120 Американска тема- за ветераните, бащите и 4-ти юли.

• 28 340
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
Атти, ми аз кото гледам, всичките тези подправки ги имам и ги ползвам И със сол Simple Smile.

Да, и аз бих казала, не на ядки, фъстъчени масла и прочие преди навършване на 2 години. Чириос и каши, кисело мляко, твърд жълтък всичко това може да се дава. Жълтъкът може да се смеси или с кисело мляко, или с каша. И пак да препоръчам елдата (buckwheat).

# 271
miz,мерси за инфото!
идея нямам кой колко тежи,ей и майка бре Embarassed ; знам че стефан още влиза в гащеризона за 24месечни,та не ще да е от най-големнейшите..яде кой колкото пожелае от каквото е сервирано,без боклучави снаксове и непрестанно дъвкане,а че се цупел на супата и пропуснал-проблем само на останалия гладен..

# 272
Ирка, Хуничка благодаря ви за епилатора Hug
Ирка да така е на снимките Диди изглежда голяма, а иначе не е Mr. Green да са живи и здрави аз вече за килограмите не се впечатлявам, ми то явно БГ джинса ни е такъв Party

# 273
Ми защо, защото педиатърката те е засилила и колко й трябва на една майка.

Абе вярно е, ама нали уж затова чета и разсъждавам по тез въпроси, да не реагирам с такава първосигнална паника на всичко, което някой си ми казал... Благодаря на всички за рамото, мина ми Grinning

За ядките и алергените - моята граница на изчакване беше година и три месеца. Оттогава насам решавам поотделно във всеки случай дали да дам или не. Мисленето ми е, че ако ще има проблеми от такъв характер, по-добре да знаем от сега. Освен това държа всички срещи със знайни и незнайни алергени да стават вкъщи, в мое присъствие и на минута и половина от спешното, а не случайно в яслите или в парка, да речем. Тя вече е достатъчно контактна и самостоятелна, за да успее без да я усетя да сподели нечия бисквита...

А що се отнася до кашите - блазе ви на всички, дето децата ви ядат такива неща. Абсурд да й пробутам каша. Виж, елда яде с огромно удоволствие.

# 274
  • USA
Solley, мерси за инфото за прифолд! Стана ми ясно.

vanhorne, как ти се видя Системата? Хубавото е ,че можеш да си хапваш всичко, но в определено време. Само трудно е с вечерята в началото, но се свиква.

Мимето, сега и Стейси не иска на гърне Grinning, защото прекалих с честото слагане ooooh!. Сега ще изчакам няколко дни, хем докато ми дойдат гащичките и я почвам пак, но този път по-спокойно ще го давам.

ianajar, каква каша от елда даваш? Аз купих ето тази, но става на желе и дъщеря ми не я иска такава. Иначе тя си хапва всички каши, само киноа май нещо не харесва. Между другото не се пълнее от каши, често съм го чувала, Стейси яде по два пъти дневно и не знам на годинка дали ще има и 8 кг.

И аз поръчах парочистачката Mr. Green.

# 275
Маймун, не давам каша от елда, а нормална елда на зърна - сварена, с масло или зеленчуци, непасирана и немачкана по никакъв начин. Калина каши не яде и никога не е яла - от деветмесечна държи да си дъвче всичко като нас.

# 276
Като сте се разприказвали за храна..я да сменя малко темата с един въпрос към козметичните корифеи Wink
Търся си body shimmer или bronzer или нещо м/у двете, който да е възможно "по-естествен", с по-малко боклуци вътре, да е хипоалергенен, защото съм с много чувствителна кожа, да не не е твърде "блестящ", т.е съвсем лек блясък искам, не да светя като светлоотразител и да не струва майка си и баща си. Много ли искам?  Rolling Eyes
Не ми трябва tanner, искам просто нещо съвсем леко за през лятото. Някой може ли да препоръча нещо?

