Колелото на Времето (WoT)

• 17 385
  • 155
  •   1
Отговори
# 75
От сериала по "Мечът на истината" и аз съм много разочарована. Нито актьорите са ок, нито сюжета. Опорочили са яките книги. Чак не мога да повярвам, че Тери е бил official adviser към сериала.
Както и да е, за Колелото - що да не направят сериал от мащабите на the Tudors примерно? Като поокълцат малко от купищата второстепенни актьори може и да стане магията. Аз и по"Властелина" не вярвах, че е възможно да се направи филм, ама Peter did it. Та, няма лошо пак да се пробва Simple Smile Може пък нещата да са както със "Старгейт" - там манията почна с пълнометражен филм Simple Smile Гледам и ти харесваш Вала, та си ги изгледала нещата. Аз съм за някой да се пробва с филмирането Simple Smile Резултатът ще е прелюбопитен Simple Smile

# 76
На мен пък "Legend of the Seeker" по "Мечът на истината" ми хареса. Е, не е някой шедьовър на фентъзито, на моменти доста наивен и дразнещо праволинеен, но като цяло не е лош.
Със същото неангажиращо чувство гледах някога и серийките с Херкулес. Laughing
Не съм чела обаче поредицата на Гудкайнд, та не мога да направя сравнение. Peace

# 77
  • UK
Филма "Старгейт" от 94та, честно казано, е по слаб от повечето епизоди на сериала. Simple Smile Иначе съм го гледала, мда. Шест пъти. Сериала. Simple Smile И продължавам да го гледам, където го дават по ТВ, на компютъра и тн. Не знам, ако е сериал обаче, се губи много от ефекта на цялата работа, парите за сериал традиционно са по малко - тоест по малко специални ефекти, защото им идват скъпи (най скъпият епизод на СГ-1 е Камелот, финал на девети сезон), колко скъпи ще са ефектите в Колелото, никой няма да се захване да прави истински сериал, той пак трябва да е поне пет сезона, а няма как да са сигурни, че печалбите от него ще оправдаят вложените пари, все пак такъв тип сериали не стават хитови.

# 78
Въх, Аризона, да се поправиш веднага Simple Smile Няма такава готина поредица. На светлинни години по-добра е от сериала, направен по нея. Горещо ти я препоръчвам  Grinning
За Старгейт - много ми беше любим филмът. Като почна и сериала направо бях на седмото небе. права си за бюджета за "Колелото" - ако е сериал, няма да са аватарски ефектите.
Ама пак де, много съм навита някой зъл филмов гений да си разкрие талантите снимайки баш такава адаптация  Grinning И като бабек ще ида да гледам 15та част на филма  Grinning

# 79
  • UK
Аа, късметлийка, че си го гледала, докато е излизал, аз късно се сетих и вече беше свършил, но поне си спестих напрежението да чакам новите сезони след финали като Камелот. Ъх. Simple Smile

# 80
Гледаш ли новия сериал? Още ми е смахнат - май не съм свикнала с героите.   Sad
Иначе вече съм на 12та част на "Колелото". Ама как мъчно ми стана, като си загуби ръката Ранд заради Семирага. Тия отстъпници няма ли да измират скоро? Това е риторичен въпрос, не ща инфо  Laughing

# 81
  • UK
Юнивърс ли... Амии... Не. Мисля да го гледам, в името на екипа, който харесвам - Джо и Робърт (не съм фен на Брад, той не харесва Клодия/Вала, значи го мразим), ама ще видим, има доста неща преди него. Simple Smile

# 82
Ее, пак е "Старгейт", но много, много различен. Запазена е част от атмосферата, пътуването до нови планети  Grinning Не е лошо. Недей така, пробвай, апетитът идва с яденето  Wink
За да не е спам - ще пречупят ли Семирага? Тъкмо Сорилея се вписа в картинката. Пак е риторичен въпрос  Wink

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 16:49 от delices8

# 83
  • UK
Няма да ти кажа. Simple Smile На мен този момент ми беше ОК, но съм чувала и други мнения, чети и ще разбереш. Simple Smile

Не ми е Старгейтско, честно казано. Атмосферата е много мрачна, няма и частица от мхумора на СГ-1, дори Атлантис имаше смешки тук-там, самия Старгейт почти не го използват и героите не ми харесват... Трябва да го изгледам, но след СГ-1 нищо не може да го достигне, не съм голям фен и на Атлантис, честно казано. Някои епизоди на СГ-1 съм ги гледала 20 пъти и още ще ги гледам, а Атлантис ми е мъка втори път, не ми е интересно. Юнивърс пък не мога да се навия и веднъж да го изгледам... Simple Smile

# 84
И аз ще се запиша е темата. В момента съм на 9-та книга. Аз по принцип харесвам повече Ашаманите, но в анкетата ги няма Simple Smile) От теста се паднах кафява аджа.

# 85
Хайде бе мацки, умря яката темичка Simple Smile
СПОЙЛЕР!
Само две книги остават - как ще успее Ранд, при това само с една ръка, да пребори всичките отстъпници, че и Тъмния? Нямам търпение да излизат другите книги. Много ми е интересно дали Мат ще намери Моарейн и няма ли аелфините и еелфините пак да го обесят  Grinning Изобщо не очаквах, че Верин е черна аджа, ама пък как само помогна на Егвийн  Grinning Поне прочистиха кулата от всички черни. Много ми хареса как се сбъдна пророчеството накрая - на гроба си сляп ще ридае - "прогледна" на Драконовата планина. Нинив ми е много любима. Лан и народа на Манедерен ще видят сметката на тролоците надявам се с помощта на Ранд. Абе страхотна поредица!!  

Мърморанче, я да ти препоръчам да тейстнеш Supernatural - 'ем забавно, 'ем интересно  Grinning

# 86
  • UK
Ахам, и аз така съм чувала за него.

Иначе някой прочете ли пролога на новата книга и... Ъъ, Осма глава ли беше?

# 87
Аз стигнах до средата на 10 книга. Не съм чела и прелюдията.

За Верин още не съм прочела, че е черна аджа (явно по-натам се разкрива). Иначе помня в писмото, което остави Моарейн до Ранд, че му казваше да не и се доверява. А и пръстена на Евгийн за сънищата и го беше дала пак тя.

Иначе мъжът ми, които вече прочете 12 книга, казва, че авторът пише по-добре от Джордан.

# 88
Изобщо не очаквах, че Верин е черна аджа, ама пък как само помогна на Егвийн  Grinning Поне прочистиха кулата от всички черни. 
Shocked Shocked Shocked Вярно ли?Не очаквах.Беше ми доста симпатична.
Аз съм едва до десета книга.

# 89
  • UK
Тя продължава да е симпатична, затова не бива да се четат такъв тип спойлери, тя никога не е направила нищо лошо, въпреки Аджата си. Четете и ще видите. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт