Колелото на Времето (WoT)

• 17 381
  • 155
  •   1
Отговори
# 120
  • София
На официалния сайт на Брандън Сандърсън има activity bar на първата чернова на Memory of Light и сочи, че е 70% написан. Доста работа още остава.

http://www.brandonsanderson.com/

Вече е 80 %. Нямам търпение Simple Smile

# 121
  • Атлантис, Галактика Пегас
Като че ли четох някъде че остана само редактиране и края излиза.  newsm78

# 122
Да, написана е и е предадена за редакции- но е далече от готова Simple Smile

# 123
  • Belgium
Брандън Сандерсън писа в Туитър, че първата редакция е готова, но ще има около 7-8 редакции и очаква книгата да излезе в САЩ тази есен.

# 124
Брандън Сандерсън писа в Туитър, че първата редакция е готова, но ще има около 7-8 редакции и очаква книгата да излезе в САЩ тази есен.
есента?  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 125
  • Belgium
Да и на мен ми се струва ужасно много време, но нямаме избор  Crossing Arms

# 126
Да и на мен ми се струва ужасно много време, но нямаме избор  Crossing Arms
Да свършва вече, че ми дотегна за тези 13 години

# 127
Здравейте, виждам че сте фенове на поредицата и се питам има ли такива от вас които биха продали  книгите си, ако има нека ми пише на лични? Simple Smile Simple Smile

# 128
  • София
Кой е луд да си продава хубавите книги?  Sunglasses

# 129
На 08 този месец излезна последната книга от поредицата на английски ез. Grinning
Да сте чули кога да я чакаме и на бълг. ез?

smile3508 Нямам търпение.

# 130
  • Belgium
На 08 този месец излезна последната книга от поредицата на английски ез. Grinning
Да сте чули кога да я чакаме и на бълг. ез?

Около Коледа Бард бяха изпратили част от текста на техния преводач.
Но ми казаха, че ще излезе най-рано през март.

# 131
  • София
Чакам с нетърпение и аз големия финал, това ми е най-любимата фентъзи поредица евър. Mr. Green Много ми харесва как пише Сандерсън, доволна съм, че на него се падна да я завърши.

# 132
Тъкмо прочетох предговора на "Спомен за светлина". Grinning
Изненадах се относно Таим.
Скрит текст:
Oтстъпник.Очаквано бе,че ще е от тъмната страна,но отстъпник...Интересно.
Като почнах да чета си казах по-малко,за да имам за по-дълго,но нещо не се получава.

# 133
Любимата ми поредица следвана от Властелинът и Наследството на Кристофър Паолини.Любим герой ми е Мат следван от Перин.От женските персонажи ми харесват Сорилея,Авиенда,Кацуан и Елейн.

Имам всички книги от поредицата и снощи захванах Спомен за светлина  Mr. Green Честно казано малко ми е мъчно че любимата ми поредица има край и очарованието от очакването на нова книга вече го няма...

# 134
  • София
Аз преполових книгата и за момента трябва да кажа, че съм очарована. Действието се развива изключително динамично, нещо нетипично за книгите от тази поредица. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт