Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - ХXII

• 61 627
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
# 706
Идвам на отчетче от последните дни:

"Vidocq" / "Тъмни & … 082;" (2001)

С Жерар Депардийо. Хареса ми, имаше мистерийка, но все пак ми мина през ума, че убиецът е "младият журналист-биограф на Видок", а също така и, че Видок е жив, но ми хареса, жалко само за партньора на Видок, по едно време и него бях заподозряла. Grinning

"The Life Of David Gale" / "Жив … 083;" (2003)

С Кевин Спейси и Кейт Уинслет. Хубав филм е, почти нищо не можах да предвидя, което е супер. Grinning Само не дадоха дали все пак те изпълниха целта си или си дадоха животите напразно...

"Death at a Funeral" / "Смърт на погребение" (2010)

Не ме впечатли особено, имаше няколко смешни момента, но като цяло не струва, поне според мен. Може този от 2007 г. да е по-добър.  Thinking Simple Smile

"Mulholland Drive" / "Мълхоланд Драйв" (2001)

Мисля, че не съм гледала други филми на Линч, но засега не смятам и да гледам. Mr. Green Нямаше да разбера почти нищо, ако не бях прочела обяснение за филма. Tired Хареса ми след обяснението, но преди това не! Някак си ме дразни това, че в стремеж зрителят да се обърка максимално, почти нищо не се разкрива и трябва сам да си правиш изводите за филма. Обичам да има мистерия, обаче накрая поне да е намекнато за какво иде реч. Grinning Не се считам за глупава, даже мисля че съм умна, Laughing Sunglasses но този филм ме накара да се чувствам много "проста", въпреки че хванах някаква нишка - това, че Даян има шизофрения, но останалото - бяло петно. Crossing Arms

"Rose Red" / "Червената роза" (2002)

Както добре знаем, на Стивън Кинг. Grinning Хареса ми, но времетраенето ме уби, 4-часов филм... Просто не е нормално, било то и за Кинг. Mr. Green Laughing Просто ми е трудно да стоя 4 часа без да мърдам никъде - прекъсвания за ходене до 00, за ядене, за нещо друго... И така филмът се накъсва, но иначе е супер. Тази Джойс била много откачена, въобще не я мислех за такава. Stop Не знам дали съм се заблудила, но ми се стори, че има разминаване с "Дневникът на Елън Римбауър". Thinking

"Ju-On" / "Проклятието" (2000)

Японски хорър, но въобще не ме стресна. Очаквах много повече от този филм, добре поне, че е само 89 минути... Според мен "Гняв" е в пъти по-добър, което не е много присъщо на римейк. Thinking

"The Bannen Way" / "Правилата на Банен" (2010)

Изкефи ме това филмче, въобще не е натоварващ, ангажиращ и пр. Има лек хумор на моменти, почти няма бойни сцени, престрелки и т.н. както очаквах, което също ми хареса. Леко клиширан е, но ми беше интересен. Wink

"Invictus" / "Непобедим" (2009)

С Морган Фрийман, Мат Деймън, Скот Истууд, а режисьор е Клинт Истууд. Grinning
Хареса ми! Филмът разказва за това, как един държавен глава /Нелсън Мандела/ се опитва да обедини нацията чрез отборът по ръгби. И успява...

"The Sorcerer's Apprentice" / "Чиракът на магьосника" (2010)

С Моника Белучи и Никълъс Кейдж. Хареса ми, приятно е филмчето, става за разнообразяване и разпускане, но ако очаквате нещо велико, не е. Wink

"Solomon Kane" / "Соломон Кейн" (2009)

Филмът е базиран на разказа за едноименния герой на Робърт Е. Хауърд от 1928 г. Хареса ми. Става въпрос за вечната битка между доброто и злото, за магьосничество и тъмни сили и как един боец от Средновековна Англия се бори срещу всичко това, като същевременно търси изкупление. Simple Smile

# 707
Снощи гледах на коно "Генезис" и го препоръчвам горещо. Филмът е страхотен, много силен и дълбок. Няма да ми омръзне и да го гледам още няколко пъти, сигурна съм, че ще открия още много в него. Още една силна роля на Лео Ди Каприо. Много сложен, мистичен и майсторски направен.

# 708
Ммм, Том Харди. Много успешен Хийтклиф в една от екранизациите на Брулени хълмове.

Гледах я снощи, много ми хареса. Много добър Хийтклиф, да. Аз, срам, не срам, друга екранизация на Брулени хълмове не съм гледала, защото си мислех, че ще ми е скучна, та не мога да направя паралел. Но тази определено много ме развълнува. Сигурно заради Том Харди Laughing

На Love Liza попаднах случайно в един филмов блог и се спрях заради Филип Сиймур Хофман. Той с ролята си се справи отлично, убедителен в пресъздаването на покрусен от мъка съпруг, Кати Бейтс пък може да изиграе всичко, но като цяло филмът ми беше тегав и на моменти скучен. Сюжетът беше по-интересен за четене, отколкото визуализиран.

# 709
Изгледах "Mr.Nobody".Срам ме е да го кажа  Embarassed ,но нещо не го разбрах май.Мноого дълъг и още толкова объркан.

# 710
Ммм, Том Харди. Много успешен Хийтклиф в една от екранизациите на Брулени хълмове.

Гледах я снощи, много ми хареса. Много добър Хийтклиф, да. Аз, срам, не срам, друга екранизация на Брулени хълмове не съм гледала, защото си мислех, че ще ми е скучна, та не мога да направя паралел. Но тази определено много ме развълнува. Сигурно заради Том Харди Laughing

Аз освен новата версия с Том Харди, преди това гледах и тази, Жулиет Бинош и Ралф Файнс се справят също толкова добре...

# 711
Изгледах "Mr.Nobody".Срам ме е да го кажа  Embarassed ,но нещо не го разбрах май.Мноого дълъг и още толкова объркан.

Аз също почнах да го гледам наскоро,  но бях настроен за хубав филм и не успях да стигна и до средата - никак не ми допадна.

# 712
Аз освен новата версия с Том Харди, преди това гледах и тази, Жулиет Бинош и Ралф Файнс се справят също толкова добре...
Имам я и нея, благодарение на моя Златен фонд (Благодаря, Гея!). Ще гледам скоро. Не се съмнявам, че ще са добри в ролите си. Но Том Харди мога да си го гледам и без звук, и без да следя творчески замисъл... Laughing
   Снощи започнах да гледам The Invention of Lying. Остана да го догледам днес. Нищо кой знае какво, от поредицата "леки и разтоварващи". Хареса ми идеята, какво ли щеше да е, ако живеем така, без да лъжем?

# 713
Снощи гледах "Живот на парчета" / " The private lives of Pippa Lee" - хареса ми, обичам такъв вид филми.
Също така харесвам и Робин Райт Пен, а момичето, което я игра като млада, така и не разбрах как се казва - интересна актриса е.
Препоръчвам Grinning

# 714
  • София
Снощи гледах "Живот на парчета" / " The private lives of Pippa Lee" - хареса ми, обичам такъв вид филми.
Също така харесвам и Робин Райт Пен, а момичето, което я игра като млада, така и не разбрах как се казва - интересна актриса е.
Препоръчвам Grinning

мда, и на мен много ми хареса. Peace

# 715
Сигурно сте чували за този уебсайт. Малко трудно откриваеми заглавия, независимо кино. Аз започвам да издирвам де що мога, и да отмятам заглавия, пък да видим...

# 716
  • Далече
Сигурно сте чували за този уебсайт. Малко трудно откриваеми заглавия, независимо кино. Аз започвам да издирвам де що мога, и да отмятам заглавия, пък да видим...

Аз редовно гледам филми оттам. Всеки месец изваждат по едно DVD и нашата библиотека го получава. Отнема малко време 1-2 месеца след като излезе филма, но пак е нещо. Намират се интересни неща от различни части на света. Провери в местната библиотека Simple Smile

# 717
Да, когато ми казаха са сайта, точно натам ме упътиха, към библиотеката. Simple Smile

# 718
  • Далече
Аз гледах A Prophet на порции Sad 3 дена го гледах, май очаквах повече. Не е лош филм, но не е и нещо изключително. 150 минути ми дойдоха повече.

# 719
  • в сърцето на един мъж...
Тино Hug
Сега е момента да мяташ списъка, че имаш още 10 дни достъп до Златен фонд Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт