120 Американска тема- за ветераните, бащите и 4-ти юли.

• 28 937
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
  • USA
Забравих да кажа, че педито препоръча да намаля кърмата, а увелича твърдата храна, защото Стейси била с много ниско тегло Rolling Eyes. Дори и да спра да кърмя, тя повече няма да изяде, ама иди се разправяй. Интересното, че този замества нашата педи, но и тя предния път спомена за ниско тегло.
 След две седмици като отидем, ще видя пак колко е, че този път не обърнах внимание, 17 паунда и нещо.

# 346
Ирка, много хубаво за децата, браво. Аз даже не бих имала нищо против ЕСЛ, допълнително внимание никога не пречи.

# 347
Ирка, браво на децата!!! Страхотно е, когато се чуват такива неща! Simple Smile

Аз съм с особено мнение за ESl, затова няма да коментирам.  Peace

Маймун, дано се оправя малкия бонбон!

# 348
ирка, честито!   bouquet да нацелуваш бъдещите ученички от нас  Heart Eyes

аз също съм с много добро мнение за есл програмата, в която беше дени. в началото на първи клас знаеше само стотина думи, до края на учебната година настигна съучениците си. с нея работеше и рийдинг рикавъри тийчър в първи клас, на тестването тази година показа ниво 8 клас  за четене, това и аз не знам как точно го изчислиха  Grinning.

болните да се оправят   bouquet

# 349
Болните мъници да се оправят!  Hug

Аталанта - торнадо да не ви застига нито в мазето, нито извън мазето! Равам се, че е минало безпроблемно!

Имам 3 бр Браун епилатори - 1 в София, 1 в Бостън и 1 в куфара  Crazy Доволна съм!

Още по-доволна съм, че се сбъдват думите ми, че не е достатъчно да си титулован, богат, високомерен, със самочуствие на непобедим тим за да си печелиш мачовете и групите. Както казах грандовете имат нужда от периодично натриване на носовете  Mr. Green
Бедна ми, бедна Словакийо! Бардове ще възпяват Победата ти  Mr. Green Mr. Green Mr. GreenТи написа футболна история днес! Голобрадите момчета детронираха световните шампиони! Ехото от победата им ще да гърми поне десетилетия от урва на урва!
(Италия не е отпадала от групова фаза на Световни финали от '74! 36 год но лесс!)

Честит 8-има финал и на САЩ! И това е история, заслужава уважение, дори играта им да не е била на световно ниво!

(хайде да направим облози вече, плсссссс! не се ли изкушавате!?!)

В неделя в 9.30 ЕСТ - Германия - Англия!!! Не е за изпускане!!!

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 00:16 от Agent Provocateur

# 350
Агентче аз съм за Англия, тез германци хич не ги харесвам Wink
А на финала ми се иска да са САЩ Peace

# 351
(хайде да направим облози вече, плсссссс! не се ли изкушавате!?!)

айде ти обявявай за кой мач залагаме, аз ще участвам с предполагаеми резултати

# 352
Здравейте, момичета!  Hug
Редовно ви чета, но докато се наканя да пиша и ... пак има какво да чета.  Mr. Green

Болничките да оздравяват!
За температурата - Борко само веднъж е вдигал, когато тръгнаха 4 кътника едновременно.  Twisted Evil
Маймун, не им се връзвай на таблиците за теглото.  Twisted Evil Моето момче на 18 месеца беше 10.800 и педиатърката ми обясни как не качвал  Shocked т.е. не покрива 50% от нормата. За 3 месеца беше +0.400. Естествено кърмата беше виновна и да съм давала повече твърда храна.  Tired Все едно не предлагам ooooh!  Close
Преди време писахте за елдата.  newsm78 Имам един въпрос: четох че е богата на витамини и минерали и я препоръчват при диети. Въпросът ми е как се усвоява от организма при положение че така лесно се отслабва с елда? Ако имате интересни линкове(може и на руски) ще съм ви много благодарна  newsm78    bouquet Опитах с търсачката, но общо взето само на диети попаднах.  Sad

За мачовете - бях за Италия, но сега ще трябва да си търся друг фаворит.  Mr. Green
Аз всъщност и не успявам да следя световното, че съм все недоспала  ooooh!

За спането - Борко беше много послушно и поспаливо дете първите 3 месеца. Бях се притеснила и звънях на майка ми да я питам дали не е нещо болен като спи толква.  hahaha После синковеца като отвори една уста ... по цяла нощ яде т.е. пие кърма и спи, а аз все недоспала си ходя.  ooooh!  

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 21:48 от Yuliya2008

# 353
  • USA
Обадиха се с резултатите, няма инфекция, била само леко дехидратирана, което ме изненада. Понеже ходенето до педи, след това до лабораторията, и после пък до ER, отне 3 часа,пампераса на Стейси беше препълнен. Даже два пъти го споменаха в ЕР, чак срам ме хвана, все едно така я държа. Но понеже не знаех, че толкова ще се бавим и не й бях взела друг. Успокоих, че никак не искам толкова малка да я тъпча с антибиотици.

За мачовете-хич не ме влече, освен ако не играе Бг.

Yuliya, предния път бяхме по тегло 10%, но този път не знам. Следващия път ще питам.

# 354
  • Boston, MA
Маймун, а по ръст и обиколка в кой процент е? Вие дребни ли сте?

# 355
  • USA
Бубка, по ръст последния път беше 90%. Аз съм ниска, а мъжа ми висок.

# 356
Маймун, Стейси е кърмена, нали? Погледни ето тези таблици за растеж, http://www.who.int/childgrowth/standards/chts_girls_p.pdf доста са различни от стандартните тукашни. Според тези моята дъщеря си е направо в 50тия процент по тегло, а като се вземе предвид съотношението тегло-ръст, е в 85тия процент! В сравнение с показателите по таблиците на нашата педиатърка разликата е огромна.

Освен това има голямо значение вие колко тежите. Като ти гледам лентичката горе, ти си просто безтегловна. Ако мъжът ти е същата клечка, няма откъде детето да се нареди в горните проценти по тегло. Освен ако не ги тъпчем отсега с майонеза и сладолед, де...

Ирка, браво на децата! Все така да те радват с успехи!

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 23:16 от ianajar

# 357
  • USA
Много се радвам за победата на Словакия! Живяла съм там и ми е близка на сърце, пък и аз обичам неочакваните развития във футбола.  Mr. Green Англия - Германия съм за Германия.  Peace
Днес спечелих $100 гифт сертификат за спа от томбола в работата. Голям кеф.  Laughing
Маймун, сигурно някакъв вирус е изкарала. За яденето, трудна работа. Дано да успееш да я поохраниш. Моето дете е доста злоядо, но стана такъв на около 18м. Наистина, пробвай с каши разредени с кърма. Той такова много ядеше.

# 358
Yes, Japan!!! Това е моят нов фаворит!

Winx, и аз съм живяла за малко в Словакия, ти в кой град си била? На мен много ми липсват някои неща от там, напр. топъл обяд за без пари по местните кръчми.

# 359
  • USA
В Братислава. Аз само няколко месеца съм била там, но и на мен ми липсва и имам много хубави спомени.

Общи условия

Активация на акаунт