Колелото на Времето (WoT)

• 17 379
  • 155
  •   1
Отговори
# 105
  • Belgium
Почвам го. Ако кажете "Гарвани" откъде намерихте?

Ето го "Гарвани": http://www.wattpad.com/78706-jordan-robert-wot-prequel-earlier-ravens

# 106
delices8  видях я "Нова пролет" онлайн в Бард, но все се чудя дали ще я имат в наличност, че е доста старо издание. Ще проверя Simple Smile
Имат я, щеше да е отбелязано, ако е изчерпана. Досега никога не ми се е случвало някоя книга да е отбелязана като налична, а да я нямат, а съм изкупила много чудо от тях.
Мърморанче, харесва ми! Прочетох частта за първия герой, сега съм на втория! Чак на глас си го чета, да вкуся английския, че скоро нищо не съм чела на тоз ЯзЪк.  Wink

Лу, благодаря  Hug

# 107
Ауу, не ви е срам, излезе най-накрая на бг Среднощни кули - а тука - никой... преполових я, харесва ми много! Сандерсън си го бива Wink

# 108
  • UK
Превода на книгата е много лош... Това се забелязва от пръв поглед. Има безумно преведени места.

# 109
Господин Валерий Русинов (преводачът) си е за бой, редакторът също, щото и словоредни неточности има (освен смислови такива) ама... това си е Колелото! Отивам да чета Wink Бард да си преосмислят хонорара му.

въпросчета и СПОЙЛЕР!
Мат ще намери ли как да утрепе голама? Ранд как му се радват всички, че стана пак добричък Wink Грендал си беше ясно, че е жива, а ще открият ли коя е Месаана?

Не ми отговаряйте Wink

# 110
Аз чакам мъжа ми да я прочета и я почвам  Simple Smile

# 111
Аз съм много заблудена,че чак сега откривам темата Embarassed
Чела съм точно две фентъзи поредици - "Хрониките на Амбър" и "Колелото на времето".

С новата книга е голяма борба EmbarassedОт миналата събота я имам и все още се мъча с предговора.
Само при мен ли е така?

# 112
Тюон, минах средата и още не си се появила, ама мъжа ти - да Wink Фенка съм му, да знаеш Wink

# 113
  • Belgium
Аз предговора и първите две глави ги прочетох онлайн още след премиерата на книгата в САЩ Laughing

Купих си  "Среднощните кули" на български, но дочитам Тери Пратчет и  тогава се отдавам на Колелото  Heart Eyes

# 114
  • Атлантис, Галактика Пегас
Има ли вече фенове които прочетоха? Аз нощес я свърших.  Mr. Green
За мен имаше моменти на изненада.  Wink

# 115
A Memory of Light was expected to be published around March 2012. The latest information indicates that it will be sometime between March and November, but likely not March. Ужас, нямам търпение, а явно по-рано от края на 2012 няма да ни огрее грандиозния финал.  Sad

# 116
  • Belgium
А да не говорим, че ако премиерата е през март 2012 в САЩ, превода на български ще дойде след 7-8 месеца. Не пречи разбира се да се прочете и в оригинал.

На официалния сайт на Брандън Сандърсън има activity bar на първата чернова на Memory of Light и сочи, че е 70% написан. Доста работа още остава.

http://www.brandonsanderson.com/

# 117
Да  Sad Въпреки, че някак е по-добре така, като си помисля, че след като излезе и вече няма да има нови приключения с Мат, Нинив, Ранд, Елейн, Авиенда и всичкото народ  Wink и ми е мъчно някак...
А Среднощни кули много ми хареса  Simple Smile

# 118
Сега виждам че има отделна тема и тъкмо надникнах да видя кога ще е последната- дългооо чакана книга, и какво...поредното чакане...на толкова поредици чакам следващите книги вече, че им загубих края...ми то аз май съм забравила какво четох в среднощни кули вече  ooooh!

# 119
Нинив е моята героиня Simple Smile
някои от частите  не ми харесаха много, но иначе Колелото е една от любимите ми книги, искам да кажа цялата поредица Simple Smile
и с нетърпение чакам следващата

Общи условия

Активация на акаунт