Волейболните ни национали

• 27 423
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
До сега вървим наравно. Дано успеем  Praynig

# 571
Прави ли ви впечатление, че трудно наваксваме точки? Веднъж допуснали някаква разлика, не успяваме да възстановим равенството и да дръпнем? Не е отсега, от няколко години като че ли...  Thinking

# 572
Споко. Изравнихме  Praynig

# 573
Не съвсем.  Laughing По-скоро остава една точка и оттам пак назад. Просто така забелязвам в последните години.

Франция играят добре. Не са някаква класа над нас, но добре играят. Публиката продължава да ме радва, и ние викаме и пеем за победа тук.  Mr. Green

Сега като го гледам Владо Николов, се сещам, че нямаше нищо по-стряскащо сутрин от гледката на успания Владо на закуска. Гледа страшно. Ама много страшно.  hahaha Капитан не, ами войвода направо.  hahaha

Еееее, браво наште! Много хубави последни изпълнения!  Hug

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 22:40 от simplyaven

# 574
Дайте линк за гледане Praynig от 4ужбина

# 575
Аз вчера си платих 10 евро в БГтелевизор.нет, иначе просто се измъчих.

Не съм доволна.  Tired Страшно много грешки, почти изпуснаха на два пъти вече спечелен гейм, точки се губят леко, а взимат трудно.  Rolling Eyes

# 576
  • MJF
Гледам от второто полувреме. Как не можем да пазим натрупана разлика ?! Типично. Много емоции много нещо, малко са ми в повече. От тук до края плътно ще следя, че ...
lozeva , опитай някой от дадените от вчера линкове.

# 577
# 578
Опитах в4ерашните и не стават
а този последния не се отваря от 4ужбина Rolling Eyes

# 579
Само аз ли намирам играта в този гейм за откровено слаба?  ooooh! Направо... Какво стана, не разбрах направо!  Confused

# 580
уффф Жеков  Жеков  5 поредни топки на 4...малко закопаване се полу4и ooooh!

# 581
Хубав мач с Франция.... тайбрек и... стискаме палци!

# 582
  • MJF
Какъв гейм. То аз се изцедих емоционално гледайки а за тях не знам.  Confused сили не знам дали останаха, дано. Кофти номер си спретнаха нашите. Ритъм губят много лесно.

# 583
Аз съм безмълвна за четвъртия и последния гейм.  ooooh! Просто... Не може така да се дават точки на подобен форум. А съдиите... Както обикновено, не би следвало да разчитаме на друго, но ние нашата си работа допускаме да развалим сами.  Rolling Eyes

# 584
eeeeeх, ще помълча.
Обичам такива мачове, но не да сме загубили
Утре ще говоря. Лека, момичета, момчета

Общи условия

Активация на акаунт