Волейболните ни национали

• 26 341
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Ами... И аз взех вече да се замислям дали не е умишлено... То просто не мога да ги позная! Ама какъв смисъл от тази загуба? Някой да ме просветли!  Praynig

Кошмар.  Tired

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 20:17 от simplyaven

# 616
Ами... И аз взех вече да се замислям дали не е умишлено... То просто не мога да ги позная! Ама какъв смисъл от тази загуба? Някой да ме просветли!  Praynig
Не показваме на какво сме способни... за да можем да изненадаме силните противници в следващата фаза. Така си мисля... всъщност, надявам се да е така. Wink

# 617
уфффф...аман

Да не духнем супата от много тактика newsm78
Макар да се съмнявам да има такава Naughty..просто си ли4и 4е куцат елементи Peace

# 618
Ами, дано, Фиате... Че то доста от тези ни проблеми и преди си ги имаше, та...  Confused

# 619
  • MJF
 Laughing тази тактика е трепач. Аз 2 поредни дни гледам разпасана команда и ми е трудно да се съсредоточа чак върху играта. Играе се на много висока скорост, накъсва се играта от много и досадни грешки и някак си не мога да се наследя. После смятам да гледам Бразилия/Куба за да се насладя на ритмична игра. Дано.

# 620
  • при него
Много лошо... ще минем ли изобщо в следващата фаза? И с такава игра, заслужаваме ли да минем ?  newsm45 smile3511

# 621
  • София
Не трябваше да гледам този мач. Къде ми е лошо, къде тези охлюви тотално ме вбесиха...

# 622
Разсмяхте ме!  Joy Та, по въпроса за следващата фаза, сега като как и накъде?

Aha! Третият от нашата група ще играе с първия от група F - значи можем само да се молим Франция да бие Китай, за да продължим.
Не било така, със сигурност сме били трети, без значение какво правят Франция и Китай. Не разбрах много защо. Което значи, че се натрисаме на Сърбия/Полша... И там май са КУба/Бразилия? Ако не бъркам.

От друга страна Франция има интерес да падне и да пропусне Бразилия... Според сайта на световната федерация, ние можем да останем последни ако французите паднат с повече от 36 точки май, или от 30...  Thinking

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 21:05 от simplyaven

# 623
Лошо. Все още не мога да повярвам , че гледах националите ни , които преди няколко месеца се подиграваха с Холандия и Корея . Чехия пък си ги биехме където ги хванем , но днес за съжаление не видях никакъв живец . Много слабо откъм блокади , сервис и защита . Жеков днес беше ужасяващ . Само Казийски и Ники Пенечев играха . Не знам , но при група с Куба и Полша / Сърбия и в тази форма трудно ще направим нещо . Дано да греша . Готов съм да се призная за глупак , ако се случи чудо и стигнем някак си до полуфиналите . Ама да опрем до това едно 18 годишно момче да ти е основен посрещач явно не е добре работата .

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 20:54 от dido1302

# 624
Някой знае ли следващите мачове? В сайта на световната федерация не виждам дати...  Thinking

# 625
Кофти ми е. Много!
Аз вярвам в отбора, те не вярват в себе си?!
Преди 3-4 години писах един анализ в статия. Нещо от сорта "Имаме ли волейболна публика?"
И там епилогът бе - Не, нямаме и не заслужаваме този отбор!
Сега ми идва да викна: - Не ни заслужавате вие , момчета Stop
Таз вечер ще мисля дали да пътувам в неделя нататък. Не мога да гледам хора, които могат, но не го правят.
Да започвам ли изводите - още едно загубено поколение (като моето). Вие, по-младите, не допускайте това с вас.
Иначе продължаваме. Не е свършил за нас шампионата. Дори Китай да бие Франция в късния мач, ние сме с 4 точки и оставаме трети.
Това означава, че отиваме в група N в Анкона с мачове на 30 септември и 1/2 октомври срещу победителя от група F- Сърбия, Полша, Германия, Канада и втория от група В - Бразилия, Испания, Куба...Скоро ще ги знаем противниците и ще пиша точно.
Приятна вечер да ви пожелая ли? Simple Smile

# 626
  • София
Недей Дедо, щото това ще е последният пирон в ковчега.

Не ща да наливам масло в огъня, ма днес що ли никой не казва нищо за чудния ни разпределител...

# 627
Aз ще кажа - един от най-слабите бе днес, разпределителят. Не се справи с нищо, а и си личеше че не може да скача на блока, не е пъргав в защита, сервиса му бе слаб или погрешен/в мрежа или вън/. Обикновено го защитавам от безпочвени нападки, но днес само Матей се стараеше до едно време
Но не е само Андрей виновен за загубата. Бездушни бяха.
Сега се замислям, ако попаднем в група с Куба и Полша или Сърбия, не са непреодолими/на теория/. Пак отпада само един отбор. Т.е. бием единия от двата и продължаваме, а?
Но не с тази игра Laughing

# 628
Казахме, казахме... Той нали е с херния мускулна, но тогава мож би не му е мястото там. И пак опираме до липсата на заместници май.

Дедо, а ако Франция паднат с 36 точки?

Не мога аз да ги разлюбя лесно, но искам да е взаимно.

# 629
  • MJF
 Дедо съгладна съм с написаното от теб.

Ясно е , че тук си задаваме риторични въпроси, защото проблемите не са от вчера а и преди месец-два ги анализирахме надълго. То сега да пишем същото , че и в по-тежки краски същите проблеми и слаби страни си е мазохизъм. На мен надеждата ми умира последна, та така ще си ги гледам нашите и ще се  Sad Cry Confused Rolling Eyes Shocked Twisted Evil ooooh! Whistling Crossing Arms Thinking Simple Smile, цяла гама емоции с тях. Ако не друго това им е постижение.

Общи условия

Активация на акаунт