Отзиви за Детска ясла 63 - София,кв.Суха Река,ул.Шонев

• 9 802
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
az lichno iskam da kaja za tazi qsla nie bqhme tam no napusnahme.... qskalata kato cqlo ne e losha gledat decata shto gode pochti ne gi izvejdat na vun pone nashata grupa drygite grypi sa na vunka newsm78 no ostanah silono razocharovana ot nqkolko neshta i iskam da gi spodelq s vas i s tezi koito shte otidat tam... moje bi beshe purvata sedmica ot kakto pochnahme da hodime na qsla i az go vzimah na obqt s men imashe i edna baba koqto vzimashe vnucheto si tq zvunna na vrata a az vlqzoh sled neq lelqta otvori vratat a decata bqha do neq da vidqt koi e doshul i tq se razvika na men i na jenata pred decata shte q citiram doslovno `` vie malumnici takiva kakvo me razkarvate tyka `` (razvikala se zashtoto babata zvunala 2puti) #Crazy ostanah v shok sled tova vuprosnata lelq zapochna da mi diga skandali che idvam v 5 i 30 a ne v 4 az i obqsnih che rabotq i nemoga da idvam po rano no tq produlji da mi vdiga skandal vseki den az rabotq na obelq i kato si trugna v 5 bez 15 sum tochno v zadrustvaneto edin den otivam da si vzema deteto i slusham vmesto detski pesnichki da im pusnat te im pusnali chalga  Thinking moeto dete dosta dulgo vreme vikashe glupaci v mnojestveno cislo neznam dali taka gi narichat no go opotrebqvashe i vseki den kato go vzimah me pitashe mamo az nali ne sum losh shtoto lelqta mi kaza che sum Close neznam az ne sum dovolna zaredi tazi lelq no inache qslata e dobra mnogo ot makite se premestiha v drygi grypi zaredi vuprosnata lelka az se oplakah na direktorkata no tq mi kaza che osven zabeleshka nishto ne moje da i napravi zashtoto personal nqmalo i hora koito da rabotqt za tezi pari da taka e no nemislq che tazi jena ima mqsto tam silno preporuchvam na vsichki koito shte se zapisvat da se zapoznaqt s gospoja Jivkova ot 3ta grypa strahotna jena ysmihnata i pozitivna  Grinning  bouquet no za jalost drugata vuprosna lelq e v sushtata grypa  Naughty yspeh na vsichki

# 16
Благодаря Ви,  момичета!   bouquet
В тази детска ясла приеха моя син. Чета Ви и сте ми много полезни.
aleks1608 - как се казва тази лелка?

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 02:18 от mariagivanova

# 17
Другата въпросна леля е сестра Милева. Наистина е малко особена жена, но моя син е точно в тази група. Аз не съм имала проблеми. Прибирам го в 6. Почти винаги е последен. Няколко майки ме настройваха да си преместя детето в друга група, но честно казано не намерих основателна причина. Детето ми ходи с желание, не плаче, винаги е нахранен, чистичък. Всеки си преценява. Дано да съм ти била полезна!

# 18
Яслата е чудесна! Синът ми ходи там от края на август миналата година и то с огромно желание. Адаптира се бързо и лесно, при положение че не се бяхме разделяли с него нито за ден, преди да тръгне на ясла. Сестрите в Първа група, където е детето ми са перфектни. Децата се хранят много добре, занимават ги, учат ги на много неща. Синът ми свали памперса в яслата, научи се да се храни самостоятелно, да си подрежда дрешките и обувките, като се съблече. Всичко това са заслуги на персонала в яслата. Що се отнася до страховитите разкази на майки, които люпят семки по градинките - за мен това не е достоверен източник на информация и не бих се позовавала на клюки.

# 19
mayyaa7, Пухка   bouquet

# 20
  • София
И ние ще тръгваме в тази ясла от септември. Записвам се да следя темата. Ще споделям и своето мнение, когато добия такова. Peace

Общи условия

Активация на акаунт