120 Американска тема- за ветераните, бащите и 4-ти юли.

• 28 937
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
Bean, времето варира най-често в зависимост от количеството багаж - между един и три месеца средно. Това от бряг до бряг дето се вика. Мога да ти дам инфо за от Ню Йорк към Бг. Ако пренасяш нещо от вътрешността на САЩ е по-скъпо и по-дълго. Цената е на кубичен фут, "една къща багаж" е доста относително, "от/към Америка" също.
Питай по-конретно, ако искаш.

# 331
  • London
London- San Francisco. Инфото за Ню Йорк би било добро за ориентир ако може. Please  Heart Eyes

# 332
Bean транзитното време е от 40 до 60 дни. Цената е в зависимост от обема ( кубиците) на багажа. Имате 3 варианта: 20" контейнер, 40" контейнер или морско карго( когато не можеш да запълниш цял контейнер). В първите два случая цената е твърда за контейнер.
Цената и е в зависимост от това дали ще бъде вкл автомобил ,т.к. се налага допълнително укрепване  (за което се заплаща).
Обикновенно има и терминални разходи в получаващото пристанище, които не са вкл в оферираната цена ( а се заплащат на място).
Също така ако сменяте постоянно местопребиваване имате право да внесете употребяваното си имущество без мито: ако е в посока влизане в САЩ е препоръчително да се извърши на пристанището в което влиза стоката, а не във вътрешността, защото никой няма да се съгласи да използваш бонда му; ако е в посока влизане в България се извършва по ТМД по постоянно жителство, с разрешение на началника на съответната ТМД ( в цената не са вкл и разходите за транзитна гаранция).
Прати ми на лични повече информация ( вкл и кога ще е готов багажа) и ще ти дам точни цени и транзитно време.

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 00:01 от Titina

# 333
Бийн, писах ти.

# 334
  • У дома
Покрихме се в бейсмънта, торнадото е някъде наоколо, но нещо взе да ми доскучава.  Sad

# 335
Покрихме се в бейсмънта, торнадото е някъде наоколо, но нещо взе да ми доскучава.  Sad
аталанта, това около шикагото ли?! съчувствам ви, много е досадно криенето, но дано се разминете само с него!  Hug

# 336
  • У дома
Ох, размина се, в съседното градче било, но мъжът ми е от три часа на магистралата и дори не знам кога ще се прибере. Точно на излизане от Чикаго нашата магистрала се е наводнила.

# 337
Пак ли е имало торнадо?
Миналия петък ме хвана на бензиностанцията, голям екшън беше Joy

# 338
Миме ти за епилатор май питаше. Аз си взех преди година на Браун с лампичката. Ето този http://www.braun.com/us/silk-epil-epilators/silk-epil-xelle.html Много съм доволна, а лампичката върши супер работа. По-безболезнен е от предишния ми /и моя стария беше Браун от Бг, и все още работи/, и по-бързо скубе.

Здравейте  Grinning много благодаря за ифто irka
прочетох го и вече си имам това малко светещо чудо  Party
найстина е добър  Peace в сръвнение с предния ми стар модел на браун този върши чудесна работа и доста по безболезненно  Peace
специално за теб   bouquet
Може ли да ми кажете мацки какво ползвате като лосион или крем след епилация  Thinking 4е ми свърши наличното от бг и искам да си взема ново  Flutter
благодаря   Hug

# 339
Jvd аз след епилация слагам бебешка пудра и въобще не ми става кожата на червени петънца, много съм доволна Peace
Ирка браво на децата, личи си че са умни като мама Wink

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 16:31 от Мимето*

# 340
  • Чикаго / София
Аталанта, добре че се е разминало, ама голяма буря си беше снощи!

Ние вчера ходихме на децата да им правят тест за новото училище където ще почват от есента. Дени се справи супер. Написала си е думичките, говворила е с учителката, казала си е всичко каквото трябва. Учителката ми каза, че е готова за 1ви клас и дори не се нуждае от ESL допълнителни класове. Много съм доволна - за 2 години успя детето да догони връстниците си, и дори да се справя по-добре и от тях.  bowuu Лъчка също се справи добре. Говорила е, казала си е каквото трябва и от есента ще е Киндергартен там, но понеже е още малка и не толкова уверена ще има нужда от половин час ESL на ден. За мен това е о.к макар да имам предположения, че учителката каза, че е за ESL класове понеже тя ще ги води в нейното училище и иска да има повечко деца в групата, че ги чух да се оплакват, че напоследък няма много деца и имат нужда от повече деца в 1ви клас и Киндергартен. Ама както и да е аз нямам нищо напротив тези класове, могат само да й помогнат.

Та така, на есен с песен в новото училище.

Jvd, аз нищо не ползвам след епилация, но ако някой ползва нещо ще ми е интересно да сподели.

# 341
  • USA
Ирка, браво, трябва само да се гордееш с такива деца.

Jvd, аз нищо не ползвам след епилация също, но знам, че не трябва да се мокри мястото няколко часа след това.

Вчера ходихме на доктор, че Стейси вдигна 39,3 Т. Взеха й кръв и стерилна урина, горката много плака, особено с катетъра. Вече за втори път й взимат урина, голям стрес за нея. Сега чакаме резултатите.

# 342
Ирка, браво на Лъчи и Дени!  Hug Права си, ЕСЛ може само да е плюс. Simple Smile

И аз имам Браун с лампичка от 3 години вече (преди това пак бях с Браун, но по-стар модел) и съм безкрайно доволна. Нищо не ползвам след епилация, не ми стават червени точки, но се епилирам винаги след баня и тогава порите са по-отворени.

Маймун, добри мисли за вас, да оздравява бързо малката.  Heart Eyes

# 343
  • САЩ
Ирка браво на твоите деца! Успех в новото училище!  bouquet

Маймун съчувствам ти и дано скоро да се оправи детенцето. Никога не е приятно да е болно, но пък лятото е супер гадно. Sad

Аз също съм с епилатор Браун ама май доста стар модел. Вече 8-ма година кара и е пушка. Май докато не издъхне няма да го сменя.

# 344
Маймун77 много неприятно, дано да не е сериозно Praynig следи я да не е нещо подобно на нашата розеола инфант - 7 дни с висока Т и след това изби като шарка подкожно обаче, нито сърби нито нищо, но е много неприято Rolling Eyes но в момента в който избие детенце вече е ок, шарката минава за 2-3 дни без лекарства

За епилатора и аз го поръчах чакам да го докарат Peace

Общи условия

Активация на акаунт