Иначе днес се видяхме с Бибка и дъра-бъра не усетихме как минаха 3,5 часа

Джема: именно - явно Кларитинът също не е подходящ за мен - щом за бебета не е.. А и съм сигурна, че в упътванеото го пише.
Мама Рени. да ти кажа от 1 хапче днес се чувствам 100000 пъти по-добре от вчера, но няма да го пия повече

Мама на Яна: благодаря и на теб! Ще питам утре в аптеката за Сириус! И Калинчето ми написа на лични разни препарати и утре тръгвам да търся!! И честито прохожданееее!! Страхотен миг, сигурна съм!

Мариелка: браво, страхотно за изправянето!! Хехе, аз сутринта се накефих максимално като мислех, че Анди си лежи и кротува, а нашата се иправила в седнало положение и си играе. (тя от около 10 дни сама си се изправя да седи). Много мило ми стана. Май още сме далеч обаче от изправянето на крака. А попата ти гарантирам, че няма проблем. Аз също се тревожех хем за шума, хем да ръгна онуй приспособление в носа й, хем да не влезне мръсотия от прахосмукачката, но то просто така е измислено, че всичко си е ок. Е, плаче и се дърпа, но аз стискам зъбки и за нея защото е за нейно добро.