120 Американска тема- за ветераните, бащите и 4-ти юли.

• 28 328
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
  • USA
Честит рожден ден на Гери на Ванхорн! Много да е здрава и усмихната!   bouquet Ванхорн, страхотен ти е аватара. Много ме радва този пухчо!  Heart Eyes

Агент, браво за смелостта! Дано бързичко се оправи Анджи и пак да пишеш за лудориите и. Кажи как реагираха латиносите?

Миз, аз не знаех, че живееш в Орегон. Много ми е мечта да пообиколя към този край.

Моят педиатър чак сега ми каза да отидем на зъболекар (след 3тата година). Не мога да си представя преди това, де. Чак напоследък има полъх на здрав разум (в Кристиан това, не в педиатъра).  Mr. Green

# 406
ЧРД на Гери, да е жива и здрава
Браво на малкото Агентче, бързо възстановяване и вече да не боледува
*******ей открих нов за мен сайт за самолетни билети,т.к. взех че и заработих за тая фирма Laughing ако искате по -късно го сложете и на първа страница, поне за справка на цени
 http://r2694986.trothop.com/

# 407
Winx Благодаря  Hug този пухчо днес ми откъсва ръцете и е кренки до безобразие.

Аз съм така  Crazy след вчеращното парти: 10 тинейджъра, 2 луди кучета и малкия певец.... веселба  Laughing

МВК значи ще ползваме услугите ти  Hug

# 408
Агент, стискам палци бързо да се възстанови малкото агентче!  Hug

Ати, в кърмаческия четох че има деца на 2 години без заменено хранене, та може затова да са те питали.  Mr. Green
Аз като гледам синковеца какви количества изяжда нищо чудно и ние да сме така.  Crazy ooooh!

maimun77, за съветите съм съгласна че може и да не са съвсем адекватни.
Ако няма проблем мият зъбките на детето докато то пищи като лудо. Те си прибират паричките от застраховката и въобще не им пука че са го стресирали.    #Cussing out
Ако има проблем го лекуват според застраховката пак без да се интересуват дали това е най-доброто за него.  Twisted Evil ooooh!
Ако не бях попрочела доста по темата Борко сега щеше да е с 2 извадени зъба.  #2gunfire Twisted Evil  Twisted Evil
За съветите са както казаха момичетата -  да се почистват след хранене с марля; да се мият с паста за зъби без флуор до 2 годишна възраст;  да не се ползва биберон след като навърши годинка.
За кърменето - аз храня с изцедена кърма и казаха да я давам от чаша или с лъжичка  Tired Не мога да си представя как да го храня по цяла нощ  Crazy Не си спомням дали не ми обясниха, че бил голям да яде по цяла нощ  newsm78 Аз след като чух, че искат да му вадят зъби  Shocked не бях в състояние да ги слушам.  Crazy
Това беше при при едното посещение на зъболекар.
Може аз да не съм попаднала на точен зъболекар, може това да е практика тук нямам идея.
Другото беше без стрес за момъка. Само го погледнаха и ни казаха да отидем след като навърши 2 години и тогава ще се предприеме лечение на зъбките.
Споделям личен опит.  Peace

# 409
  • USA
Дъщеря ми скоро ще направи годинка и се разтършувах за рецепти за супички и манджички. Попаднах на рецепти на Tandoori, страхотни са и много подходящи, браво  bouquet!

МВК, много хубаво, ще го имам в предвид Simple Smile.

Момичета, тази парочистачка изглежда , че ще върши огромна работа. На моя мъж даже му се видя евтина за това, което е Grinning. Нямам търпение да я пробвам Party. Благодарности на този,който я препоръча  bouquet!

Уф, тази розеола загубена работа, Стейси цял ден мрънка. Не знае какво иска- да седи ли, права ли , легнала ли. Не иска да яде, нито да сучи. На това отгоре заради тези пъпки не можем да излезем дори.

В нейната стая няма климатик и поръчах един портативен, днес го донесоха  Party и съм много щастлива, че вече няма милата да е в стая с 30 жега. ooooh!

# 410
Благодаря на всички за милите думи  Hug ние сме още в болницата, възстановяването не върви по план, но естествено ще стане, рано или късно. Успокоява ме, че искат да се уверят, че е ОК и поема течности достатъчно преди да ни изпишат... та така... А, държа да ви кажа, че във фризеритете на отделението има дори замразена кърма!  Shocked

(Кюбит, когато рисърчвахме за бъбречните проблеми на А. Чилдрен'с водеше всички класации за нейния проблем и затова я избрахме; като зададе въпроса пуснах едно търсене от любопитство - http://health.usnews.com/best-hospitals/pediatric-rankings - показателно е, въпреки, че някой ще възрази, методологията на публична медиа не е по-по-най... а за останалото - широко известен факт е, че Агентът е изключително скромен човек и предпочита да се задоволява с първо качество (когато може)  Mr. Green )

По същество:
49. Uruguay      Korea Republic  1
50. USA              Ghana               2
51. Germany           England             1 (след дузпи)
52. Argentina           Mexico              1
53. Netherlands   Slovakia            1
54. Brazil           Chile                 1
55. Paraguay           Japan                2
56. Spain           Portugal            1 (след дузпи, макар, че много ми се иска да изненада тук, както и в мача Германия - Англия Simple Smile))

Лени ми е пратила и нейната изчерпателна прогноза, ако тя няма против утре ще публикувам и.... ами енджой дъ кинг и салатите/ракиите, които вървят традиционно с него, на който му е рано за ракия да излезе да гледа на публично място  Grinning много настроение създава футболът!