# 277
Маймун77 аз я поръчах от сайта на Уолмарт на същата цена и с безплатна доставка до нас, дойде онзи ден и веднага я пробвах, чак по-прекалих(на едно място за малко свалих боята от стената) ooooh! но съм доволна, подът светна и баните също Peace особенно като капнеш малко оцет във водата Peace
За кашите и Диди вече не яде бебешка каша, яде грис, овесени ядки и елда натрошена и трите модела сварени със масло и плодово пюре Peace интересното е че яде всичко което ние ядем, но когато и готвим манджи иска да са леко пасирани още Flutter
За епилатора ще взема да си го поръчам, гледам че няма други отзиви за други марки newsm78 Много сте ми полезни, благодаря ви  bouquet

# 278
 Grinning Grinning Grinning Ех, че хубава победа, Португалия - Корея 7:0!!! Чак ми дожаля за корейците...

Стели, страшно се радвам, че ти е харесала  Hug нищо не съм помогнала по същество, само подкокоросвам и аз  Crazy

На 1 год Гелето едва минаваше 9 кг и връщаше назад при всяко боледуване. Докато ядат здравословно не ме интересува 2 лъжици или 2 купи е изяла. Не бая, не гоня с лъжицата, каквото ядем ние, това има и за нея. Да не говоря, че моето още пие мляко като смок (тнкс за успокоението, Бенс  Mr. Green ). Всъщност от детската градина ми докладват, че добре си хапва, та онзи ден шокирах китайката с молба за уроци по готвене ... но пък по-добре слабо дете отколкото обратното!

# 279
ванхорн, чуден аватар  Heart Eyes

Мерси Стели  Heart Eyes

vanhorne, как ти се видя Системата? Хубавото е ,че можеш да си хапваш всичко, но в определено време. Само трудно е с вечерята в началото, но се свиква.

Още чета и се настройвам  Wink. Аз ще се радвам, ако някой ми даде съвет за едно: Кърмя вече 7 месеца. Никога не съм била с много кърма, винаги цедя, поддържам лактацията. Достатъчно му е да Медунски, но не и да остава. Сега цедя само веднъж на ден в работата, но съм забелязала, че ако ям само плодове до обяд- цедя 50мл. по- малко. Опитах многократно, а знаеш, че днес 50мл. днес, утре стават 60 по- малко и така...
Аз отслабвам много с разделно, но тази закуска ме мъчи много и за това търся нещо, което да има същия ефект, но и да не намалява кърмата.

# 280
  • USA
vanhorne , на закуска можеш да ядеш колкото и каквото си поискаш. Вечерята е по-така и тя може да ти е проблем.

# 281
Grinning Grinning Grinning Ех, че хубава победа, Португалия - Корея 7:0!!! Чак ми дожаля за корейците...

Хайде няма нужда...  Stop Яд ме е на португалците за този резултат. Какво показват с него...
Не мога да се отърся от неприятните мисли, че севернокорейците играят на живот и смърт буквално и ще има паднали глави после (също буквално). Резултат като 7:0 е унизителен и ненужен в случая.

Swiffer Sweeper или Microfiber Mop ще препоръчате? Първото хич не е еко сякаш с тия сменящи се кърпи. Или има други алтернативи.

# 282
Хмм, не мисля, че е редно да смесваме спорта с политиката, аман от политизирани шоута тип Мис Свят  Mr. Green а политически коректна победа във футбола би ме отказала от футбола Wink

Какво означава унизителна победа? Целта на играта е борба от 1 до последна минута и публиката дружно освирква отбори, които минават в дефанзива и си "пазят резултата" защото това не е нито спорт, нито феърплей... а като паднеш така брутално можеш много положително да си извлечеш уроците и да го ползваш за бъдеща мотивация. Помните ли треньора на китайските олимпийски шампиони по фигурно (спортната двойка http://en.wikipedia.org/wiki/Shen_Xue ) - ето този човек - http://en.wikipedia.org/wiki/Yao_Bin, та през 1980 год, когато партията ги праща неподготвени да се състезават за Китай и публиката им се е смяла и великата Ирина Роднина им се е присмяла. Този мъж се превръща унизителното си изживаване на леда в мотивация за работата и последващият триумф на възпитаниците му. Или да разглеждаме великолепната победа на китайците като пълно унижение за руснаците? Това е спорта - има победител, има и губещ, от дните си в активния спорт не помня понятие като милост към противника Wink

Като се запилях по азиатско да ви препоръчам последната си любофф - тай снак - пикантни водорасли, абсолютен връх на нетолковавреден снакс (и беба ги яде дори):
http://www.taokaenoi.co.th/product-eng-1.html
по китайските магазини!

# 283
Ванхорн, а пробвала ли си да увеличиш течностите през деня? При мен това действа безотказно, но пък аз диети не спазвам.

# 284
Солей, аз съм доволна от майкрофайбъра на Метод:
http://www.methodhome.com/product.aspx?page=613

Тандури, аз такъв продукт не съм срещала, ама нека и другите се изкажат. Но си мисля, че 2-3 дни печене на слънце ще ти докарат същия резултат. Освен ако не е гадно и дъжделиво при вас, както е при нас сега.

Общи условия

Активация на акаунт