120 Американска тема- за ветераните, бащите и 4-ти юли.

• 28 335
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
Ванхорн, а пробвала ли си да увеличиш течностите през деня? При мен това действа безотказно, но пък аз диети не спазвам.

Аз се давя направо, пия страшно много то си ни е семейна черта.
Дори някой беше казал на дъщеря ми, че прекалявала с водата в училище.

Маймун май ще почна да видя как ще е! При мен е нужно и повече спорт, за което имам все по- малко време, куца ми организацията в последно време  Embarassed. Определено се уморявам с това будене на 2 часа и после болките в кръста. Не мрънкам  Wink оправдавам се  Simple Smile

# 286
Ати, на мен не ми трябва за цвят...а  за блясък. Затова ми трябва шимър с UV защита.

Солей, аз ползвам тази : http://www.amazon.com/gp/product/B001E6F28O/ref=oss_product и съм много доволна. Сменят се гъбките накрая, при мен при миене 1 път в седмица една гъбка отива за около 8-9 месеца, понякога година.

# 287
  • Boston, MA
Видях, за тяло...  Laughing Много съм заблеяна. Аз бих пробвала с нещо на Боди Шоп, в момента имат и супер намаление. Те са с естествени съставки (не знам колко са хипоалергенни, защото естествените масла често са и алергени де), и за мен са супер качество. Бронзър не съм купувала от тях, но имам шимър масло на техния аромат Уайт Мъск и свети много приятно, а и мирише.

A! http://www.thebodyshop-usa.com/prod758829;jsessionid=2pqlTgewPiPm2eN1VKe09w**.bsbwilapp03-bsprd-app-101?cm_sp=OnsiteSearch-_-bronzer-_-Body___Leg_Shine

Ванхорн, страхотен аватар, да му изям кълките на този сладур!  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 19:50 от Бубка

# 288
  • USA
vanhorne , да не би детето ти да се буди на 2 часа? Моята дъщеря до 6 месец не беше спала повече от 2 часа, даже накрая вече започна на 20-30 мин. да се буди,бях пред нервна криза от недоспиване. Моя мъж пък учи и работи и няма възможност да ме смени дори и за минута и тогава предприех мерки. Преместих се в другата стая, не ставах на по-малко от 3 часа, поплакваше малко и накрая малко по малко спря да се буди. Сега ако не е в зъбешка криза, вече спи по 8-10 часа без прекъсване. Дано при вас от самосебе си да спре да се буди толкова често. Иначе хубавата страна на това е , че дълго ще имаш кърма Wink Grinning.
За диетата, можеш по-плавно да започнеш, като не я спазваш изцяло. Просто вечеряй като за начало по-раничко и постепенно започни да ставаш по-стриктна, но ако ти намалее кърмата, изчакай. Аз почвах, спирах, почвах  и пак спирах, къде от лакомия, къде от нямане на стимул Embarassed., но свалих 4 кг. и то без кой знае какви усилия, но кърмата ми не намаля изобщо.

# 289
Мерси Бубка! Ей сега ще погледна! Simple Smile

# 290
Бубка  Hug мерси мила!!!

Маймун да този с кълките на аватара ми се буди на всеки 2 часа и яде. През нощта имам много кърма и го усещам как едва преглъща понякога, но не се отказва  Crazy тече му в ушите, но не спира, а се дръпнах, а стана страшно. Така плаче, че сякаш някой го боде с игли  Laughing. Не признава нито вода, нито биба.
А, аз си чакам най- добрата приятелка през Юли и си мислех да спретнем някое нощно/клубно забавление.... Не знам, ако ме няма как ще реагира и дали ще реве така зверски?

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 20:44 от vanhorne

# 291
Някой сеща ли се за сайта, който проверяваше козметичните продукти дали са вредни или не?

# 292
Тандури, в момента съм с такава мопа, т.е. от както сме тук вече 3 години, ползваме такава. Купихме я с +3 рефила/гъби и сега сложих последната. И аз съм доволна,  Peace но примерно под диваните и под спалнята не мога да бъркам с нея, дръжката за изстискване пречи, карам мъжа ми всяка седмица да ги мести и вече му писна.  Crazy За това искам някаква алтернатива като добавка, с която да се стига и под тези 3 мебела.
Ати, мерси. Пръчката нали се върти на 360 градуса? Харесва ми иначе.
Помня, че едно време Хиър питаше за пръчка за чистене. Ако чете, моля да си каже мнението.

Агент, унизителна победа няма.  Peace Написах, че резултата е унизителен в случая. Аз намирам голяма разлика между двете.  Simple Smile Фигурно пързаляне не гледам и никак не съм в час, но ми се струва, че паралела е неподходящ.
За лично мое голямо съжаление, в конкретната ситуация (севернокорейския отбор на световното) политиката е намесена (конкретно за този отбор и неговите играчи) и то как... Доста поизчетох, просто защото ми беше интересно и примерно смятам, че персоналните наказания, предвидени за футболисти от отбора, които са се "провинили" по един или друг начин са си съвсем политически решения.
Нямам какво повече да кажа по темата, а и не желая да задълбавам.  Hug Предстоят ми по-хубави неща скоро и хич не ме е срам да съм щраус.  Mr. Green

Тандури, http://www.cosmeticsdatabase.com/  Hug
Аз така и не намерих безвредно или малко вредно средство. Не че вложих много старание в търсенето де.  Crazy Ако откриеш, сподели.  Hug

# 293
  • Boston, MA
Погледнах в този датабейз, то само за аромат в нещото дава оценка 8 - аз с моята парфюмна мания сигурно съм извън скалата.  Joy

# 294
Бубс, аз от парфюмите не се отказвам,  Mr. Green но поне другите неща гледам да са чисти.  Peace

# 295
Чета и се чудя, нещо да не би да не е наред с нашето дете. Няма и месец още, а вечер спи по 4-5 часа непробудно. кажете ми че е нормално, иначе утре пак ще съм паркирана при педиатъра. И през деня колко часа е нормално да е будно едно дете на 1 месец?
И да попитам, Вашите деца след всяко хранене ли имат изхождане в памперса?

# 296
Чета и се чудя, нещо да не би да не е наред с нашето дете. Няма и месец още, а вечер спи по 4-5 часа непробудно.

Ноли беше така от ден 3ти.

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 00:50 от Лeни

# 297
  • САЩ
Титина само може да се радваш и да се наспиваш. Peace Едва ли нещо не му е наред на детето, а точно обратното. Ако не му е наред ще се буди и ще се киселее. Моето дете акаше почти след всяко ядене в началото и постепенно разреди. Със сигурност се обаждах веднъж на педиатърката когато беше акал 12 пъти  Crazy и тя ме успокои. Обаче сега ако твоето не ака по толкова много да не се шашнеш и това е нормално. Абе изхожда ли се значи всичко си му е наред.

# 298
Още един въпрос вече извън сферата на бебегледането.
Бях чела някъде, но не мога да го намеря. Та става дума за следното: мога ли да платя американската си кредитна карта от България и каква е процедурата?

# 299
Titina, възможно е да е напълно нормално, има просто такива деца. Аз обаче искам да питам жълтеница има ли? Правили ли са ви изследване на билирубина?

Общи условия

Активация на акаунт