ПС Тимът днес игра достойно и достойно падна!

Последна редакция: нд, 27 юни 2010, 14:58 от Agent Provocateur

# 411
  • Чикаго / София
Ванхорн, Честит Рожден Ден на хубавото ти момиче! Все така да те радва и да имаш много поводи за гордост! newsm59

миз, мерси за споделеното за ЕСЛа.  

Агент, бързо възастановяване на малката и дано тази зима не я споходи нито една болест!

# 412
  • У дома
Агент, прегръдки на теб и мънинка. Майка героиня си ти.

Ванхорн, честита ти рожденничка, да ти е жива и здрава! И ние скоро ще празнуваме 14, чак страх ме хваща колко бързо лети времето.

МВК, проверих за есента за билети, но ми излизат 2 цени, не се ориентирах. Като му дойде времето ще помагаш.

Последна редакция: нд, 27 юни 2010, 18:51 от Atalanta

# 413
Мацки, аз се губя щото цяла седмица ми беше каша на главата, майка ми идва след по-малко от 24 часа и е някакъв ужас, много ангажименти трябваше да отхвърля преди тя да дойде за да може като е тук да се занимавам с нея и ми се спря тока!

Агенте, да се възстановява дребосъка бързо!

Ванхорн, честито на патерици и от мен на дъщерята!

Аталанта, по кои въпроси не се разбрахте?

ПО въпроса за футбола- ей яд ме е, че паднаха! Хубаво играха, както каза Агента поне достойно паднаха.

Маймун, освен за манджите, и за парочистачката съм аз виновна Wink  Ей, да бях станала един дистрибутор щях процент да докарам сигурно  Joy Радвам се, че сте доволни всичките, аз се скъсах от чистене с нея Simple Smile))

аз ги водя на зъболекар след като навършат 3-4. на една година албена нямаше пукнат зъб в устата, за какво да я водя? даниел пък на тази възраст по-скоро би захапал зъболекаря, от колкото да го остави да му бърка в устата... тази едногодишна възраст за посещение на зъболекар ми се струва безмислена  Thinking... и аз съм на мнение, че за здрави зъби най-важен е генът, но ако лош ген не се подпомага с добра грижа, работата се влошава значително.

Ей с това съм много съгласна! Peace

# 414
И аз, и аз искам да залагам  Mr. Green

Uruguay      Korea Republic  1
USA              Ghana              2
Germany           England       2
Argentina           Mexico        1
Netherlands   Slovakia          1
Brazil           Chile                  1
Paraguay           Japan          1
Spain           Portugal            1

Държа да подчертая, че днешните 2 мача ги познах  Flutter . И да си призная, че хич не бях за САЩ и много се радвам на победата на Гана !

Болните да оздравяват, много лоша работа  Rolling Eyes .

ЧРД на Гери   bouquet !

# 415
Още веднъж благодаря за пожеланията ви момичета.
На мен купона от снощи още ми държи влага...мммда 14 год. Атлантааа кога мина това време  ooooh! ooooh!

И аз да заложа

Germany           England       1
Argentina          Mexico         1
Netherlands      Slovakia       1
Brazil                 Chile            1
Paraguay           Japan          2
Spain                 Portugal      1

Много ме беше яд за САЩ днес...

Агентче дано Анджи се възстанови бързо и започне да поема повече течности!!!

Вие с тези парочистачки ме запалихте и днес споделих със свеки, че ще си купя. Тя беше много щастлива да ми каже, че има такава и ми я подарява веднага, ползвала я два пъти, но не е за нейните години. По- сериозните чистения ги е оставила на фирма.

# 416
vanhorne, честито на щерката и от мен!

Агенте, бързо оздравяване за Гелето и браво за смелостта на двете ви! А Boston Children's е супер болница, аз съм й голям фен... нали там ме рязаха и мен  Mr. Green

Приятна неделя на всички!

# 417
е, вие пък на час по лъжичка познавате  Crossing Arms

предвиждайте финална четворка, двойка, шампион и тн..., че като останат 4 отбора и баба знае  Laughing

# 418
Брех, фенове големи, залагате вече, монетарни залагания няма ли да има?  Mr. Green

Да, бих казала, че Чилдренс Бостън е нумеро уно в света дори, не само в района или в страната. С Филаделфия делят първото място. Де се справя бързо малкото Геле и майка му да се успокоява пожелавам.

Опит със зъбар - консултирах се много пъти, имаше малко жълто, на 4 го водих за 1ви път страшно му беше и нищо не правиха, на 4 и половина вече ги почистиха. Мият се зъби откакто са излезли и нощни бутилки не е имало никога, след миене на зъби не се яде и не се пие друго освен вода и засега кариеси няма.

# 419
Четвъртфинали  Grinning Лени! (това са моите  прогнози, не на Лени, смея се, че Лени ни изюрка набързо!)

57.  Netherlands (W53)    Brazil (W54)       2
58.  Uruguay (W49)          Ghana(W50)      1
59.  Germany (W51)         Argentina (W52)   2
60. Japan (W55)               Spain (W56)         2

Semifinals

61. W57 vs. W58       Brazil vs. Uruguay     1
62. W59 vs. W60       Argentina vs. Spain   1  

Small Final

63.  L61 vs. L62       Uruguay vs. Spain  2

FINAL
64.  W61 vs. W62    Brazil vs. Argentina хахахаха, майстор съм нагласяч, много ги харесвам и двата тима..... пфу, мъка....  ще се върна да дам глас по-късно  Mr. Green

Последна редакция: нд, 27 юни 2010, 18:39 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт