120 Американска тема- за ветераните, бащите и 4-ти юли.

• 28 343
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
  • USA
ianajar, аз не бих добавяла такива храни като сладоледи и т. н. Може да си е ген,метаболизъм, може и да е по-активно детето. Моята дъщеря ако на година и 4 месеца е 10 кг. ще съм благодарна, но едва ли, но никак не се и притеснявам. Храни си я здравословно, това е най-важното.

Мимето, и аз съм на мнение да не я насилваш в никакъв случай. Ако трябва правете го заедно, в тоалетната и вземи нейното гърне, да те гледа и така ще й е по-интересно.

# 256
Маймун и аз не я насилвам просто от време на време го вадя и пробвам като видя че не иска и почва да играе с него го крия и така, не съм  толкова амбицирана на всяка цена да го махна, квото стане здраве да е Peace
Яна колко голяма се роди Калина? Диди ми се роди 3,850кг и после взе да спада и винаги сме имали проблеми с качването, но забравих да споделя че тя е една малка хуничка не се спира на едно място за повече от 5секунди Mr. Green

# 257
Миме, малко над 4 кг се роди Калина. На шест месеца беше вече осем кила и оттам качването замря. И тя е много активна, не се спира по цял ден.

# 258
а за зелените карти моя позната извика майка си тук и на место апплайваха и за 3 месеца  стана готова Peace и на мен ще ми е интересно случая ако родител е в БГ

Според мен това е по-добрият вариант, от кандидатсване в Бг за ЗК.

# 259
Лени, Маймун, пробвала съм -60, 90 дневната и Дюкан за кърмачки, ефекта беше -4, които после връщам изключително бързо  Crazy
Преди да дойда във Вегас, яхах и един велоаргометър. Бях си преместила лаптопчето на него и се опитвах да живея там...е нема...гадните сланини си седяха там и ми се хилеха от огледалото  Sick
Много се надявам тук жегата да ме стопи, че аман вече. Ще натрупам мускули не от тренировки, а от носене на паласки, любовни дръжки, бричове и огромни цици, които малкия ако посуче още малко, ще мога да си ги навивам на руло в сутиена или около врата вместо шал  Joy

ianajar, моя големия се роди 3600, наддаваше много и бързо и на годинка спря. на 8г. ми е 25, последните 5 ми ги качи за 2-3 г.
Малкия се роди 3200 и си расте на долната граница на нормата, вче даже незнам дали не е под нея.
И двамата са много жизнени и подвижни деца...мисля, че твоята педиатърка се притеснява излишно. Всяко дете си наддава различно, спрямо това какво и колко хапва, какъв метаболизъм има и колко се движи.
Иначе ядките са добра идея  Peace

# 260
  • Чикаго / София
Миме ти за епилатор май питаше. Аз си взех преди година на Браун с лампичката. Ето този http://www.braun.com/us/silk-epil-epilators/silk-epil-xelle.html Много съм доволна, а лампичката върши супер работа. По-безболезнен е от предишния ми /и моя стария беше Браун от Бг, и все още работи/, и по-бързо скубе.

Подкрепям Мимето, че Диди е едно много малко, лекичко и сладко бебе. Видях я на Бг пикника и мога да кажа, че на снимките които тя пуска тук, изглежда много по-голяма, а иначе е крехко палаво перце.

Хич и да не им се притеснявате, че не качват кг. на тази възраст. Да са новородени, да се притеснявате, ама след 1 годинка си е нормално да забавят, че и да спрът да качват. Важното е да са жизнени и здрави. Лъчка на 1г. беше 8,5кг, на две годинки 9,7кг. Клечка абсолютна, но жилава и здрава. На височина си растеше нормално. И сега си е все така на 5г. е 15кг. Никога не съм се притеснявала от това, че е слаба, по-скоро се притеснявам да не почне да пълнее.   Wink

# 261
Спокойно, лято е, а според учените децата растат най-бързо през лятото  Peace (разбира се, не се знае защо, но е интересно наблюдение).

С друго не мога да допринеса, затова само минавам да ви кажа здрасти  Hug

# 262
Мимето, и аз ползвам като на irka епилатора, вече втори даже. Предишният ми спря да работи един ден след като го бях ползвала около 3 години и си взех нов. От 1 година съм с новия, пак същ модел. Това, което ме дразни, е че колкото и да го почиствам, се задръства там, където е зъбчатото колело и влизат косми и навътре в машинката и бавно и славно се понапълва един ден. Старият ми спря да работи по тази причина. Защо са ги направили да не могат да се отварят, голяма тъпотия  #Cussing out

# 263
 Яна, опитай с грис, мляко с ориз, макарони на фурна, мляко с бисквити, кашите са калорични и бебетата ги харесват( бананови, плодови...)
На мен даже ми бяха казали да не му давам каши, защото той пък много качваше грамчета.
За епилаторите ползвам трети филипс, какъв е този лазарен? Какво прави?

# 264
  • usa

аз не бих давала ядки на толкова малко дете, не и преди тригодишна възраст. ядките са силен алерген и реакциите към тях са доста сериозни. навремето си мислех `ха, те ще ми казват с какво ще си храня децата!`, опитах и същалих. що се отнася за наддаването, и аз съм на мнение, че ако детето е здраво и активно, храни се редовно и пълноценно, няма причини за паники.

анет, ние сме били гаранти на няколко семейства спечелили зк, но всичките са ни били близки роднини или приятели и ако са го закъсвали по каквато и да е причина, бихме им помагали дори да не сме им били гаранти. доколкото знам, в момента е нужно само писмо свободен текст без правна нотариална заверка или както там се казва. т.е. казвате, че ще ги приемете хората и няма да са безпомощни на улицата когато пристигнат, но не се облързвате правно да им плащате здравните сметки и глобите за неправилно паркиране, например.

# 265
Хич и да не им се притеснявате, че не качват кг. на тази възраст.

Много сте прави. И аз не знам защо се шашнах така.

# 266
Хич и да не им се притеснявате, че не качват кг. на тази възраст.

Много сте прави. И аз не знам защо се шашнах така.

Ми защо, защото педиатърката те е засилила и колко й трябва на една майка. Аз също бих се шашнала. Радвам се, че си по- спокойна. Аз да ти кажа съм много против всякакво тъпчене. Много държа на здравословното хранене (плодове и зеленчуци) и смятам, че след като кърмиш няма защо да се безпокоиш.

Вики не бях гледала This is it......WOW, представям си ако беше реализирано това, какво щеше да бъде. Жалко Sad

# 267
ванхорн, чуден аватар  Heart Eyes

тандури,имаш ли гостенка вече? парочистачката ми помогна много с чистенето!

агент, мерси за помощта, взех си ДЦ25, ще вдигне мокета, много съм доволна Simple Smile

лени, страхотни снимки, следващия път няма да пропуснем маями Simple Smile

кюбс, гледаш ли???!

пропускам някой, но не съм чела напоследък, светът е футбол и чистене за мен, простете  Simple Smile

# 268
Стели, другата неделя ! Оф като каза парочистачката вчера се скъсах от чистене с нея! какво стана с шкафовете, ОК ли са?

# 269
Стела, гледам и много нерви 'абя понякога.  Mr. Green НЗ води в момента, но проспах гола.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт