за прекрасно самочуствие и здраве - да!
(аз съм се опънала на гречка и кефир диетата и ми е леко и хубаво, ако имаше как и любимият да спре да опява по въпроса щеше да е супер  Mr. Green )

Ванхорн - и аз така мислех, но детето не мисли така и губя по точки - и биберон давах, и вода, и гушках, и приспивах, не - като иска "мако" значи ще получи мляко, независимо от гледната ми точка и количеството ометена храна на вечеря  Crazy

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 18:45 от Agent Provocateur

# 197
Маймун, ще ти пиша по-късно на ли4ни за пресата Peace

Вики, Hug (видях коментара ти от преди).

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 19:33 от benson10

# 198
Бенс ако има и други тънкости сподели моля те  Hug. Аз не съм професионалист само предавам инфо, което съм чула от такива   bouquet

# 199
Ауу, накарахте ме да се изчервя рано сутрин. Ама не съм бременна, съжалявам за объркването. (Ама така ми се пада като спя до късно)  ooooh!

Ще се наложи да сме разделени с малкия 10 дни и понеже много ме е страх от запушвания смятам да цедя. И поне за сега си мисля да цедя в часовете, в които той суче по принцип.

Агент, ами супер върви за сега. Аз не правя диета за отслабване, по-скоро исках да видя как ще ми понесе такъв режим за кратко и след това да реша и за по-дългосрочно. За сега нищо не ми липсва ужасно много, на два пъти ми се прияде сирене, след което се чувствах като отровена, най-вече заради количеството сол. Аз и сега не добавям сол и съответно съм на много нисък прием натрий и то си се свиква така. Все още не знам как да приготвян някои неща и непрекъснато търся рецепти - но то това и беше целта де, да се насиля малко, за да изпробваме нови неща. Напр. аз кейл преди не бях пробвала, само го заобикалях в магазина, а сега го ядем редовно, даже на Тино много му хареса.  Laughing

# 200
Атти, их...  Heart Eyes
Ще се замисля за кейл. И аз като теб го заобикалям, но май е време да се престраша да опитам. Simple Smile

Агент, какви диети, Бруте.  Crazy Я му завърти един сладкиш.  Hug
Аз вчера видях на Танита боровинковото изкушение и го уважих моменталически.  Laughing Нито е вегански, нито е здравословен, но за сметка на това е вкусен.   chef Ето мат'рял нагледно:

# 201
  • Boston, MA
Ванхорн, разбирам те напълно, и аз съм непрекъснато схваната и само разправям, че или някоя сутрин няма да мога да стана от леглото, или ще остана сгъната някоя вечер като вадя някой от ваната.

Иначе с Дани е хубаво да се спи, но бебето много леко спи и като мърдаш се буди... и моят страх от задушаване бързо отмина, още с първия. Но Вики като не кърми, няма и нужда да спи с децата.

Ние се отбиваме с Боби и имаме същите истории - не ще биба, иска да суче, ако не, и бутилка с мляко става, иска да заспива с нещо течащо в устата. А сега, след като изкарахме семейно и един стомашен вирус (Боби последен днес започна драйфането) и аз здраво се обезводних, кранчето съвсем спира. Май ще трябва да си взема една седмица офф и да се откажем от всякакви млека посред нощ, че Дани, на 4 и досега пие мляко преди заспиване, а и през нощта понякога иска. Тази нощ пристигна при нас след кошмар, иначе горе-долу си стои в леглото.... но и се напишква през памперса (нищо чудно, след тези течности) и това го буди. Май и с него трябва да се тренираме...  Rolling Eyes

Аз съм кърмена до година и няколко месеца, и през нощта, и без режим, но след като ме отбила майка ми, съм спяла по цяла нощ. А мъжът ми пиел кисело мляко преди лягане до 7 годишен. Та всички сме млечни в нас.

Биз, не е баш така за работещата майка - помпането и да искаш не става на поискване - помпаш 2-3 пъти на ден, докато си разделена от детето, през другото време както решиш.

Атти, набедихме те.  Grinning Ниско натриевата диета помогна ли за кръвното?

# 202
Ванхорн, не съм гледала още твоя линк и за това писах по-късно Simple Smile. С две думи по-малки ки4ури коса , и се изправя с гребен и преса, ако косата е по-дълга най-вероятно ръката, която държи ки4ура се изморява и се отпуска и за това стават така краищата(при Маймун). Друго, което се сещам е, 4е ако пресата не е за мокра коса, косата трябва да хубаво изсушена, макар, 4е от това по-скоро ще става бухнала.

Вегански рецепти:
http://www.101cookbooks.com/vegan_recipes/
тук са вегетариански, но някои стават и за виган:
http://smittenkitchen.com/recipes/#Vegetarian
Първият сайт е доста популярен сред вег. средите, за това пускам, ли4но не съм пробвала рецепти.

# 203
  • Boston, MA
Аз непрофесионално след Бенс да се изкажа, ама... подстригвайте често. Аз се боядисвам и правя какво ли не с косата си от 20 години, и никога не се е цепила, не е цъфтяла, нищо. В България, все ми прави впечатление, повечето дълги коси са в ужасно състояние (не инсинуирам, че някой от тази тема е с такава  Grinning), дългата коса се счита за естествено женствена, и на метла да е станала, не се стриже. Непоискан съвет.  Grinning

# 204
Бенс, мерси, сега ще ги прегледам!

Бубка, помага диетата, да. От както съм започнала не взимам лекарства и кръвното ми е нормално - най-високото ми е било 125-85 напр. в много редки случаи. Но си има и негативните последици - започнеш ли, няма връщане назад, веднъж като свикнеш без сол и всичко ти се струва пресолено, което е много неприятно ако трябва да се храниш навън, напр. на почивка. Освен натрия, трябва да се намалят месото (особено червеното) и мазнините. Ако се интересуваш мога да ти пратя повече информация.

# 205
Атти, не разбрах на каква диета си?

# 206
Атти, не разбрах на каква диета си?

Това, което описвах на Бубка е DASH диетата: http://www.webmd.com/hypertension-high-blood-pressure/dash-diet

# 207
Но си има и негативните последици - започнеш ли, няма връщане назад, веднъж като свикнеш без сол и всичко ти се струва пресолено, което е много неприятно ако трябва да се храниш навън, напр. на почивка.

Joy Joy Joy Моята Голгота - 15 год без никаква добавена сол и като излезем да ядем навън всичко ми горчи от сол, единственото "солено", което ям лесно е суши.

За кръвно приемам съвети в обратна посока - напоследък няколко пъти се срутих с доста ниско (90-50 и дори 87-48  Mr. Green) и понеже препоръчват сол в такива ситуации доста се насилих и очеваден резултат не видях, изохках и аз!

А, Кюбит - и аз врътнах мюсли-боровинково-ананасово-бишкотена тортичка за фамилията, но държа фронта (големи са сладкоежци и двамата, много ми пречат на здравословния устрем)  Crazy

# 208
Agent, за ниско съм чела препоръки за повече вода, както и да се избягват неща като кафе и от сорта, които постигат само йо-йо ефект - рязко качване и след това рязък спад. Иначе за солта - към добавена сол май най-трудно се връща човек. Аз бих пробвала с повече млечни - може от по-безсолно сирене към по-солено да минеш, повече мляко или кефир и от сорта. Дано да не ти става лошо от толкова ниско кръвно и скоро да се оправиш!

# 209
Атти, мерси.   bouquet

имах питане за гроздовата майонеза - първо и аз да я похваля, но понеже като цяло бавно консумираме подобни мазнини, исках да зная колко време максимално сте държали отворен буркан с такава преди да го хвърлите/изядете.

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 17:28 от Лeни

Общи условия

Активация на акаунт