120 Американска тема- за ветераните, бащите и 4-ти юли.

• 28 946
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
Ванхорн, честита рожденичка! Да ти е жива, здрава и много щастлива!

На зъболекар още не сме ходили. Поговорих си с моята зъботехничка и стигнах до извода, че няма смисъл на тази възраст, освен ако не се появи проблем. Ще изчакаме поне до втория рожден ден, после ще видим. Полагам, обаче, маниакални грижи за собствените си зъби, защото четох, че основната причина за бебешкия кариес е кариесът на майката (причина в смисъл на директен източник на бактериите, не само като ген). Засега, да чукна на дърво, май не се налага нищо да правим по зъбите на бебето.

Между другото, наоколо има трима детски зъболекари, и всичките имат правило родителите да остават в чакалнята. Говорили сме по тази тема преди време. Абсурд да си оставя едногодишното дете само в лекарски кабинет. Предполагам, че доста ще почакаме до първия преглед.

# 391
Яна, просто си намерете семеен зъболекар, не детски. Семейните разрешават родителя да е в стаята.

Кюбит Grinning Много имам да кажа за есл и не е добро,вероятно е град и дете зависимо до голяма степен затова и предпочитам да не негативистичнича  виртуално.  Полза тоже няма особена за никого съм забелязала от подобни дебати,сигурна съм че ирка знае какво прави; научихме всички (повече или по-малко)  урока че без подготовка, четене, домашно, проверки и константна ангажираност не става по тема никоя,пък образование касаеща-съвсем не.

Подписвам се под това мнение на Анет, няма смисъл да казвам каквото и да е, защото мнението ми е базирано на основата на моя опит с училището на Калин, така че той може изобщо да не е валиден за друга ситуация.

# 392
По ESPN има едно предаване 30 for 30, 30 документални филма за разли4ни атлети, места, проблеми, евентс и т.н. свързани със спорта през последните 30 години, последно беше този:
http://30for30.espn.com/film/the-two-escobars.html
Много хубава поредица.

Ванхорн, 4еситито на Гери! Да е все така прекрасна! Heart Eyes

Агент, дано вси4ко е наред!

# 393
Аз немога да взема отношение по темите, твърде отскоро съм тук...
Междувременно, забравих да се отчета. Пътувахме супер, сварихме страхотно време, вече сме с кола и дебитни карти, остава само шофьорски книжки да си вземем.
Засега тук се чувстваме страхотно, дано да си остане така  Simple Smile

vanhorne Честито на Гери и тук  Hug

# 394
Vanhorn, chestita ti rojdenichka!  Vse taka da te radva  bouquet

# 395
Честита Герганка на Ванхорн, да ти е все така здраво и прекрасно детето!

Честито пристигане на Нюборн, да си все така позитивна и като те удари културния шок Wink жега обаче не виждам как ще те удари, лайстайлът Вегаски според мен не предполага разходки на открито посред бял ден  Crazy поправете ме, ако греша...

Операцията мина добре, махнаха всякакви сливици, Гелето се сбори със всички лекари и сестри, малко нерви по реанимацията (5.5 ч.), но и това мина, детето се е метнало на мен - висок праг на болка и като му е зле - спи, милото ми. Болницата е прилична - Бостънската Чилдрен'с... ами това е! Утре има шанс да ни изпишат, но говорят и за по-дълго оставане...

ПС Забавен момент от днес - слизам в кафетерията за кафе и виждам 20-ина латино мачовци на по 40-50 окупирали масите пред флетскрийна. Под потресените им погледи Агентът се настани на пръв ред и изгледа последните 10 мин от мача, след което се тупна по косматите гъди и рече тежко "Булгария, СтОичков!"  Mr. Green

# 396
vanhorne честита ти рожденичка и от мен. Здраве и сбъднати мечти и желая.

# 397
Бързо оздравяване на Агентчето!

# 398
Много ви благодаря момичета. Гери има парти- изненада, което тече в и момента. Беше много изненадана и щастлива.

Агентче дано мъничка се оправя бързо и да се прибирате у дома!!!

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 04:51 от vanhorne

# 399
Честит рожден ден на Гери!  newsm59 Да е все така грижовна кака, много усмихната и с късмет напред! Ванх, честит празник на теб!   bouquet

Горкото Геле! Бързо да се възстановява.  Hug Агент, не си ли скромна с това "Болницата е прилична - Бостънската Чилдрен'с..."?  Wink Коя е по-добра в района?
Иска ми се да е имало камера да заснеме сценката с латиносите днес.  Joy

Нюборн, добре дошли!  Hug Бърза и безболезнена адаптация ви желая.  Grinning

Бенс, драго ми е да те видя.  Heart Eyes

# 400
Бързо възстановяване на сладкото Геле Hug! Леле Агент направо ти завиждам на самообладанието и хумора!Браво аз на твое място да съм оревала света Rolling Eyes А сценката с латиносите направо е за камера Mr. Green Знаеха ли за СтОичков?

# 401
  • usa
аз от esl съм доволна. смятам, че поради липса на стройна система, както с цялото тукашно образование, най-важен е учителят. моят опит, на нас ни се падна много свястна учителка и силвия ходи една година допълнително след като я изписаха от програмата по собствено желание само заради мисис хорнбрук. много страдах, че се пенсионира преди даниел да тръгне на училище.

герой е гелето! да се оправя бързо! да ви изписват по-бързо!

аз ги водя на зъболекар след като навършат 3-4. на една година албена нямаше пукнат зъб в устата, за какво да я водя? даниел пък на тази възраст по-скоро би захапал зъболекаря, от колкото да го остави да му бърка в устата... тази едногодишна възраст за посещение на зъболекар ми се струва безмислена  Thinking... и аз съм на мнение, че за здрави зъби най-важен е генът, но ако лош ген не се подпомага с добра грижа, работата се влошава значително.

Pinkito, аз живея в орегон. пиши ми на лични какво конкретно те интересува, ако мога ще отговарям. или поне ще споделям личен опит Simple Smile.

# 402
 Честита Рожденичка на Ванхорн!!!   Party Time
Да е здраваи усмихната!

Агентчето да се оправя бързо, миличкото.  Агентката майка, много скъп този крем! И с тези крака как ти е икономичен? newsm78 (дълги!искам да кажа)
бързо прибиране и спокойно да си гледатае мачовете!

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 15:24 от so what?

# 403
  • USA
Агент, дано Геле се възстанови бързо Hug!
 За зъбките-на дъщеря ми едното зъбче има нещо жълто, не знам какво е , но не е както трябва и се притеснявам, но дори и това да го нямаше , пак бих я завела на зъболекар, най-малкото , за да попитам как да се грижа за зъбите й на тази възраст. Кога да ги мия, каква паста да ползвам или е рано за такава, как стои въпроса с кърменето и т.н.

# 404
Маймун, за кърменето не очаквай да ти дадат компетентен отговор. На мен ми се падна една млада докторка, като разбра че кърмя и ме пита дали яде друго. Това за дете на 2г! След това ми съобщи, че не е хубаво да се кърми през нощта, развалят се зъбките, но ако все пак кърмя да му избърсвам зъбите след всяко кърмене.  newsm78

Агенте, бързо да ви пускат да си ходите вкъщи и да ядете сладолед!   Grinning

Ванхорн, честито на твоята рожденичка, сигурно е било голяма изненада!

Общи условия

Активация на акаунт